Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    yine yakalamışın ayrıntıyı kino baba.....hehehhehe....
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

İsmail Akyürek
    Bankacılık
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    hoşgeldin üstad aramıza...

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    zafer kardeş aha şimdi hoş geldin aramıza ( şşşşşşşşş gezgincim kamyoncum irtibatı koparmayalım seneye eşya naklimiz var )
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

ToMCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ayhan
    TSK
     RR
     Çorum
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hoş geldin zafer...
    [color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.

zafer szn 55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

zafer sözen
    Serbest Meslek
     d250 2005
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    BÜTÜN DOSLARA TEŞEKKÜR EDERİM ANK. DEN YENİ GELDİM.ANCAK HABERİM OLDU AYRICA SİZİNLE TANIŞMAMA SEBEB OLAN =0KAN= ARKADAŞA TEŞEKKÜR EDERİM

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    ahan şimçik bende yeni geldim..
    önce eskişehirde emrah komtanımızın misafiri oldum.. çok zahmetler verdim... ama iyi rakı içtik heee...makarada süperdi ne diim çok eğlendik...kıskananlar çatlasın....mesela yaşar gomtanım çatlayabilir ...olmadı kino babada çatlasa olur yani bi mahsuru yok ...zuhahahaha...

soora ertesi gün yani bu gün vedalaştık vee dooruu kime gidiimm kime zahmet vereyim derken ... aksu babayı buldum ankarada .. daha doorusu buluştuk .. ankaranın ördeği olduğum için saolsun geldi aldı beni yol dan ..hehehe....fazla vaktim olmadığı için olayı ucus atlattı tabiiki...yoksa bi rakıda ankarada içilirdi yanii... yavv ne kadar zevkli sanal ortamda tanıştığımız abilerimiz kardeşlerimizle buluşmak tanışmak... valla çok züppper olay.. herkeşe tavsiye ederim....

zafer kardeşim kanaldan fazla ayrı kalma .. zor buluyom zatti samsunluları....tek bırakmayın beni...

zafer szn 55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

zafer sözen
    Serbest Meslek
     d250 2005
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    okan sen şimdiden tanışma gezilerine başlamışsın eeee tadınıda yakalamışsın emrah komutanla aksu babayıda ankarada.... bende her pazartesileri ankaradaki gimat sahasın dayım babaya selamlar istegi varsa bizim buralardan hallederiz..elimizden geldigi kadar

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı
    önce eskişehirde emrah komtanımızın misafiri oldum.. çok zahmetler verdim... ama iyi rakı içtik heee...makarada süperdi ne diim çok eğlendik...kıskananlar çatlasın....mesela yaşar gomtanım çatlayabilir ...olmadı kino babada çatlasa olur yani bi mahsuru yok ...zuhahahaha...

soora ertesi gün yani bu gün vedalaştık vee dooruu kime gidiimm kime zahmet vereyim derken ... aksu babayı buldum ankarada .. daha doorusu buluştuk .. ankaranın ördeği olduğum için saolsun geldi aldı beni yol dan ..hehehe....fazla vaktim olmadığı için olayı ucus atlattı tabiiki...yoksa bi rakıda ankarada içilirdi yanii... yavv ne kadar zevkli sanal ortamda tanıştığımız abilerimiz kardeşlerimizle buluşmak tanışmak... valla çok züppper olay.. herkeşe tavsiye ederim....

zafer kardeşim kanaldan fazla ayrı kalma .. zor buluyom zatti samsunluları....tek bırakmayın beni...

ya kardeşim sen buralara senin pat pat mötürünlemi gidiyon valla ben bişey :? yoksa samsun gezileri gi
    bim salliyonmu heh heh heeeeee arkaşına canım feda harbi çocuk sevdim kepekli falan harbide kabul faslından

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı

ya kardeşim sen buralara senin pat pat mötürünlemi gidiyon valla ben bişey :? yoksa samsun gezileri gi
    bim salliyonmu heh heh heeeeee arkaşına canım feda harbi çocuk sevdim kepekli falan harbide kabul faslından
    gomtanım sana delil sunsak onada fotoşop dersin şimçik....ağzımızla kuş tutsak olmuyo nası ossa....motörlede gitmedim .. arabayla gittim....emrah komtanımızın resmi var ama onun makinesinde...ama ben ondan gizli bi resmini çektim regal rartorlu montu var çok hoşuma gitti valla....ahan da resmi....hehehehhe.....

ahan bu da aksu babanın işyeri.... acaip karizma adammış beaa.....

az evvelde carvalho selçuk yanımdaydı samsuna gelmiş.. ama hemencik kaçtı akşama buluşcass inşallah....ulaaaaa....uluslar arası olduk nerdeyse bea....

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    tamam tamam bu sefer inandık hah büle fotolarla ispatlıcan

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)