Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 33 Toplam 76 Sayfadan BirinciBirinci ... 23313233343543 ... SonuncuSonuncu
Toplam 754 adet sonuctan sayfa basi 321 ile 330 arasi kadar sonuc gösteriliyor

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sana günayydın samsunlum, gardaşım... olsun bakalım... gırrmıssı olsun.... yok o diil yol kırmızı, motor kırmızı... kendimizi gösteremiiicesss... kontrass felan ossun diye dediydim yaniii...neyse bizde kısa ve güvanli ve rahat olandan gelelim bari... sizleri mi kırcasss...
    SSUUUUuuu...!

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Cemcem kardeşimin çizdiği yol ana yolların dışına çıkarak, kestirme olsun düşüncesiyle çizilmiş güzergahlardır. Her iki yol da size 1 saate yakın fazla motor sürmenize sebep olur.
    1- Yalova dan gelişde Orhangazi-Gemlik-Bursa otoyol girişinden İnegöl-Eskişehir istikameti.Çift yoldan devam.
    Cemcem kardeşim haritada Orhangazi yi 10 km. geçtikten sonra sola Yenişehir istikametine İznik gölü kıyısından dolana dolana İnegöl e çıkarıyor. Zaman, benzin ve yol durumu kaybınız var.
    2- Adapazarı Bilecik Bozüyük Eskişehir olması lazım ki o yolda Adapazarı ile Bozüyük arası tek yön ve virajlı. En az size 1 saatten fazla zamanınızı ve fazlaca benzininizi harcar. Kamyon konvoylarından sollama da yapamazsınız yapsanızda grup kopar, grup olarak giderseniz tek sıra yapmanız lazım fermuar düzeni gidemezsiniz ve tek sıra da sizin konvoy tren katarı gibi olur trafiği aksatırsınız. En fazla 5 erli motor 500 er metre arayla gitmeniz lazım o yolda. Aramızda tecrübesiz arkadaşlar var onları riske atmak istiyormusunuz.
    Cem cem kardeşim yine bu yolda da sapmış ve Bilecik tepeden aşağı indiğinde sola Söğüt yoluna sapmış ve oradan Bozüyük Eskişehir arası ana yola çıkmış. Yine aynı şey zaman benzin ve risk.
    Sizlere tavsiyem, ben olsam Bir numaralı güzergahı takip eder ana yoldan garantili olarak gelirim.
    Karar sizin. Şimdiden hayırlı yolculuklar Allah kaza bela vermesin.

kaldera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur ceylan
    SİSTEM YÖNETİM.
     KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    aksu nun dediklerini yabana atmayın..
    son 10 yılda yüzlerce kez eskişehir istanbul dönüşünde iş gereği maalesef bu yolu kullandım. :P grup sürüşünde inanılmaz sıkıntı ve risk yaşarsınız.
    bir bu yol birde alanya mersin arası türkiyedeki en lanet karayoludur,çekilir yanı yok.. gitsen gidemezsin,geçsen geçemezsin. :P bursa eskişehir karayolunu kullanın.motor kullanmanın keyfini bu yolda alırsınız..
    Alıntı agresus Nickli Üyeden Alıntı
    sana günayydın samsunlum, gardaşım... olsun bakalım... gırrmıssı olsun.... yok o diil yol kırmızı, motor kırmızı... kendimizi gösteremiiicesss... kontrass felan ossun diye dediydim yaniii...neyse bizde kısa ve güvanli ve rahat olandan gelelim bari... sizleri mi kırcasss...
    arkadaşım sana bir şey sormak istiyorum..dikkatimi çekti kusura bakma..

türkçeyi neden bu kadar yerden yere vuruyorsun yazdıklarınla.
    kaş yapayım derken göz çıkarıyorsun.ana dilimize saygılı olup gerektiği gibi kullanalım lütfen.
    Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
    Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Günaydın arkadaşlar
    Yol haritalarına biraz göz attım ist-eskişehir 330 km tabi bu valilik ten valilige biz kozyatagında buluşacagımız için 300 310 civarı bi mesafe kalıyo adapazarı üstünden gidilirse
    kozyatagı eskihisar 45 km vapurdan sonra bursa otoban girişi 70 km bursa eskişehir 149 km buda 264 km yapıyo
    Bence vapurla geçmek avantaj gibi vapurda zaten dinlenileceği için geriye kalan 220 km tek molayla biter gibi duruyo ve daha az yorucu bir yolculuk olur kanısındayım ama çoğunluğada uyarım maksat beraber yol yapmak
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı kaldera Nickli Üyeden Alıntı
    aksu nun dediklerini yabana atmayın..
    son 10 yılda yüzlerce kez eskişehir istanbul dönüşünde iş gereği maalesef bu yolu kullandım. :P grup sürüşünde inanılmaz sıkıntı ve risk yaşarsınız.
    bir bu yol birde alanya mersin arası türkiyedeki en lanet karayoludur,çekilir yanı yok.. gitsen gidemezsin,geçsen geçemezsin. :P bursa eskişehir karayolunu kullanın.motor kullanmanın keyfini bu yolda alırsınız..
    Alıntı agresus Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşım sana bir şey sormak istiyorum..dikkatimi çekti kusura bakma..

türkçeyi neden bu kadar yerden yere vuruyorsun yazdıklarınla.
    kaş yapayım derken göz çıkarıyorsun.ana dilimize saygılı olup gerektiği gibi kullanalım lütfen.
    Agresus kardeşimiz ve bu tür yazan diğer kardeşlerimiz tabii ki kasti olarak Türkçeyi bozarak yazmıyor. Niyeti bir samimi hava oluşturmak, neşeli ortam yaratmak, bir arada olmanın ve sohbet etmenin verdiği keyifle kelimelerin çarpıtarak daha sevecen ifadeler yaratmak düşüncesiyle yazılmış bir ifade türüdür.
    Kaldera dostum, sen tabii ki haklısın, hiçbirşeyin sonu yok, ifadeler gitgide değişerek sitenin yapısını ve havasını da değiştireceğinden ciddiyetten uzaklaştıracaktır. Bu da sonuç olarak genele zarar verecektir. Hiçbir arkadaşımın art niyetli olduğuna kimse kanaat getirmediği için bu konu burda sonlanacak ve tüm arkadaşlarımız burada yazılanları üye olan olmayan genç, yaşlı, bayan ve hatta çocukların dahi herkesin okuduğunun sorumluğu ve bilincinde olarak hareket edecektir. Hepimiz bir bütünüz ve kardeşiz.

kaldera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur ceylan
    SİSTEM YÖNETİM.
     KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    sevgili AKSU;
    dediklerine katılıyorum....ANCAK..
    Anlaşmamızı; anlamamızı ve anlatmamızı,
    yaşadıklarımızı, "yaşıyor olduklarımızı", ileriye dönük planlarımızı anlatmamızı ve daha bunların çok ötesini mümkün kılan dilimizi sahiplenmek toplumsal sorumluluğumuzdur.
    Burada yazılanlar, bir başvuru kaynağı niteliğinde olduğu için burada Türkçe'ye dikkat edilmesi gerekiyor.
    genel olarak "forumlarda ve diğer internet ortamlarında" kullanılan bozuk, çürümüş, kelimelerine yabancı zararlılar yuvalanmış, dizilimlerindeki altın oran çalınmış "hilkat garibesi kelime dizgileri" önce kendimize, sonra karşımızdakilere ve sonuç olarak kültürümüze ve ecdadımıza saygısızlıktır.
    Bu forum gibi önemli bir görevi yerine getiren, zamana bağlı olarak birikimini sürekli artırıp bütünleştirerek taşıyan, çeşitli ortamlara açılan yelpazede bir çok farklı meslek gurubu, yaş gurubu, kültürel gurup ve farklı entellektüel seviyede insanları buluşturan ortamlarda bana göre öncelik saygı, sevgi ve (dolayısıyla) dildir.

Saygı samimiyete,
    samimiyet saygıya engel değildir.
    Dil kişinin kendisine saygısıdır.

Saygılarımla
    bilginize sunarım.
    Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
    Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....

cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cem kurt
    İktisat
     -
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Haklisin Aksu abi, orhangaziden sonra iznik golunun kiyisindan kestirme cikarmak istedim o yolu cok kez kullandim o yol yeni yapildi yenisehire kadar sorun hatta yenisehir inegol arasinda da arac sayisi cok azaliyor belki az biraz uzatmis oluyoruz ama ben temiz ve guvenli olduguna inandigim yollari isaretledim. hem mavi olan istikamette hangi yolu tercih edersek edelim orasi zaten cok tehlikeli ben en basindan beri senin fikrine katiliyorum yani inegol uzerinden eskisehir, ben sadece bildigim kisayollari isaretledim. ayriyeten iznik golunu gecerken orada cok harika manzaralar var onlari da gormus oluruz diye dusundum... Tabi bunlar sadece oneri, biz istanbuldaki RR ciler olarak festivalden once bir toplanti yapar guzergahlar hakkinda bir karara baglariz...
    Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sevhili Kadera;

her şeyden önce çoook değerli zamanınızı bana ayırıp, türkçe ve türklük dersi vermeye çalışmanızdan dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır...
    avatarı bir amerikan film yıldızı olup, kovboy şapkalrıyla fotoğraflar çektirmiş, anadolu hikayelerni değiştirerek amerikan fıkraları olarak satmaya çalışan sizin, türkçe dersine aşağıda bulunan, sizin yazdığınız bu harfler dizgisini açıklayarak başlamnızı rica etmekteyim...

"hey iinaşdilendon..
    mangeyek şukarremli..
    katova kirli çamaşırı. "
    SSUUUUuuu...!

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    32 senesi uzun yollarda geçmiş biri olarak yalova bursa eskişehir yolundan başka yoldan gitmeyin.

Bu arada benim ismim listede yok yazarsınız değilmi artı bir olarak. Ben yine grupla gitmek istemiyorum eğer grubu 5 er 5er ayırırsanız ve her grubun arasını 3 dakika yaparsanız gruplara katılırım.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

Nihat Uzun
    -
     E-250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İstanbul katılım sayısına göre grubu bölme fikrine önceden belirlenmiş mola yerlerinde toplanmak kaydıyla ben de katılıyorum.
    Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
    Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
    (Dövüş Kulübü)

Sayfa 33 Toplam 76 Sayfadan BirinciBirinci ... 23313233343543 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)