tranzzzzzzalp alıyoss ya nassıl taşımasın ki :evil: :evil: :evil:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)tranzzzzzzalp alıyoss ya nassıl taşımasın ki :evil: :evil: :evil:
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
caponord
Samsun
B Rh (+)HEHEHHEHEHEE.... valla unutmuşum yaa örtmenim....dooru transalp alıyodunus demi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)uleee makine 200'lük olduda tanımıyon bisi... transalp alınca kimbilir ne edersin... :Pinci Nickli Üyeden Alıntı
SSUUUUuuu...!

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)arkadaşlar regalraptor geleneksel festivali senede sadece ama sadece 1 kez olacak bir organizasyondu. türkiyedeki regal severlerin kaynaşması için tek şansımızın oldugu bir organizasyon sitede üye sayımız 360 ları geçti ama katılım sayımız daha 30u geçmedi !!!!!!!
Lütfen sadece dostlugunuzu sanal ortamda değil herzaman her yerde yanımızda olarakta paylaşın.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Katılıyorum...aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Yılda sadece 1 kere yapılacak olan bu buluşma için, Emrah arkadaşımız anormal titizlikle, detaylı olarak organizasyon hazırlıyor. Harcanan bu emek bile başlıbaşına bir teşekkürü hakediyor... Eğer 15-20 kişi olarak haftasonu buluşması tadında geçecekse bu olay, harcanan emeklere yazık olacak...
Kimseye zorla gelin deme haddimiz ve hakkımız yok muhakkak ama şartları biraz zorlayıp katılımı coştursak fena mı olur...
Bütün güzel insanları bekliyoruz...
yol yapalım yol
caponord
Samsun
B Rh (+)Yavv istanbuldaki arkadaşlar için çok kolay bi istikamet zaten.. yalovaya kadar vapur.. ondan soora eskişehir e bursa üzerinden 220 km lik bi yol var... hemde ne yol .. daha geçen hafta ordaydım hep diyodumki motorla ne kadar zevkli gidilir felan diye...çok tatlı rampaları ve virajları var orman içlerinden de geçiliyo..
biz naapçass taa burdan 650 km .... taş kaya ve uzuuunnn yol....
hadi arkadaşlar katılımı artıralım.. böle olmuyo.....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
İstanbulAlper inan çok istiyorum gelmek ama söz elimden geleni yapacağım gelmek için patrona yalvaracaz artık sen yinede bizi opsiyonlu tut hocam kimseyi zor durumda bırakmak istemem sonuçta....aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
34 DR 0070 / DD250E-9B
A RH+
"*İNSANLAR NE YAPTIĞINIZI VEYA NE SÖYLEDİĞİNİZİ TAM OLARAK HATIRLAMAYABİLİRLER,FAKAT KENDİLERİNİ NASIL HİSSETTİRDİĞİNİZİ DAİMA HATIRLARLAR."
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)okanım samsunlum... zati adını yazdıranların nerdeyse hepsi istanbul tayfası... bu memlekette başka RRcılar yok mu beaa... şışşt muğla, izmir....okan Nickli Üyeden Alıntı
SSUUUUuuu...!
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)ya ben şimdi bim mağazasına baktım; bir tane çadır vardı ;otomatikmiş, 47 küsür lira, ama o ne ya upuzun o nasıl motorsiklete yerleştirilir ,hadi yerleştirdik, trafikte nasıl gidilir,ben bu işin içinden çıkamadım :? ...imdaaaaaat bana yardımmmmm :(
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)inci hocam bolbolal.com cok güzel cadırlar ve fiyatlarıda cok uyguninci Nickli Üyeden Alıntı
ben igloo neveda 6 kişilk aldım cantasıda baya ufak cok rahat motora oturur
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)