Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

hopperakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Akın B. Kayışoğlu
    Arkeolog
     RR Daytona 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    dilekleriniz için çok teşekkürler. ozaman ilk sorunla başlayalım. motoru aldıgım arkadaşlada konusmustuk bunları. ustada. zincir degiscekti haftasonuna bıraktım. debriyaj balata ve debriyaj dişlisiydi sanırım. motoru aldıgım arkadas degistirdi. ama motorda şöyle bi sorunum var. 1 den boşa atmak ölüm atamıyorum. cıkıyor dolasıp geliyorum. bosa bitürlü alınmıyo stop ediyor. ve çalışması için boşa atmam gerektiginden. bir saat çalısmayan motor üzerinde bi elim debriyaj bi ayagımda viteste ugras dur:S bunun için yeni bi konumu acsam acaba:S:s

Uzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uzay
    Bilg. Müh
     Xevo 400
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı hopperakin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dilekleriniz için çok teşekkürler. ozaman ilk sorunla başlayalım. motoru aldıgım arkadaşlada konusmustuk bunları. ustada. zincir degiscekti haftasonuna bıraktım. debriyaj balata ve debriyaj dişlisiydi sanırım. motoru aldıgım arkadas degistirdi. ama motorda şöyle bi sorunum var. 1 den boşa atmak ölüm atamıyorum. cıkıyor dolasıp geliyorum. bosa bitürlü alınmıyo stop ediyor. ve çalışması için boşa atmam gerektiginden. bir saat çalısmayan motor üzerinde bi elim debriyaj bi ayagımda viteste ugras dur:S bunun için yeni bi konumu acsam acaba:S:s

Balata / dişli değiştiği zaman geçişler bir süre zorlayabilir. Boşa daha kolay atabilmenin birkaç yolu var:

Debriyaja basılı ilken motoru hafif öne ittireceksin ve o sırada boşa takacaksın.

Debriyaja basılı iken durduğun yerde biraz gaz verirken boşa atacaksın.

Bazen motorlarda boşta iken ışık yanmaz, bazen de ışık yandığı halde boşta değildir İnce ayar gerekebilir ama sanırım senin sorunun bir süre daha yukarıdaki iki madde ile çözülecektir. Daha sonra da balatan/dişlin rodaj sonunda kendine gelecektir. İnşallah.
    .

[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]

hopperakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Akın B. Kayışoğlu
    Arkeolog
     RR Daytona 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bugün gün boyunca kartalda eski kamyon pazarı yeni otopazarı nda idim. maksat sürüşümü geliştirmek, çünkü acemiyim. zar zor da olsa boşa alma problemiyle başa cıkıyorum. ama cok sert, vites degistirirken cok zorlanıyorum bildiginiz ayagım acıyo o derece sert ve zor geciyo tüm vitesler. inşallah yavas yavas cözülür

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)