Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    hopperakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Akın B. Kayışoğlu
    Arkeolog
     RR Daytona 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Post İstanbulda RR 250e-9 arıyorum

Saat pek erken degil ama yinede yazmak istedim, tanışma bölümüne kendimi tanıttım ama yine de burada tekrarlıyayım dedim.. Yaşım 23 ve istanbulda oturuyorum, İst. Üniversitesi'nde ögrenciyim,Şuan bir regalim yok ama sanırım bu hafta icinde olacak. Tabi bu konuda çok acil bi şekilde yardımlarınıza ihtiyacım var. 2 sorunum var.

1 Motor konusunda acemi bile degilim okada yani düşünün. Ehliyete başvurmak dışında bi deneyimim yok şuanda. Bir iki kere scooter'a bindim okadar.

2 Regal konusunda da bi bilgim yok, Yani bir regal görüp ne modelini anlayabilirim dış görünüşünden nede herhangi bi aksamının bozuk olup olmadığını. Bu yüzden bulduğum motorlara sadece internetten bakmakla yetiniyorum:(

Bütçeme gelince 2. el alacagım bu motora en fazla 2.500 lira gibi bi rakam yada çok az daha fazlasını ayırabileceğim buda seçenekleri düşürüyor.

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Dostum motoru internetten beğenip soluğu Ali ustanın yanında alacaksın...
    Ali usta onay verirse doğru notere...
    Sonra emniyete...
    Sonra ver coşkuyu canın nereyi çekerse...

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    2.500-3.000 arası bulursun güzel bir regal.
    ancak kıyafet-koruma olayını nasıl hallediyorsun, onun bütçesini ayrı kurmuşsundur umarım.

sürüş için tavsiyem internetten olayın teorisini yut önce. Reşat arbaş'ın motosiklet teorisi makaleleri her motosiklet sitesinde vardır. Kitap olarak alıp başucu kitabı dayapabilirsin. Ben öyle yapmıştım.

Ehliyetini aldıktan sonra da sabahın erken saatlerinde trafik yoğunluğu az iken yavaş yavaş sürüş yaparsın. Kendini trafiğe ait hissettiğin zaman iş bitmiştir.

O kıvama gelince yine konuşalım, ikarus sendromu vsvsvs.

Bu iş çok zor değil
    Ama çoooook fazla detay var. Dikkatsizliği affetmiyor.
    En iyiyim diyen öngörmediği bir hatada kendini yerde buluveriyor.

Dediğim gibi boş vakitlerinde bu işin teorisini öğrenmek için internet makalelerini yut. Çok işine yarayacaktır. Teori çok önemi...

Hayırlısı olsun...
    yol yapalım yol

Akın B. Kayışoğlu
    Arkeolog
     RR Daytona 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkürler Kankaa , kararımı birkaç gün içinde vereceğim hatta ilanları burada da paylaşırım Ali Usta dediniz, yer neresidir acaba?? Bide tam öğrenmeden ne yazık ki canımın çektiği yerlere gidemeyeceğim :S:S

Bilgilendirme için teşekkür ederim carvalho ikarus Sendromu Konusunu sitede biraz didiklemistim dün , sanırım o aşama için bile baya zamanım var. Dediğiniz Makaleleride okuyacağım. Kıyafetler Konusuna gelince büyük bi sorun şuanda. Aslında ondan önce daha büyük bi sorun daha var ehliyet. Genelde ehliyet alınıp sonra motor alınır ama bi vosvosum vardı sattım ve elime gecen para 2 ay içinde çar çur olacak eğer motoru şimdi almazsam. Motoru nekadar uyguna alırsam kıyafet için bütçem okadar genişler.:?

bide son bir sorum olacak. sitede baya bi araştırdım. 150 cc ve 250 cc denilince tabiki en doğrusu ve sizinde hep söylediğiniz, 250 al en iyisi olsun. Ama şu açıdan baksanız benim için ve ona göre birşey önerseniz. Kışa doğru yine ufak bi araç alacagım. Bana hem trafik hem yakıt sarfiyatı acısından şuanlık en uygun araç motorsiklet. Motor sevgisi içimde hem bastırılmış olarak vardı zaten. Nişanlımla beraber bineceğimizi, günlük gidiş dönüş 30 40 km yapacagımızıda düşünecek olursak, arabada bile 80 90 üstüne hicbir yerde çıkmayı sevmeyen biri olaraktan motorda daha az hızlarla giderim sanırım. sizce bu şartlar altında 150 cc düşünsem nasıl olur?

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Kendi sınıfında en sorunsuz olan 250 cc olanlardır alıcaksan 250 cc al...:evil:
    Oda 110km. 'yi geçmiyor zaten...
    Ali ustanın yeri Dikilitaş'ta sen motoru bul biz birşekilde seni oraya ulaştırırız...

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    2 kişi kullanacaksanız zaten 250 cc altında düşünme Akın. Düşük hız bile yapsan rahat yaparsın 250'de. Öyle çok fiyat farkı da yok zaten.
    yol yapalım yol

Akın B. Kayışoğlu
    Arkeolog
     RR Daytona 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    zaten 250 cc karar vermiştim kararımı değiştirmiyorum ozaman önerilerinizle. Ayrıca birkaç gün içinde görüşeceğim birkaç motor var. Dediğiniz gibi motora karar kıldığımda Ali Usta'ya götürürüm.Ben götüremem desahibi getirir işte eğer oluru varsada p.tesi alım işlerini hallederim, Motor konusunda yardımını alabileceğim bi kurye arkadaş var en azından kullanmayı biliyor, onlada kartala kadar getiririm. Sonrasında işte başınızı çok ağrıtacaımı bilmenizi isterim

fafenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan turhan
    öğrenci
     250E-9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı hopperakin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saat pek erken degil ama yinede yazmak istedim, tanışma bölümüne kendimi tanıttım ama yine de burada tekrarlıyayım dedim.. Yaşım 23 ve istanbulda oturuyorum, İst. Üniversitesi'nde ögrenciyim,Şuan bir regalim yok ama sanırım bu hafta icinde olacak. Tabi bu konuda çok acil bi şekilde yardımlarınıza ihtiyacım var. 2 sorunum var.

1 Motor konusunda acemi bile degilim okada yani düşünün. Ehliyete başvurmak dışında bi deneyimim yok şuanda. Bir iki kere scooter'a bindim okadar.

2 Regal konusunda da bi bilgim yok, Yani bir regal görüp ne modelini anlayabilirim dış görünüşünden nede herhangi bi aksamının bozuk olup olmadığını. Bu yüzden bulduğum motorlara sadece internetten bakmakla yetiniyorum:(

Bütçeme gelince 2. el alacagım bu motora en fazla 2.500 lira gibi bi rakam yada çok az daha fazlasını ayırabileceğim buda seçenekleri düşürüyor.
    selamlar arkadasım bnde ist.üniversitesindeyim bnde alıyorum yakında motoru:mrgreen: yakında bzim okulda kurarız bi motor kulübü
    DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIRR...

0 RH(+)

Akın B. Kayışoğlu
    Arkeolog
     RR Daytona 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı fafenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamlar arkadasım bnde ist.üniversitesindeyim bnde alıyorum yakında motoru:mrgreen: yakında bzim okulda kurarız bi motor kulübü
    hadi ya negüzel. hangi fakülte ? Edebiyat'tayım ben.Laleli. Motorumuzu bi alalım. yavaş yavaş öğrenelim tüm incelikleriyle, onu da yaparız.

fafenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan turhan
    öğrenci
     250E-9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı hopperakin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi ya negüzel. hangi fakülte ? Edebiyat'tayım ben.Laleli. Motorumuzu bi alalım. yavaş yavaş öğrenelim tüm incelikleriyle, onu da yaparız.
    iktisattaym bnde ama dha hazırlıktaym bu seneye bitiyo:mrgreen:halledelim şu motor işlerini buluşuruz bi gün..
    DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIRR...

0 RH(+)

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)