Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu
Toplam 52 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    Alıntı kayar2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş Olsun Diyecegim Ama Mekanık Arıza Bişey Değil Allah Kaza Vermesin Regalde Yatak Yok Bilyalı Piton şişip Sıkıştıysa Oda Susuz Kalmasından Olur Büyük Bir Ihtimalle Bilyalar Sıkıştıysa Yagsızlıktan
    Ali Usta Sebeini Daha Iyi Görerek Anlatır Zaten Indirimde Yapmış Taksitte Yaptırısın Binersin Can Sıkılacak Bir Sey Yok Bunla Kalsın Başka Bir şey Olmasın
    sağol kaya abi hareret yaptığı kesin ama hareret lanbası yanmadı herhade sorunluydu motor komple yatak sardı motoru mustafa söktü çıkma krank yok mecburen yeni kullınıcam bu gün mustafa motoru komple dağıtp ne gerekiyorsa yapıcak

HONEY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bulent Bal
    Turşucu
     VARADERO
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    aybaşı alıcam işallah

ali ustaya 3 taksitte yaptırıp kullan yada yaptrırıp satsan daha iyi değilmi alıcı için krank mrak değişcek desen kaçar

Sen bu alım satım işinde uzmansın işini bilirsin

Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sağol benim masraf senin kadar uygun olmadı ama sağlık olsun sen bulldan balata parasını tahsil ettinmi

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    Alıntı HONEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aybaşı alıcam işallah

ali ustaya 3 taksitte yaptırıp kullan yada yaptrırıp satsan daha iyi değilmi alıcı için krank mrak değişcek desen kaçar

Sen bu alım satım işinde uzmansın işini bilirsin
    kredi kartından nakit çekip ödemesini taksitlendiricem sadece krank değil motor a dan z ye kople sıfırlanıcak sonra bu sezonu sonuna kadar biner sezon sonu satarım

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    kredi kartından nakit çekip ödemesini taksitlendiricem sadece krank değil motor a dan z ye kople sıfırlanıcak sonra bu sezonu sonuna kadar biner sezon sonu satarım
    Celil, kredi kartından nakit çekersen çok faiz yersin; hem faiz çektiğin anda başlar.

Motorunu yaptırdığın kişi karta taksit yapsın, o kadar büyük para veriyorsun o iyiliği de yapsın, yapılır yani.

Aman dostum, dikkat...
    yol yapalım yol

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil, kredi kartından nakit çekersen çok faiz yersin; hem faiz çektiğin anda başlar.

Motorunu yaptırdığın kişi karta taksit yapsın, o kadar büyük para veriyorsun o iyiliği de yapsın, yapılır yani.

Aman dostum, dikkat...
    doğru söylüyorsun ama taksit yerine nakite güzel indirim yapıyor o yüzden böyle yaptım

kayar2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAYA SÖZGEN
    MÜHENDİS
     HYOSUNG GV650 AGUİLLA
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2

sa

sağol kaya abi hareret yaptığı kesin ama hareret lanbası yanmadı herhade sorunluydu motor komple yatak sardı motoru mustafa söktü çıkma krank yok mecburen yeni kullınıcam bu gün mustafa motoru komple dağıtp ne gerekiyorsa yapıcak
    iyi hayırlısı ile yapta bin arıza tahminim susuz kalması hararet ışıgı susuz kalıncada yanmaz su ısısı yukselince yanar aslında silindirden bir hareret göstergesi olması lazım bazen su eksilince yedek depodakinide çekemiyor hava yapıyor radyatör kapagını açıp kontrol etmek lazım gece geldiniz bakamaşsındır birde müzmin radyatör delinme sıkıntısı var onada dikkat edersin zaten eskisinden daha iyi olur
    eskiden krak kol bilyası sarınca presde açar sonra değiştirir takardık balans yaptırıdık şimdi ugraşmıyorlar heralde krank kolunun ikiside sarmışmı sadece krank kaç para diyorlar
    Konu kayar2 tarafından (27.May.2010 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    iyi hayırlısı ile yapta bin arıza tahminim susuz kalması hararet ışıgı susuz kalıncada yanmaz su ısısı yukselince yanar aslında silindirden bir hareret göstergesi olması lazım bazen su eksilince yedek depodakinide çekemiyor hava yapıyor radyatör kapagını açıp kontrol etmek lazım gece geldiniz bakamaşsındır birde müzmin radyatör delinme sıkıntısı var onada dikkat edersin zaten eskisinden daha iyi olur
    eskiden krak kol bilyası sarınca presde açar sonra değiştirir takardık balans yaptırıdık şimdi ugraşmıyorlar heralde krank kolunun ikiside sarmışmı sadece krank kaç para diyorlar
    gidişte çanakkale çıkışında benzincide durduğumda bir ara hafif bir duman gördüm yedek depoya su koydum az bişey aldı duman su koymadan önce kesilmişti yola devam ettim çekişte falan bir anormallik yoktu çekişte zayıflamayı feribota yetişmek için gönen mudanya arsında çok sıkıştırdığımda hissettim ama yinede 90-100 rahat gidiyordu eve vardığımda vuruntuyu hissetti söktükki komple yatak sarmışkasadece krank 450 tl geriside 500-600 tutacakmış sağlık olsun başa gelecek varmış velasıl bundan sonrasına bakıcaz

KAYA SÖZGEN
    MÜHENDİS
     HYOSUNG GV650 AGUİLLA
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Saglık Olsun Tabiki Yani Toplam 1000 Tl Demekki O Buhar çıktıgında Radyatör Suyu Bir şekilde Atmış Senin Motor Hava Sogutmaya Dönmüş Su Eklemişin Ama O Su Yedek Depoda Kalmıştır Bende Sanzımanı Ve Eksantiriği Komple Yenilemiştim 900 Tl Yi Bulmuştu Regalde
    Bu Arada Eger Yaptırıda Eski Krankı Alırsan Benim Burda Sanayide Eski Usul Yaptırabilirim Belki Geniş Zamanda Bir Arkadaşa Lazım Olabilir

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    Saglık Olsun Tabiki Yani Toplam 1000 Tl Demekki O Buhar çıktıgında Radyatör Suyu Bir şekilde Atmış Senin Motor Hava Sogutmaya Dönmüş Su Eklemişin Ama O Su Yedek Depoda Kalmıştır Bende Sanzımanı Ve Eksantiriği Komple Yenilemiştim 900 Tl Yi Bulmuştu Regalde
    Bu Arada Eger Yaptırıda Eski Krankı Alırsan Benim Burda Sanayide Eski Usul Yaptırabilirim Belki Geniş Zamanda Bir Arkadaşa Lazım Olabilir
    krank kavrulmuş dedi işe yararmı bilmem atmadıysa alırım

KAYA SÖZGEN
    MÜHENDİS
     HYOSUNG GV650 AGUİLLA
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    kavrulan yer orta pimdir yenisini yaparlar sanırım atmazlar hemen alırsan yardımcı olurum

Sayfa 3 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)