Arkadaşlar eğer bir sülçilihsan ettiysem affola....Amacım sadece paylaşmak sizlerinde yüzünde birazda olsa tebessüm yaratabilmekti sadece paylaşmaktı....zaten dikkat ettiyseniz açılan konular (geyik muhabbeti) bbaşlığı altında açılmıştır.Bu arada Elhamdülillah bende Müslümanım.O anektodu yazarken inanın hiç sizin düşündüğünüz açıdan düşünmemiştim...açtığım 2-3 konuya toptan tepki alınca bende şaşırdım..Bu arada Okan arkadaşım benim bu tepkilerden sonra tekrar foruma birşeyler yazmamın konuyu uzatıp büyüteceğini düşündüğüm için hiçbir tepki vermedim yazılanlara , sadece o an üyeliğimin iptalinin doğru olacağını bu topiklerinde derhal kapatılması için Alper arkadaşımızdan ricada bulundum..İnanın bende istemezdim bu şekle gelmesini amacım sadece size birkaç adım daha yaklaşabilmekti.Hepinizden yanlış anlamadan dolayı çok özür dilerim...Devamlı motorsiklet ve onunla ilgili konularla ilgili bişeyler bulup paylaşmak bazen insanı sıkabiliyor bende değişik birşeyler , nette ogün bana gelen veya gördüğüm eğlencelikleri sizlerle paylaşmak istedim aslında haklısınız henüz daha çok iyi tanımadığın bir ortamda bu kadar rahat ve düşünmeden hareket edilmemeli , buda bana bir ders oldu.Herkese iyi günler hayırlı kazasız belasız sürüşler dilerim.
Onur Berberoğlu

İstanbul