Teşekkürler Kankaa , kararımı birkaç gün içinde vereceğim hatta ilanları burada da paylaşırım Ali Usta dediniz, yer neresidir acaba?? Bide tam öğrenmeden ne yazık ki canımın çektiği yerlere gidemeyeceğim :S:S

Bilgilendirme için teşekkür ederim carvalho ikarus Sendromu Konusunu sitede biraz didiklemistim dün , sanırım o aşama için bile baya zamanım var. Dediğiniz Makaleleride okuyacağım. Kıyafetler Konusuna gelince büyük bi sorun şuanda. Aslında ondan önce daha büyük bi sorun daha var ehliyet. Genelde ehliyet alınıp sonra motor alınır ama bi vosvosum vardı sattım ve elime gecen para 2 ay içinde çar çur olacak eğer motoru şimdi almazsam. Motoru nekadar uyguna alırsam kıyafet için bütçem okadar genişler.:?

bide son bir sorum olacak. sitede baya bi araştırdım. 150 cc ve 250 cc denilince tabiki en doğrusu ve sizinde hep söylediğiniz, 250 al en iyisi olsun. Ama şu açıdan baksanız benim için ve ona göre birşey önerseniz. Kışa doğru yine ufak bi araç alacagım. Bana hem trafik hem yakıt sarfiyatı acısından şuanlık en uygun araç motorsiklet. Motor sevgisi içimde hem bastırılmış olarak vardı zaten. Nişanlımla beraber bineceğimizi, günlük gidiş dönüş 30 40 km yapacagımızıda düşünecek olursak, arabada bile 80 90 üstüne hicbir yerde çıkmayı sevmeyen biri olaraktan motorda daha az hızlarla giderim sanırım. sizce bu şartlar altında 150 cc düşünsem nasıl olur?