Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 70 Toplam 76 Sayfadan BirinciBirinci ... 20606869707172 ... SonuncuSonuncu
Toplam 754 adet sonuctan sayfa basi 691 ile 700 arasi kadar sonuc gösteriliyor

gecee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Deniz yılmaz
    IT
     FZ6 Fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    GÜZEL BİR ORGANİZASYONU GERİDE BIRAKTIK ....
    AĞLAMALIMIYIM BİTTİĞİ İÇİN, YOKSA SEVİNMELİMİYİM YAŞADIĞIM İÇİN BİLMİYORUM ...
    GEZİ, YOL, ARKADAŞLIK, DOSTLUK, SAMİMİYET, YARDIMLAŞMA, PAYLAŞMA, ÖZVERİ HEPSİ VARDI ...
    HERKES BİRBİRİNE BAKARKEN GÖZLERİNİN İÇİ GÜLÜYORDU, SEVGİ DOLU BAKIŞLARI GÖRDÜM YA DAHA NE İSTERİM...
    (ADMİN DIŞINDA O SÜREKLİ BİRAYLA GEZDİİ İÇİN GÖZLERİNİ BAKAMADIM.BİRİ BAŞKA YERE DİYERİ BAŞKA YERE BAKIYODU.BAKAMIYOSUN Kİ GÖZLERİNE :D)

EMRAH KOMUTANIM, AYHAN KOMUTANIM BOYLE BİR ŞEYE VESİLE OLDUNUZ EMEK VERDİNİZ ZAMAN HARCADINIZ ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.. ÇOK TEŞEKKÜRLER NE DESEK AZDIR HANİ...
    HAYATIMDA UNUTAMAYACAĞIM BİR DOĞUM GÜNÜNE VESİLE OLDUĞUNUZ İÇİN İLK OLARAK SİZE, ARKADAŞLAR VE ABİLERİMİNDE KATILIP BOYLE Bİ GÜN YAŞATTIKLARI İÇİN SONRADA ONLARA COK COK TEŞEŞŞÜR EDERİM...İYİKİ BOYLE Bİ AİLE TANIDIM İYİKİ BOYLE BİR AİLENİN İÇİNDEYİM...

speedygonzales ABİM CİVANIM GİT KURS AL CROSS ÖĞREN SENEYE KADAR ...ANCA DÜŞÜYOSUN .... :D
    2. GELENEKSEL RR BULUŞMASINDA KAPIŞALIM YAW ... :D
    Jour Ambiguous :evil:
    34 VH 7413

541 301 83 62

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Y O R U M S U Z
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

ToMCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ayhan
    TSK
     RR
     Çorum
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
    Y O R U M S U Z
    bu resime cezeryenin sahibinden bir açıklama bekliyoruzzzz

ters giden bişeyler mi var yoksa kino baba.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    [color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Evet Bizim için ilk olan 1 geleneksel regal buluşmasını kazasız belasız atlattık.
    Öncelikle desteklerinden dolayı başta emrah komutanıma ve ayhan kardeşime teşekkürleri bir borç bilirim.
    Bu kadar kısa sürede o kadar çok yol aldıkki arkadaşlar hayal bile edilemezdi.Ama gerçek oldu.
    Para bulunur dostluk bulunmaz.ŞArkıcı bile bunun şarkısını söyledi herhalde ortamdaki dostluğu görünce söyleyesi geldi şarkıyı.

Bu site kuruldugundan beri sanki bir rüyada gibiyim ve bu rüyanın hiç bitmemesini temenni ederim.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Alıntı yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
    Y O R U M S U Z
    YORUMU ben yapayım.
    işte şeytana ruhuma teslim ettiğim an :evil:

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Tamam şimdi açıldı. Sabah beri bir teşekkür de biz yazalım dedik, site yarım açılıyordu, zaten dünya kadar iş vardı arada da yazalım iki satır dedik yazamadık. Kısmet şimdi teşekkür etmekmiş emeği geçen ve gelen tüm arkadaşlara. Yüz yüze daha başka, klavyeden daha da başka, aradaki farkı hepimiz gördük. Bir yerde merak ediyor özlüyorsun bir yerde de görüyor sevinçten ne yapacağını bilemiyorsun. Okan ın dili onun için ilk başlarda tutuktu. Bende resim yok arkadaşlar makina geldiği gibi geri döndü, çünkü perşembe akşamı başlayan baş ağrısı bir türlü geçmedi, orada da devam etti. Durumu çaktırmamaya çalışsamda çok ısrarlara rağmen hepsi hepsi 2 bira içtim. Ağrı kesici de aldım, hani dedim ya valiliğin otoparkında regal orijinal ilk yardım çantanız varmı diye sonra bendekini gösterdim. O sıra içinden ağrı kesici almakla meşguldüm. Derken zonklama ile Eskişehirden aldım benzini transit hiç durmadan Ankara ve eve girdim yattım. Bende Müslüm Baba gibi yolda durmayı sevmem, nerde benzin bitti o zaman yoksa yol bitmez. Sizlerin dostluğu sohbeti olmasaydı bu kafa zonklamasından kesin ya göle atlardım yada Musaözünden kaçardım. Şimdi bekliyoruz yeni etkinliği ve nereye gideceğimizi. Hepinizi çok seviyor kucak dolusu selam gönderiyorum. Hasan kardeşime de çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Motosiklet camiasının ve sevenlerinin başı sağolsun.

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Nerde bu resimler millet meraktan öldü.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Resimleri CemCem'e atıyoruz o halledecek ama bi iki tane atayım meraklananlar için

Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Bu resim işi kötü oldu şimdi sitede hiç resim yayınlanmayacakmı herkes merak ediyor bir sürü insan siteye giriyor ama resim olmayınca beni arıyorlar buraya da resim koyalım bence.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cem kurt
    İktisat
     -
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Muslum Baba ve diger arkadaslar, haklisiniz resimler online olarak ta goruntilenmeli, ben bunun icin de bir cozum sunuyorum size, herkes resim gonderme isini titizlikle hallederse hemen arkasindan ben bir Album site hazirlayacagim gonderilen resimler orada yayinlanacak hem sitemizi kastirmamis olucaz hem de daha hizli bir cozum olusturacagiz, ancak bunun icin bu geceyi beklemenizi rica edecegim cunku biraz vakit alicak bir islem bu, ama sonucunda cok guzel bir Web Abbum olacak ve o oradan hicbir zaman kaldirilmayacak, herkes resimleri internet uzerinden izleyebilecek ve isteyen begendigi resimi orijinal boyutlarinda kendi bilgisayarina indirebilecek

Saygilar sunuyorum...
    Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!

Sayfa 70 Toplam 76 Sayfadan BirinciBirinci ... 20606869707172 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)