önceden parasızlıktan alamıodum şimdi motor bulamıorum yok mu temiz bir satılık motor bilen veya satan??
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
250E-9
istanbul
0 Rh (+)önceden parasızlıktan alamıodum şimdi motor bulamıorum yok mu temiz bir satılık motor bilen veya satan??
DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIRR...
0 RH(+)
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)sen motoru bul bizler kimin ve nasıl oldugunu söyleriz
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
Regal Raptor 250 DADYW
İzmir
0 Rh (+)Valla sırf yardım olsun diye netten baktım sahibinden.com da iyi motorlar buldum ama sen ne fiyat çekiyosun ona göre seçmen lazım kardeş

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba dediğin rakama makina bulunur ama km si yüksek olur yada masrafı olur temizini bakımlısını bulursan sorun olmaz her fiatın pazarlığı olur yakın rakamlarıda ara pazarlık et 250e-9B dışıdakilaerin hepsi aynı makinadır kolay gelsin![]()
Regal Raptor DD250 E
İstanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
B Rh (+)http://www.sahibinden.com/regal_rapt...XQQdisplayitem Bu ilana bakar mısınız? Bi bayan arkadaşım aramıza katılmak istiyor ve şu sıralar RR-DD150 arıyor... bu ilandaki temiz görünüyor ama siz ne dersiniz? fiyat uygun mu sizce de? Veya bildiğiniz satılık 150lik RR war mı?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)tekrar araştırdım fiatıda makul renk olarak siyah tercih edersen ilanlarda 2010 model bir makina var daha avantajlı aksesuarlı ve 3 yaş genç
http://www.sahibinden.com/acil_satil...XQQdisplayitem
Regal Raptor DD250 E
İstanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Celil abi tekrar sana teşekkür ediyorum.. Şu sitede derdime derman birtek seni bilirim abi(Bu arada egzos sorununu çözdük, egzosu kesen adam Çorlu RR servis ve bayiliğini almış, garantiden sıfır egzos getirtti.. Tabii bu arada eski egzosa 100 TL, gelen sıfır egzosa 100 TL işçilik almayı ihmal etmedi.. Çok pis kıl oldum, ama kesilmiş olduğu için başka servis değiştirmeyeceği için elim mahkum ilk ve son defa ona para ödedim.. Bi daha da Çorlu RR servisi "yakışıklı motor - Kürt Mehmet" e giden t.p olsun)... evet gönderdiğin ilanı görmüştüm, aradım ve yarın Çorlu'ya gelecek, hayırlısı ise alacağız onu..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)