Herkese Merhaba, diyerek başlamak istiyorum.
Sitemiz için ilk olan ve bundan sonra geleneksel olacak olan büyük buluşmadan henüz döndük. Şehirlerine dönen arkadaşlar yorgunluklarını atmaya çalışırken ben de siteyi yeni ulaşan fotoğraflarımızı ;) ve fırsat bulup yazabilen arkadaşların izlenimlerini görmek için buradayım.
Birlikte geçirdiğimiz süre gerçekten bana çok keyif verdi. Ortam,ambiyans ve paylaşımlarımız insan hayatına bir aşama daha anlam katan türdendi,(Her ne kadar görüntü kirliliği yapan arkadaşlarda olsa isim vermicem başharfi sipidi))))) bu zamana kadar bu tarz bir deneyimim olmamıştı ancak bundan sonra eksik olacağımı sanmıyorum. Artık anlatırken her seferinde aynı duyguyla anlatacağım bir hikayem daha var
Bize katılan arkadaşlarımıza gerçekten çok teşkkür ediyorum ,yeni başlangıçlar ve sitemizin aktifliği adına hoş bir faaliyet gerçekleştirdik.Tabi ki devamı için temennimiz tam, bunun yanında desteğimiz de bundan sonra artarak devam edecek.
Buraya tek tek teşekkür anlatmak biraz uzun olabilir ama özellikle sitemizin büyükleri (ihtiyar heyeti) başta olmak üzere sanal dünyada motosiklet tutkusuyla yakaladığımız bu hoş fırsatı değerlendirip gelen tüm arkadaşlara, onları bu buluşmada destekleyen eşlerine, arkadaşlarına, artçılarına ve gerçekten emek veren ve beraber olduğumuz sürece aktiviteleri organize eden sevgili devrem Emrah kardeşime bir kez daha teşekkür ediyorum.
![]()

RR
Çorum
AB Rh (+)
))))) bu zamana kadar bu tarz bir deneyimim olmamıştı ancak bundan sonra eksik olacağımı sanmıyorum. Artık anlatırken her seferinde aynı duyguyla anlatacağım bir hikayem daha var

biz KAÇIRDIKKKKK