Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 28 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bugün sanayinde 2 adet manifolt aldım karbüratör'ü kendim temizledim hepsini kendim taktım şükür bir problem yok gibi ancak hava filtresinin karbüratöre'e geçirilen tarafını yerine bir türlü oturtamadıım yarın gündüz gözüyle halledeceğim inş aküde boşalmış galiba kullanmıya kullanmıya.. vurdurarak çalışıyor ancak hava filtresinin hortumunu tam takamadığım için boğuluyor hemen stop ettiriyor ve cikle telini koparttım yanlışlıkla :D

Edit: manifolt oke,karbüratör temizliği oke,hava filtresi okeyy, cikle teli beklemede daha yapmadım tornavide sokarak açıyorum cikleyi şimdilik :D ancak benzin şamandırası saat başı 1 damla benzin akıtıyor benzini boşalttım şamandırayı çıkarttım içindeki plastik conda param parça olmuş tüpçüden conta buldum onu taktım biraz daha sıkarsam tam oturacak gibi hadi hayırlısı yavaş yavaş adam oluyor :D
    Konu Emix tarafından (31.August.2010 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir.

bozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali BOZKURT
    Türk Silahlı Kuvvetleri
     KUBA 150-25
     Balıkesir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Emix,kurda sormuşlar niye boynun kalın diye? kendi işimi kendim yaparım demiş.Tebrik ederim.İnatla ....taşı delermiş.Budur.
    kazasız sürüşler.
    Sağlıcakla kal.

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    teşekkür ederim bozkurt

hayırlısıyla adam edicem yavaş yavaş bi yandan zevkli bi yandan sinir bişey aldım topu topu 3 gün sürebildim onun dışında halen yatıyor yan kapak yok halen akü açıkta dün antalyada durdu durdu birden yağmur bi bastırdı fırtına koptu felaketti indim aşağıya kuzen şemsiye tuttu kuru bezle hemen aküyü sildim her yerini sonra başka bi kuru bez sardım etrafına üstünede poşet geçirdim :D akü boş ancak bi saflıktır bolca marşa bastım boşalttım gibi artık paso vurduruyorum doldurma şansımda olmadı şimdi yarım tam bitmiş değil ince ayarları var onlar bitmeden çalıştırıp gezip dahada kötü etmek istemiyorum..

yarın diğer gün hayırlısıyla bi kaç resmini eklerim rr'ımın

teşekkür herkese

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    emix harikasın motoruna bu kadar bakan ve anlayan kişi hayatta yolda kalmaz herkasin senin gibi motorunu yakından tanımalı azmini tebrik ederim

Scorpion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ahmet KABAKBAŞ
    Tasarımcı
     DD250E-9
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hakkaten çok özendim sana emix.. Tebrik ederim..

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaş teker teker herkese teşşekkür ediyorum

bugün uzunca bir yolu elimde iterek götürdüm motorumu bir motorcuya.. en yakınına..

dedim böyle şamandıra contası yok conta lazım veya benzin akıtmasını engelliyecek birşey lazım.. tamm hallederiz dedi.. jikle teli değişecek dedim tmm onuda yaparız dedi başladık işe.

ilk jikle teli sorunsuz değişti..

başladı ilk şamandırayı çıkartmaya çıktı.. içindeki kiri tozu temizledi cart curt derken yerine takmaya çalıştı taktıda ancak iyice sıkıyim dedi sıktıda,sıkmaz olaydı şamandırayı 2'ye böldü kırıldı fazla sıkmış anlaşılan şimdi gelde hallet dedim.. adam uzun uzun düşünüyor ne yapsam ne etsem çıkma bişeyde yok yedek parçada yok aklına birşey geldi

ufak bir kutu çıkarttı 2 tane oyun hamuru gibi ikisini karıştırdı bayabi karıştı sonra şamandırayı birleştirdik iyice sürdü onu yaydı oraya başladık beklemeye yarım saat geçti ve ilk günki gibi oldu ne bu dedim biz bununla çatlayan silindir bloğunu yapıştırıyorduk ardından kırmak için çekiç vuruyorduk dedi alman malı bilmemne fix biri mavi biri sarı oyun hamuru gibi cidden işe yarıyır :D

dedim problem kalmadı eve geldim derken debriyaj teli takılı kaldı çok sinir birşey.. yarında onu halledelim bakalım.. aküde boşalmıştı bugün benzin bitene kadar sürdüm bi şarj oldu dillere destan :D yarın ilk işim resimlerini çekip buraya koyacağım hayırlısıyla

Uzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uzay
    Bilg. Müh
     Xevo 400
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Geçmiş olsun. Sen bi banyo yap bence ilk önce
    .

[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    resimlerde makina diri duruyor çantaların bolmuş seyahatlarde rahat edersin ufak tefek sorunları bitince keyifle binersin uzayın dediği gibi banyo konusuda motor için geçerli

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    resimlerde makina diri duruyor çantaların bolmuş seyahatlarde rahat edersin ufak tefek sorunları bitince keyifle binersin uzayın dediği gibi banyo konusuda motor için geçerli
    merhabalar iyi dilekleriniz için teşekkürler ama galiba çanta yönünde göz değdi :D

bugün arkadaşımla giderken çakıl yolda pati atayim dedim atmaz olaydım nasıl bir pati attıysa arkadaşım baya bi arka tarafa yaslandı ve arka çanta kaynak yerlerinde koptu ve eve götürmemizde çok uğraştırdı desem yeridir:P :d

yalnız şunu fark ettim sadece arka bagaj çantası olmadığı zaman gerçekten çok beğendim motorsikletimin tipini :D

herkese tekrar tekrar teşekkürler böyle ufak ufak yapınca daha sonra bir diğer problemler ortaya çıkıyor bi kaç güne kadar motorcuma teslim edeceğim motoru komple söksün adam akıllı toplasın artık ufak ufak problem derken ufak ufak şartellerim atmaya başladı hepsi birden hallolsun istiyorum inş yan kapaklarıda araya sıkıştıracağım ozamana

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)