Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    kurucuc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan KURUCU
    Biyomedikal Teknikeri
     Spyder 250 E-10
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Talking 250E-9 Far Ampül

Herkese iyi aşkamlar dostlar..Benim motor'a yeni bir yuahsa akü aldım ve taktım. Fakat farlar açık kullandığımda 1 saat kadar akünün bittiğini farkettim.Ampülü söktüm baktım,benden önceki arkadaşın 12V,%50Watt lık bir h4(Fargo kamyonet) ampülü taktığını gördüm ve hatta kendisini aradım o da doğruladı. Konjektöre baktık sorun olmadığını gördük(- kutbu sökünce motor stop etmiyor ve elektronik ölçü ciazhı akünün şarj ettildiğinin gösterdi) peki Ustamda bana şöyle dedi-"motor çalışırken aküyü şarj ediyor etmesine ama ampülün çektiği güç buna izin vermiyor) acaba doğru mu? veya sizlerin akılan gelen başka bişey var mı? ampü seçimi olarak 12V,25-30W olması lazım dedi....bana bu konuda tecrübelerine dayana dostalr bişeyler yazabilir mi!!! ve birşey daha var,yine eski kullanıcısı motorun şöyle bişet dedi -"Bu raptorların konjektör bağlantısı fabrika çıkışının aslında kendisinin sonradan yaptığı bağlantı gibi olmalıymış,yani adam farklı bir konjektör bağlantısı yapıyormus, ve hatta raptorcular bunu duymuştur dedi".......evet olay ve konu bu....herkese saygılar..

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Orjinal ambulden daha kaliteli ve andınlatması yüksek ampul takabilmen için önce çanağı değiştirmek gerekir.Konu hakkında Ali Usta dan yardım iste
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

Cihan KURUCU
    Biyomedikal Teknikeri
     Spyder 250 E-10
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orjinal ambulden daha kaliteli ve andınlatması yüksek ampul takabilmen için önce çanağı değiştirmek gerekir.Konu hakkında Ali Usta dan yardım iste
    Çanağı eskı kullanıcısı keserek ve silikonlayarak kendınce bısey yapmıs..benım esas ogrenmek ıstedıgım elektrıksel olayı dostum...yanı watt ,volt ve akım olayı...bunlarla ılgılı bılgı lazım bana...sıkıntım cok aydınatmak degıl..saolasın dostum yınede...

cenkerdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cenker demir
    muhasebe
     RR-250 E9 ( 34 PSF 41 )
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    12-35 beyaz ışık ampülü takdm bir nebze daha iyi oldu aydınlatması ama sislerin yernin hiçbirşey tutmuyor ah sislerimin soldakinide yola ayarlayabilsem sanırım demiri yamuk o biraz soldaki sürücüleirn yüzüne vuruyor şuan :?
    bundan
    http://www.google.com.tr/imgres?imgu...26tbs%3Disch:1
    Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur.

Cihan KURUCU
    Biyomedikal Teknikeri
     Spyder 250 E-10
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cenkerdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    12-35 beyaz ışık ampülü takdm bir nebze daha iyi oldu aydınlatması ama sislerin yernin hiçbirşey tutmuyor ah sislerimin soldakinide yola ayarlayabilsem sanırım demiri yamuk o biraz soldaki sürücüleirn yüzüne vuruyor şuan :?
    bundan
    http://www.google.com.tr/imgres?imgu...26tbs%3Disch:1
    Cenker dostum selamlar...35 watta fala gelmesın motorun aküsüne...sarj problemı yaratmasın ....gıden motrun akusu neden bosalsın..aku yeni,konjektor calısıyor..baska ne olabılırr....

cenkerdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cenker demir
    muhasebe
     RR-250 E9 ( 34 PSF 41 )
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı kurucuc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cenker dostum selamlar...35 watta fala gelmesın motorun aküsüne...sarj problemı yaratmasın ....gıden motrun akusu neden bosalsın..aku yeni,konjektor calısıyor..baska ne olabılırr....
    hemen kullanım kulavuzunu açtım uç kere baktım çok ilginçtir aydınlatma hiç geçmemiş bu kitapda ama bu ampül normal ampülün beyazı diye biliyorum daha bilgili abiler görünce doğrusunu yazarlar sanırım.
    Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur.

Cihan KURUCU
    Biyomedikal Teknikeri
     Spyder 250 E-10
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cenkerdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hemen kullanım kulavuzunu açtım uç kere baktım çok ilginçtir aydınlatma hiç geçmemiş bu kitapda ama bu ampül normal ampülün beyazı diye biliyorum daha bilgili abiler görünce doğrusunu yazarlar sanırım.
    demin müslüm babanın yazılarını okudum..sagolsun aslan abımız dokturmus...sarj cok zayıftır dıyor...walla benım ve ustanın tahmını dogru..fazla guclu ampul ıyı aydınlayıro ama akuyu sarj ettırmıyor....max 30 watt lık ampul takıcam....cenker bu müşür için suzukı alto dyor herkes..araba musuru gercekten oluyor mu yaww ?

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    ARABA MÜŞİRİ GERÇEKTEN OLUYOR ARKADAŞIM.80c DE AÇAR
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

Cihan KURUCU
    Biyomedikal Teknikeri
     Spyder 250 E-10
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ARABA MÜŞİRİ GERÇEKTEN OLUYOR ARKADAŞIM.80c DE AÇAR
    Dostum sagolasın...bugun aldım alto nun müşürünü ver taktım..bakalım acacak mı ..oldugu yerde 30 dk kadar fılan calıstı ama acmadı henuz...araba musuru yanı taktıgım 82 de acıyor..kendım kısa devre olarak kontrol ettım fanlar vızır vızır dönüyor ..bı sıkıntı yok..bu makınanın ne kadar oldugu yerde calısması lazım veya hareket halınde nasıl o dedıgın dereceye cıkaracgım peki?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    fanın orjinali 77 derecede açıyor motora boşta biraz gaz ver ortalama 5 dakikada açması lazım yaz günü yüksek derecede 82 derecede açması bence iyi değil far ampulüde orjinali 12v 35 wattır daha üstü aküyü bitirir illede yüksek watt kullanmak istersen araya röle koyarsan (sislerde kullanılan ) sorun yaşamazsın ama hepsinden sonra yine yine sorun yaşıyorum dersen statör arızalıdır kolay gelsin

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)