merhabalar 2005 model RR 250 45,000'de bir motor satın aldım.
öncelikle kendimi tanıtayım antalyadan katılıyorum ismim Emil azeriyim
şimdi misal vites 1'de gazı sonuna kadar köklüyorum debriyajı bırakıyorum motor yarım metreden daha bi kısa mesafeye atıyor kendini birde gazı kesiyor sonradan yiyor.. hızlı ani kalkış sorun değil yarışacak halim yok ancak bugün 2 kişi yokuş bi yerde stop etti motorum çalıştırdım taktım 1'e gazı normalden fazla vererek çıkmak istedim çünki baya bi dikti yol motor boğuldu gazı kesti yani yokuşta iken birden gaz yiyor sonra aniden kesiyor yokuş yukarı giderkende çok problem oluyor ve çok kes stop etmesine sebeb oluyor böyle zor bela çıkmaya çalışa çalışa motorumu çok felaket boğdum.. yolda 40-50 ile giderken gaz yememeye başladı sanki benzin biter gibi bir his verdi çektim sağa gaz verdim biraz stop etti ve elektriği kesti açıyorum kapatıyorum tınlamıyor ittirerek vurdurdum çalıştı elektrik geriye geldi kapattım açtım normal problem yok elektrikte ardından biraz daha gittim gene gaz yememeye başladı..
nededi bilen varmıdır arkadaşlar yarın genel bir bakıma sokacağım arka dişliyi ön dişliyi zinciri değiştireceğim hava filtresini değiştirteceğim. yağını bujisini değiştireceğim sübab ayarını karbüratör temizliğini yaptıracağım.. çünki motoru alalı 1 hafta olmadı ve adam ne durumda teslim etti bilmiyorum güvenmiyorumda açıkçası motorun durumuna bi elden geçirteceğim ve bu radyatör fanını manuel yapmak için ne yapmam lazım..
bi yardım ederseniz çok makbule geçecek teşekkür ediyorum herkese![]()

-
Ankara
A Rh (+)