Nereyi gezdirir be o, ya bırak ayhan gözünü sevem , Allah'ın kılıbıkı ! Senin frekans çalamaz O !
Sen bana gel banaaaa !
Gel de eğlenceyi gör !
Baş tacısın !
Götürse götürse camiye götürür cuma günü !
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Nereyi gezdirir be o, ya bırak ayhan gözünü sevem , Allah'ın kılıbıkı ! Senin frekans çalamaz O !
Sen bana gel banaaaa !
Gel de eğlenceyi gör !
Baş tacısın !
Götürse götürse camiye götürür cuma günü !
orayada geliriz be yaaa ben başı boş adamım kim çağırırsa oraya giderim.... :P YAŞASIN ÖZGÜRLÜK :P :P :P :Dspeedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
[color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Sen içince şişe kırıyorsun ben gelmem sonra o şişe kafamızda kırılabilir.speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
EskişehirYaw devrem, boş kaldın galiba bugün, habire yazıp duruyon. İşine gücüne bak kardeşim, Okana uyma, o patron adam.ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
Ayıca organizasyonda bi görev verdik, milleti çi börek evine götürecektin, orayı bile bulamadın, gene ben götürdüm, sööletme adamı :D :D
Teşekkür edip durmayın kardeşim, yeter yawDaha iyisini siz yapın inşallah
![]()
![]()
Merhaba arkadaşlar,
Cuma günü ilk gelen ekiple 1,5 saat kadar bir tanışma vaktim oldu. Ondan sonraki gün olan Cumartesi günü, 8 aylık oğlumun diş çıkarma huzursuzlukları ve problemleri nedeniyle karşılama ve gezilere katılamadım. Her ne kadar planımı hep bu h.sonuna göre yapmışsam da nasip olmadı. Sizlerden peşinen özür diler, tekrar görüşmek dileğiyle...
Tamamlanmış geziler bölümüne güzel fotoğraflı bir yer açılsa da, orada şöyle fotolar konulsa buradan da baksak nasıl olur?
Sedat
Honda TransAlp
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Yok yok komtanım daha iyisini yapmamız imkansız :? :? yakınlarda tayin var sanırsam şöle deniz kıyısı biyerlere düşersiniz inşallahemrahss Nickli Üyeden Alıntı
![]()
seneyede oraya geliriz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
devrem bak şimdi kalbimi kırdın bu kadar işin gücün içinde bide siteye yetişmeye çalışıyoz. görmüyosun bunları :D :D :D :Pemrahss Nickli Üyeden Alıntı
bak karışmam açarım topkek topiğini salarım siteyi üzerine :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
koçum benim kim tutar seni en büyük komutan emrah komutan![]()
EskişehirHehehehe.. Top kekimi sevmeyenleri ben de sevmiyorum..
caponord
Samsun
B Rh (+)harbiden yavv top kek topiğini açiim ben .. çaktırmadan fotolamıştım zaten...ehiehiehi....
Ayhanım güleryüslü adamım... samsun sana kurban olsun...sen gel hele gerisini merak etme... :lol: :lol: :lol: fatih seni bekliyo zaten....şşşşşş....nessss......
seçimlerden sonra izine ayrılıcam adamım memlekete gelince sizleride bi ziyaret ederim inşallah..okan Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)