selçuk bende avcılardan gelicem icabında beraber kaçarız
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)selçuk bende avcılardan gelicem icabında beraber kaçarız
Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Buluşma Zamanı: 23 Haziran Saat: 6:30 (Sabah)carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Hareket Saati: 7:00 (Saat tam 7 de yola çıkıcaz kesinlikle bekleme yapılmayacaktır.)
Buluşma Yeri: Kozyatağı Carrefour 2 nolu kapının önü.
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)İlker, akşam 6'da işten çıkacağım... Zorlu'nun oralardayım... O gün motorla gelirim... Uyarsa beraber kaçarız...
Alper, ben en az 1 saat daha erken gitmeyi düşünüyorum. Benim gibi biraz daha erken çıkmayı planlayan olursa, ne bileyim 5 kişi falan, önden topuklarız biz. Yolda çok oyalanılıyor çünkü; Kapıdağ'a 9 saatte gitmiştikGeç saatte varmak istemem Eskişehir'e...
yol yapalım yol
EskişehirArkadaşlar, ilk gün öğle yemeği için buradaki Regal bayisi arkadaşım Murat Bey sponsor oldu, 7 ytlyi akşam bira almak için kullanırsınız artık. Sevgiler..
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Komtanım neyapsak ne etsek senin hakkın ödenmez sen süpersin bu kadar işinin gücünün arasında bu kadar zahmete katlanıyon ya helal olsun
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
caponord
Samsun
B Rh (+)aaaaa.. gomtanıımmm. oldumu şimdi .. bide efes bayisi ayarlııcaktınız hani...... :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: la ne yüssüz adamım ben yaaa....ehiehiehi....emrahss Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Efes bayisi de ayarladı diyelim bu seferde sponsor benzinlik istersiniz. Emrah Kino Baba nın ve Okan ın araba plakalarını oraya geldiklerinde acil bildir, Kino Baba ya bir polis eskortu, Okan a da trafik cezası ve aracın parka çekilmesi. Emrah anladın sen onu.
caponord
Samsun
B Rh (+)ben mersoyla gelecemm.. dokunulmazlıı var....ehiehiehi....ne cezasııı... :P :P :P
EskişehirAnladım abi
mersolara gıcığım zati..
Arkadaşlar, dün sizler için bir daha gaz açtım ve Musaözü'ne gittim. Kahvaltı için köy ekmeği siparişi verdim. Büfeyi dolu tutmaları için talimat verdim. Bi de son fotoları çektim. Günbatımı. Özenin biraz bakalım.
E hadi gelin bakalım.. Eskişehir'den sevgilerle..
![]()
caponord
Samsun
B Rh (+)yavv gomtanım ... siz nası bi şahsiyet nası bi insan evladısınız...analar nası bi yiğit doğurmuş bölle...eziliyoz artıkın yapmayın yavvv....şimdi doğduğundan beri hormonlu sehir ekmeği yiyen arkadaşları köy ekmeğiyle bilem besliiicenis...nassı ödenecek sizin hakkınıss...![]()
ahanda duygulandım yine.... :| :| :| :( :(
![]()
![]()
![]()
Aksu baba... senin motör kırmızımıydı neydi. :evil: :evil: :evil: ... bi boğa salsakmı diyom musaözüne :evil: :evil: :evil: :evil: .. şölle bi koştursun seni 5, vites ayarında....ehiehiehiehi.... :lol: :lol:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)