gomtanım acaip bi adamsınız yaaa...valla ne diiim bilmiyom...sizi sefmeyeen össüünnn....emrahss Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)gomtanım acaip bi adamsınız yaaa...valla ne diiim bilmiyom...sizi sefmeyeen össüünnn....emrahss Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
![]()
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)sevgili hocam istanbul es es kaç km kaç saat benim bildiğim 313 km buda bize yapar yüklerle molalarla 5 saat sabah saat 6 da köprü girişi çıksak saat 11' e gelmeden es es'e gireriz sen merak etme ertesi gün akşam üzeri saat 16.. gibi çıksak saat 21 gibi ist.dayız panik yapma o kadar benim programım şahsen böyle guruplada gelmeyi fazla düşünmüyorum ve sürat yapmak istemiyorum (80 km.yi aşmamak) çok kalabalık olacak vede tehlikeli (bence ) eğer bu durumda tamam dersen bu şekilde gidebiliriz ve güzergahımda aşağıdaki resimdeki gibiinci Nickli Üyeden Alıntı
![]()
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
caponord
Samsun
B Rh (+)yaşar baba.. yalovaya kadar vapurla geçseniz....???
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Komtanım valla sizsiz olmaz.Yaparız bi proğram devamlı yolculuk için zaten 80 90 km daha az yorucu bir sürat olur diye düşünüyorum.Okan kardeşinde dediği gibi vapurla yalova ordan bursa inegöl yolu hem daha kısa hem daha güzel bi yol tabi tercih sizin.Nerden giderseniz gidelim amaberaber olalım
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)arkadaşlar benide +1 yazın.bir aksilik çıkmazsa perşembe den yola çıkmak istiyorum.en kötü cuma sabahı.erken düşünen arkadaşlarla toplanalım
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Güncel Katılım Listesi aşağıdaki gibidir herkesin bilgisine lütfen adını kesin gelecekler yazdırsın yada sonrada problemi olanlar mutlaka adını listeden sildirsin çünkü sayı önemli bütün planlar yemekler herşey kişi sayısına göre planlanacak lütfen bu konuda hassas davranın
KATILIM LİSTESİ
1-aidikurt (+1) (istanbul)
2-emrahss (Eskişehir)
3-carvalho (istanbul)
4-aslanburclu (+1) (istanbul)
5-okan (+1) (Samsun)
6-Kino (+3) (Mersin)
7-Tomcat (Eskişehir)
8-aksu (Ankara)
9-ilkerkoparal (+1) (İstanbul)
10-infinitedreams (İstanbul)
11-Yasinsubay (İstanbul)
12-emrahkucukgirgin (+1) (İstanbul)
13-adobe (İstanbul)
14-agresus (İstanbul)
15-GOKHAN (+1) (İstanbul)
16-Çelebi Murat (+1) (Kocaeli/Gebze)
17-Spydx(unicorn) (+1) (İstanbul)
18- El_Mariachi (İstanbul)
19-Sedat
20-lunatic (Ankara)
21-Okan Kuzen Aprilla (Samsun)
22-polo (İstanbul)
23-yenikoylu_ua (+1) (İstanbul)
24-iakyürek (İsanbul)
25-inci (İstanbul)
26-BULL (İstanbul)
27-Tayfun (İstanbul)
28-Speedy Gonzales(Yalova+ İstanbul)+4
29-Cozinan(Bursa)
30-Polat(+1)
31-Deniz
32-Oğuzhan (İstanbul)
33-RızaHoşgör(+1) (İstanbul)
34-İlkay Okans Friend(Samsun)
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Valla adminim benim +1 imi daha yazmadın hanım aç kalmasın sona gerçi ben açkalırım onu doyururum ama sen genede yaz istersen
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)eyvallah abi hemen düzelttimyenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar başka yanlışlık yada ek olarak yazdırmak istediğiniz varsa lütfen yazın.
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Alper hazırlık felan kişi başına yapılacaksa beni sil sonra sorun olmasın sizin için..Arz ederim..
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)