Millet binlerce kere söylemişimdir. Yine söylüyorum. Mutlaka değiştirin lastikleri...
Lastik değişimi=Kader değişimi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Millet binlerce kere söylemişimdir. Yine söylüyorum. Mutlaka değiştirin lastikleri...
Lastik değişimi=Kader değişimi
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
İstanbulbende etraflıca bi araştırayım bakalım Okan.
İstanbul
caponord
Samsun
B Rh (+)teşekkürler onur kardeşim....zahmet verdik... yanlız arka lastiğin duruşu dar gibi geldi gözüme....ön lastik süper....
İstanbulyok baba o fotoğraftan öyle görünüyor asfalt lastiği olduğu için yuvarlak geliyor lastik dışa doğru ben fotoğrafı çekerken sadece desenlere dikkat ettimokan Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
34 DR 0070 / DD250E-9B
A RH+
"*İNSANLAR NE YAPTIĞINIZI VEYA NE SÖYLEDİĞİNİZİ TAM OLARAK HATIRLAMAYABİLİRLER,FAKAT KENDİLERİNİ NASIL HİSSETTİRDİĞİNİZİ DAİMA HATIRLARLAR."
caponord
Samsun
B Rh (+)bide yanakta yazan numaraları kaç dostum ... sipariş verecemde ...internette bulamadım uyanını...genç motoydu dimi..
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
İstanbulbaba arka 130/??/15 aradaki rakamı hatırlamıyorumokan Nickli Üyeden Alıntı
motorun yanında değilim bakamıyorum kusura bakma:( ön 90/90/18
34 DR 0070 / DD250E-9B
A RH+
"*İNSANLAR NE YAPTIĞINIZI VEYA NE SÖYLEDİĞİNİZİ TAM OLARAK HATIRLAMAYABİLİRLER,FAKAT KENDİLERİNİ NASIL HİSSETTİRDİĞİNİZİ DAİMA HATIRLARLAR."
caponord
Samsun
B Rh (+)teşekkürler kardeşim....yorduk senide...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
İstanbulrica ederim ne demek elimden geldiğince her zaman.....okan Nickli Üyeden Alıntı
34 DR 0070 / DD250E-9B
A RH+
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)Arkadaşlar sıfır aldığım regalin lastiklerini hiç kullanmadan Metzeller almak istediğim için satmak istiyorum sizce ne kadar eder forumdan almak isteyen varmı?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)