Baba seni alıcak daha biri çıkmadımı yavvvÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Ne kadar ayıp arkadaşlar bumudur yani regalraptor dostluğu tesüf ederim size bende artçı olmasa seve seve alırdım dur bakalım çıkar bir hayırsever arkadaş alır seni bence
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Baba seni alıcak daha biri çıkmadımı yavvvÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Ne kadar ayıp arkadaşlar bumudur yani regalraptor dostluğu tesüf ederim size bende artçı olmasa seve seve alırdım dur bakalım çıkar bir hayırsever arkadaş alır seni bence
caponord
Samsun
B Rh (+)alperim adminim daha önce yazmıştım ama gözünden kaçtı heralde.. ben 3 motor geleceğim....ilkay arkadaşımda gelecek.. kendisinin raptoru var...ama viregoyla gelecek.. listeye eklersen sevinirim..
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Valla arkadaşlar ya insan kardeşini yolda bırakırmı ya bu arada çelebim Kapıdağına tek gidicem dört kişilik çadırım var İstersen başımın üstündeyerin var.Mehmet kardeşimde artçıkoltugunu hallederse motorumuzda rahat olur valla bayada iyiolur
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)okan Nickli Üyeden Alıntı
heh heh heeeeeeeeeeee allahın tabansızları dikkatli bakın ikiside aynı istikamet aynı mesafe beni hem yolumdan hemde rüzgarımdan alıkoyamassınız acemiler gemiyle kardeşim belki dönüşüm feribotla olabilirrr (((( ehh hem yorgunluk ve ihtiyarlık hali)))) :P :P :P :P :P
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
caponord
Samsun
B Rh (+)yavv sizin için dedik yaşar baba...hani gelince uyuyakalmayasın diye ...yorgunluk ve yaşlılık haliii... :lol: :o :P
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Valla ben acemiyimama sürüden ayrılmam kurt murt kapar nelazım
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)okey kardeşim düzelttimokan Nickli Üyeden Alıntı
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)ben özel üyeyim vip üyeyim hazırlık beklerim (( daha olmadı senin çadıra el koyarımmm sende ikilersin )))) tekstilci üye hazırlıklı gel mesela çadırımı fırtına parçaladı ,,yağmuryagdı dolu yağdı yırtıldı gibi düşün bence sana tavsiye takviyeli gel alla allaaaa o kadar yoldan gel yorgun argın uğraşcammm hazır orda kurulu çadırlar varken işim yokda çadır kurcammm olurrrrrr canımmmm
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)çelebim muratım bak ben sana dedim burda Dostluk var kimseyi yolda bırakmayız eyvallah saolasın yenikoyluyenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
caponord
Samsun
B Rh (+)tenkü ferimaçç...alperim adminim...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)