Arkadaşlar motorumu servisten geçen hafta vites sorunu ve akü için bırakmış halloldu diye almıştım. Otobanda 5. vitese atıp 80 km üzerine çıkınca vurma yapıyor. Bu sorun daha öncede vardı hala gitmemiş bilgilerinizi paylaşmanızı rica edicem :(
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor 250 DADYW
İzmir
0 Rh (+)Arkadaşlar motorumu servisten geçen hafta vites sorunu ve akü için bırakmış halloldu diye almıştım. Otobanda 5. vitese atıp 80 km üzerine çıkınca vurma yapıyor. Bu sorun daha öncede vardı hala gitmemiş bilgilerinizi paylaşmanızı rica edicem :(
Regal Raptor 250 DADYW
İzmir
0 Rh (+)İleri doğru tepme gibi bir durum oluşuyo ve o hızda dengemi bozuyor. Malumunuz konuyu saat 16:00 dalaylarında misafirdeyken açmıştım yolda gelirken ufak bi kaza geçirdim verilmiş sadakam varmış. Sağ şerit bomboştu bütün sürücüler sol ve orta şeridi kapatmış önüm boş bende yapıştırdım gaza bide ne göreyim zamansız bi kırmızı ışık yola çıkacak arabalar derken fren olayını beceremeyip kendimi yerde buldum . Allah kimseye göstermesin deyim :?
DD250 E-10
KOCAELİ
0 Rh (+)çok geçmiş olsun
41 PD 989
0 (+)
Regal Raptor 250 DADYW
İzmir
0 Rh (+)Saolun valla düşme prosedürünüde yerine getirdik bundan sonra akıllanırız her boş bulduğumuz yolda hızlancaz diye bi kaide yok onu iyice öğrenmiş olduk. Motosiklet 1. viteste kalkma sorunu yaşadı ilkin sonra sonra toparladı
Regal Raptor 250 DADYW
İzmir
0 Rh (+)Saol teşekkür ederim aynı zamanda çok akılcı davranmışsın tebrikde ediyorum
YOK
ANKARA
0 Rh (+)büyük geçmişler olsun kardeşim umarım birdaha yaşamazsın allah kimseye göstermesin...![]()
KAFKASLI
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)