Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 64 Toplam 76 Sayfadan BirinciBirinci ... 1454626364656674 ... SonuncuSonuncu
Toplam 754 adet sonuctan sayfa basi 631 ile 640 arasi kadar sonuc gösteriliyor

ToMCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ayhan
    TSK
     RR
     Çorum
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Herkese Merhaba, diyerek başlamak istiyorum.

Sitemiz için ilk olan ve bundan sonra geleneksel olacak olan büyük buluşmadan henüz döndük. Şehirlerine dönen arkadaşlar yorgunluklarını atmaya çalışırken ben de siteyi yeni ulaşan fotoğraflarımızı ;) ve fırsat bulup yazabilen arkadaşların izlenimlerini görmek için buradayım.

Birlikte geçirdiğimiz süre gerçekten bana çok keyif verdi. Ortam,ambiyans ve paylaşımlarımız insan hayatına bir aşama daha anlam katan türdendi,(Her ne kadar görüntü kirliliği yapan arkadaşlarda olsa isim vermicem başharfi sipidi ))))) bu zamana kadar bu tarz bir deneyimim olmamıştı ancak bundan sonra eksik olacağımı sanmıyorum. Artık anlatırken her seferinde aynı duyguyla anlatacağım bir hikayem daha var Bize katılan arkadaşlarımıza gerçekten çok teşkkür ediyorum ,yeni başlangıçlar ve sitemizin aktifliği adına hoş bir faaliyet gerçekleştirdik.Tabi ki devamı için temennimiz tam, bunun yanında desteğimiz de bundan sonra artarak devam edecek.

Buraya tek tek teşekkür anlatmak biraz uzun olabilir ama özellikle sitemizin büyükleri (ihtiyar heyeti) başta olmak üzere sanal dünyada motosiklet tutkusuyla yakaladığımız bu hoş fırsatı değerlendirip gelen tüm arkadaşlara, onları bu buluşmada destekleyen eşlerine, arkadaşlarına, artçılarına ve gerçekten emek veren ve beraber olduğumuz sürece aktiviteleri organize eden sevgili devrem Emrah kardeşime bir kez daha teşekkür ediyorum.

[color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.

Ahmet N. ÖZCİVELEK
    Memur
     RR-250 e9
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Kino Nickli Üyeden Alıntı
    YOLU ACIK OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESİN TEKERLERİNE TAŞ DEĞMESİN

YOLLARDAN SU GİBİ AKIP EVLERİNE SAĞ SALİM ULAŞIRLAR..
    EMRAH KOMUTAN
    SENİ TARİF ETMEK İMKASIZ KELİMELER YETİŞMİYOR BİLDİĞİM 2 LİSAN VAR TÜRKÇE VE İNGİLİZCE AMA TARİFİ MÜMKÜN OLMAYAN BİR İNSANSIN. BELKİDE EDEBİYATIM YETİŞMİYORDUR. AMA ARKADAŞLAR HERHALDE SENİ ANLATMAYA ÇALIŞACAKLARDIR.

BEN ANLATMAYA ÇALIŞMIYACAĞIM... ANLATILMAZ YAŞANIRSIN SEN .....SENİNLE TANIŞMAYANLARA HELE HİÇ ANLATILAMAZ
    TOMCAT ODA AYRI NADİDE BULANAN BİR DOST.
    Allah dostluğunuzu dostluğumuzu ve dostluklarımızı bozmasın..

2007 YILI 1.GELENEKSEL RR BULUŞMASI - ESKİŞEHİR MUSAÖZÜ GÖLÜ BİTMİŞTİR. THE END :( :(
    Yaw supersiniz abicim. Şu zipitiye donunu çıkarttırıp kot pantolonu giydirenden de Allah razı olsun.

ToMCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ayhan
    TSK
     RR
     Çorum
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Kino Nickli Üyeden Alıntı
    YOLU ACIK OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESİN TEKERLERİNE TAŞ DEĞMESİN

YOLLARDAN SU GİBİ AKIP EVLERİNE SAĞ SALİM ULAŞIRLAR..
    EMRAH KOMUTAN
    SENİ TARİF ETMEK İMKASIZ KELİMELER YETİŞMİYOR BİLDİĞİM 2 LİSAN VAR TÜRKÇE VE İNGİLİZCE AMA TARİFİ MÜMKÜN OLMAYAN BİR İNSANSIN. BELKİDE EDEBİYATIM YETİŞMİYORDUR. AMA ARKADAŞLAR HERHALDE SENİ ANLATMAYA ÇALIŞACAKLARDIR.

BEN ANLATMAYA ÇALIŞMIYACAĞIM... ANLATILMAZ YAŞANIRSIN SEN .....SENİNLE TANIŞMAYANLARA HELE HİÇ ANLATILAMAZ
    TOMCAT ODA AYRI NADİDE BULANAN BİR DOST.
    Allah dostluğunuzu dostluğumuzu ve dostluklarımızı bozmasın..

kino baba teşekkür ederim. büyüksün, ben şahsen hepinizle tanıştığım için çok mutlu oldum daha önce motosiklet le bu şekilde bir organizasyona katılmadım ama çok keyifli idi. ben sizi ve ailenizi çok sevdim. bu dostluk biitmez...

sevgili dostum okan ve eşi kuzeni fatih, yaşar baba, müslüm baba ve eşi, aksu abi, alper ve eşi, inci öğretmenim ve ailesi ve ismini sayamadığım arkadaşlar gerçekten çok değerli insanlar... hepinizi bir kez daha sevgiyle kucaklıyorum...

Alper doğru söyle iki gün boyunca aynı bira şişesi ile gezdin değil mi :D :D :mrgreen: :mrgreen:

2007 YILI 1.GELENEKSEL RR BULUŞMASI - ESKİŞEHİR MUSAÖZÜ GÖLÜ BİTMİŞTİR. THE END :( :(
    [color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Arkadaşlar muhteşem bir gezi muhteşem bir buluşmaydı.Bu buluşayı düzenleyen düzenlenmesinde katkıda bulunan ve orda bulunan herkezden allah razıolsun.Özellikle Emrah komutanım ve Ayhan komutanıma yaptıkları organizasyonun mükemmelliginden dolayı çok teşekkür ederim.Benim diyen kişilerin bile başaramayacagı bir iş başarmışlar.Dostluk ve dostları memnun etme istegi böyle bişi olsa gerek.Yengemizede ayrıca teşekkürler ilk buluşmamızda ilk olarak artçı koltuğunda yolculuk yaparak bizleri onurlandırdığı için.Yolda motorlarımızdan uçan malzemeleri toplayan hiç üşenmeden 800 küsür km yapıp bize güzel ailesiyle tanışma fırsatı veren Kino Babayada sonsuz teşekkürler.Taaaa Samsundan kalkıp gelen bizi kamp alanında karşılayan %100 light lığı kanıtlanan Okana Kuzenine şarkılarıyla bizi onurlandıran yengemize Ankaradan kalkıp gelen Aksu babaya Ve İstanbuldan beraber gaz bastığımız Başta Yaşar Baba,Müslüm Baba,İnci öğretmenim ve bütün arkadaşlarıma ayrıca grubu yakalayamamasına rağmen zorluklara dur diyip geçte olsa gelen ismail ve İclal'e Tatilini bizim için yarıda kesen çok uzun km ler yapan Doğan ve Seda'ya Bu siteyi kurup bizi biraraya toplayan Adminim Alper ve Firstlaydiye teşekkürler

GRUP OLARAK YANLIZ TEK ŞİKAYETİMİZ VARDI

BİZİ F16 LARA BİNDİRMEDİLER KARDİŞİİMMMMM
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Sağ salim eve döndük, sanırım herkeste evine döndü,

Bu gezi için söylenecek tek birşey var,

BEN ESKİŞEHİRE TAŞINIYORUM
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

HÜSEYİN SARI
    idari işler
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    SÜPER VE KEŞKE BİTMESİN DEDİĞİM BİR GEZİ İDİ HAZIRLAYAN VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GELMİYENLER RESİMLERİ GÖRÜNCE ÇOK ÜZÜLECEKLER
    Privert Driver

mehmet özdikmenli
    İşletme
     regal 2007
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar muhteşem bir gezi muhteşem bir buluşmaydı.Bu buluşmayı düzenleyen düzenlenmesinde katkıda bulunan ve orda bulunan herkezden allah razıolsun.Özellikle Emrah komutanım ve Ayhan komutanıma yaptıkları organizasyonun mükemmelliginden dolayı çok teşekkür ederim. Dostluk böyle bişi olsa gerek. en güzelide hiç ummadıgım kadar güzel olan bu buluşmanın sanal alemden cıkıp bu kadar güzel içten ve samimiyet dolu olmasıydı. gelen büyüklerimize arkadaşlarımıza zorluklara ragmen r r kardeşliği için geçde olsa gelen arkadaşımıza motorlarını yeni almalarına rağmen bizlerle olanlara ve gelen herkese çok teşükkürler. ayrıca porsuk çayına su bastırdığı halde bizleri bi uçakla gezdiremeyen komutanımıza da fazla yüklenmeyin arkadaşlar.
    bu arada o kadar uğraşmama rağmen gurubu yakalayamadım arkadaşlar. bi daha ki sefere zamanında çıkmak lazım. 135 km sabit hızla olmuyo.

spydx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bülent Kahraman
    Mimarlık
     Kawasaki Zephyr 1100cc
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Süper bir gezi olmuş biz KAÇIRDIKKKKK neyse bidahaki gezilere kısmetse ben yaz sezonunda cmrtesi - pzar çalışıyom bakalım nasıl kaçacam çooook sıcaktı bugün... herkese çok selam süpersiniz valla size çoook imrendim.
    eski emektar ........34 BH 1032 RR.....
    yeni emektar........34 EBH 31 KWSK.....

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Alıntı MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar muhteşem bir gezi muhteşem bir buluşmaydı.Bu buluşmayı düzenleyen düzenlenmesinde katkıda bulunan ve orda bulunan herkezden allah razıolsun.Özellikle Emrah komutanım ve Ayhan komutanıma yaptıkları organizasyonun mükemmelliginden dolayı çok teşekkür ederim. Dostluk böyle bişi olsa gerek. en güzelide hiç ummadıgım kadar güzel olan bu buluşmanın sanal alemden cıkıp bu kadar güzel içten ve samimiyet dolu olmasıydı. gelen büyüklerimize arkadaşlarımıza zorluklara ragmen r r kardeşliği için geçde olsa gelen arkadaşımıza motorlarını yeni almalarına rağmen bizlerle olanlara ve gelen herkese çok teşükkürler. ayrıca porsuk çayına su bastırdığı halde bizleri bi uçakla gezdiremeyen komutanımıza da fazla yüklenmeyin arkadaşlar.
    bu arada o kadar uğraşmama rağmen gurubu yakalayamadım arkadaşlar. bi daha ki sefere zamanında çıkmak lazım. 135 km sabit hızla olmuyo.

Mehhmetttttt benim motor 110 u geçmiyo napçazzzzz
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    MUHTEŞEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BİR GEZİ
    MUHTEŞEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BİR ORGANİZASYON
    MUHTEŞEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM İNSANLAR
    MUHTEŞEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BİR BİRLİKTELİK

DAHA MUHTEŞEM OLAN ÇOK ŞEY VAR AMA YAZMAYA GERENK YOK SANIRIM. TABİ BU MUHTEŞEMLİKLERİN EN BAŞINDA ORTA DOĞU VE BALKANLARIN EN BÜYÜK KUMANDANI EMRAH KOMUTAN GELİYOR, KUSURSUZ BİR ORGANİZASYON VE MİSAFİRPERVERLİK ANLAYIŞIYLA OLAYA UNUTULMAYACAK BİR NOKTA KOYMUŞTUR, ELLERİNDEN VE APOLETİNDEKİ YILDIZLARDAN ÖPER KENDİSİNİ GENELKURMAY BAŞKANI OLARAK GÖRMEYİ BİZE NASİP ETMESİNİ ALLAHTAN DİLERİM TOMCAT ABİMİZEDE HER NEVİ KATKISINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM.

ÖYLE İNSANLAR VARDIKİ VARDIKİ AMA NE İNSANLAR BUNLAR, KİNO BABA, OKAN, AKSU ABİMİZ VE BİR SÜRÜ İNSAN, ŞİMDİYE KADAR HEP KABLOLAR ARACILIĞI İLE İLETİŞİM KURMUŞTUK AMA BU BULUŞMA VESİLESİYLE ARAMIZDAKİ BÜTÜN ENGELLER KALKMIŞ OLDU, 40 YILLIK DOSTLAR GİBİ SARILDIK BİRBİRİMİZE KEMİK KIRARCASINA, SOHPETLER ETTİK KAHKAHALAR ATTIK, TARİFİ MÜMKÜN OLMAYAN DUYGULAR YAŞADIK, AMA İNSANA EN ÇOK KOYAN AYRILIK OLDU :( ŞUAN YORGUNLUKTAN ÖLÜYOR OLMAMA KARŞIN AYNI EKİP DEĞİL ESKİŞEHİR KUZEY IRAKTA TOPLANSA BİLE YOLA ÇIKARIM HEMEN, ÖYLE SEVİYOR VE DEĞER VERİYORUM DOSTLARIMA. BU ORGANİZASYONDA BULUNAN HERKESE TÜM SAYGI VE SEVGİLERİMİ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE SUNUYORUM, ALLAH HEPİNİZİN YANINDA OLSUN...

Sayfa 64 Toplam 76 Sayfadan BirinciBirinci ... 1454626364656674 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)