Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 34 Toplam 76 Sayfadan BirinciBirinci ... 24323334353644 ... SonuncuSonuncu
Toplam 754 adet sonuctan sayfa basi 331 ile 340 arasi kadar sonuc gösteriliyor

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    volkan ve uğur geçtiğimiz dönemlerde bu tür tartışmaların bizlere ne dostlar kaybettirdiğini hepimiz biliyoruz lütfen bu tarz tartışmaları yüz yüze geldiğinizde yapın, uyarı ve ikazları özel pm le anlatın.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı agresus Nickli Üyeden Alıntı
    sevhili Kadera;

her şeyden önce çoook değerli zamanınızı bana ayırıp, türkçe ve türklük dersi vermeye çalışmanızdan dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır...
    avatarı bir amerikan film yıldızı olup, kovboy şapkalrıyla fotoğraflar çektirmiş, anadolu hikayelerni değiştirerek amerikan fıkraları olarak satmaya çalışan sizin, türkçe dersine aşağıda bulunan, sizin yazdığınız bu harfler dizgisini açıklayarak başlamnızı rica etmekteyim...

"hey iinaşdilendon..
    mangeyek şukarremli..
    katova kirli çamaşırı. "
    bu tartışma uzayıp gider abilerim, gerek yok. türkçeyi iyi kullanmak konusunda kaldera ya katılıyorum. ama... agresus abiminde türkçeyi iyi konuştuğuna eminim.
    kovboy olmak amerikan sempatizanı olmak demek değildir ayrıca o dönemde doğuda yaşayan insanlar batıdaki hayatı hep yadırgamış ve aşağılamıştır. agresus abim sözlerine alınmadım kovboy olmayı seviyorum. çünkü ben bir inek çobanıyım ve de yalnızım hep gün batımına doğru giderim. ben bir kovboyum.

Herşeyin birbirine karıştığı bu dünyada ırkları ayırmadan kültürleri kaynaştıralım. herkesin dili bayrağı olsun elinde bırakın yaşayalım... yahu ( O KADAR ) ALLAH muhafaza yani
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı handojoe Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı agresus Nickli Üyeden Alıntı
    sevhili Kadera;

her şeyden önce çoook değerli zamanınızı bana ayırıp, türkçe ve türklük dersi vermeye çalışmanızdan dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır...
    avatarı bir amerikan film yıldızı olup, kovboy şapkalrıyla fotoğraflar çektirmiş, anadolu hikayelerni değiştirerek amerikan fıkraları olarak satmaya çalışan sizin, türkçe dersine aşağıda bulunan, sizin yazdığınız bu harfler dizgisini açıklayarak başlamnızı rica etmekteyim...

"hey iinaşdilendon..
    mangeyek şukarremli..
    katova kirli çamaşırı. "
    bu tartışma uzayıp gider abilerim, gerek yok. türkçeyi iyi kullanmak konusunda kaldera ya katılıyorum. ama... agresus abiminde türkçeyi iyi konuştuğuna eminim.
    kovboy olmak amerikan sempatizanı olmak demek değildir ayrıca o dönemde doğuda yaşayan insanlar batıdaki hayatı hep yadırgamış ve aşağılamıştır. agresus abim sözlerine alınmadım kovboy olmayı seviyorum. çünkü ben bir inek çobanıyım ve de yalnızım hep gün batımına doğru giderim. ben bir kovboyum.

Herşeyin birbirine karıştığı bu dünyada ırkları ayırmadan kültürleri kaynaştıralım. herkesin dili bayrağı olsun elinde bırakın yaşayalım... yahu ( O KADAR ) ALLAH muhafaza yani

kovboy nedir kimdir ne iş yapar bi açıklarmısın lütfen ,,,
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    BENDENİZ KOVBOY NELER YAPMAZ Kİ İNEKLERİM VAR BENİM AYRICA MÜZİSYENLİKTE YAPIYORUM GİTAR ORG FLÜT BİRAZDA AĞIZ MIZIKASIÇALARIM. gerçek hayatta kovboy ; her problemi silahı ile çözmeye çalışan bir atından ve silahından başka dostu olmayan zır cahil görgüsüz medeniyetten nasibini almamış kimseye güvenmeyen ve güvenilmeyen kızılderili düşmanı bir serseridir. holywood da bize gösterilen ise sert görünümlü ama beyfendi iyilikler için savaşan bir maceracı örnek con wayne eastwod chalton heaston

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
    volkan ve uğur geçtiğimiz dönemlerde bu tür tartışmaların bizlere ne dostlar kaybettirdiğini hepimiz biliyoruz lütfen bu tarz tartışmaları yüz yüze geldiğinizde yapın, uyarı ve ikazları özel pm le anlatın.
    eywallah müslüm baba... aksu abimin cevaben yazısından sonra bende uzatmak niyetinde diildim zaten... ama insan bi yere kadar susabilir...
    Alıntı handojoe Nickli Üyeden Alıntı

sevgili kovboy kardeşim... amacım seni kırmak diildi zaten.. sadece bana türklük ve türkçe hakkında ders verecek kişinin bu iki kavramıda yaşayan biri olmasını istediğimi belirtmekti... yoksa sana ve yaşam tarzına sen mutlu oldukça saygı duyarım...
    SSUUUUuuu...!

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    arkadaşalr bu tür tartışmalar lütfen özelde yapılsın.mümkünse hiç yapılmasın.
    bu başlık gelenekselleşmesini arzu ettiğimiz buluşmamızın başlığı
    LÜTFEN
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    saol agresus um dalgıcım balık adamım hepimiz gardeşiz neticede su altında da yaşasak at üstündede olsak

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    tamam özür dilerim.... neeedaaa gamışştıh....

cumadan çıkıyoruss kısmetse can kardeşim.... tabi iş güç çıkmazsa... ki çıkmıycak gibi... sen, ben, gomtanım ve inci örtmen... ve aksu babanın önerdiği, cemin ısrar ettiği ve tüm büyüklerimizin uygun gördüğü vapur konaklamalı, iskender kokan, eskişehir yolundan gidicesss...

eywallah kowwboyum, gıymetlim, inek çobanım, taze sütlüm, riderım....
    SSUUUUuuu...!

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    eyvallah tuzlu su balığım ne adamsın ya senin yazılarını okurken mideme kramplar giriyo ya gün görmüş yaşamış yüzmüşsün bu hayatı baba ya

cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cem kurt
    İktisat
     -
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Agresus agabeycigim biz istanbullular yola cikmadan bir hafta evvel felan soyle bir toplaşma tertip etsek sornacigime efendime soyleyim saat kacta kim kiminle nerede bulusacak, gruplar nerede ne zaman bulusacak, bulusanlar ne yapacak, sorularini bir istisare etsek, akabinde cay icsek suhbet etsek nasil olur?
    Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!

Sayfa 34 Toplam 76 Sayfadan BirinciBirinci ... 24323334353644 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 16 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 16 misafir)