Öncelikle herkese merhaba motor almak istiyorum ama hala aklımda bazı sorular var
örneğin ben 2010 regal raptor DD 250E-10 u çok beğendim ama aklıma takılan sorular var
motorun tipi vs çok hoş okuduğum kadarıyla yakıt tüketimide 3,5-4,5 arası değişiyormuş parça sıkıntısı falnda yokmuş ama motorun ikinci elini göremedim bu kafamı karıştırdı biraz yani 0 da satılmadıda 2. elimi çıkmadı yoksa kullananlar çok memnunda satmak mı istemiyor inş 2. dediğim çıkarbirde 2. eline rastlamadığım için 2, elinin fiyatları ne durumda son olarak benim boyum biraz uzun 1,88 ayakkabıyla 1,89 falan oluyorum kilomda 75 falan bu motor sanki bana biraz küçük gelir gibi geldi şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler inş en kısa zamanda bende aranıza katılırım
![]()

YOK
Ankara
AB Rh (+)
birde 2. eline rastlamadığım için 2, elinin fiyatları ne durumda son olarak benim boyum biraz uzun 1,88 ayakkabıyla 1,89 falan oluyorum kilomda 75 falan bu motor sanki bana biraz küçük gelir gibi geldi şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler inş en kısa zamanda bende aranıza katılırım