Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    kurshot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kürşat
    aynasız
     ACAR
     kuşadası
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Talking Yedek Parça Konusu Lütfen Yardım Edin

kuşadası ndan bütün raptor kullanıcılarına selamlar.öncelikle aranızda yeniyim ve böyle bir forum beni sewindirdi bunu belirteyim.ikinci el bi tane DD 150 E2 raptor aldım.eksoz problemi vardı ve yanlış işçilik, servis nedeniyle artık eksozlarımın ikisinin de değişmesi lazım.emre ticareti aradım ve 350TL +nakliye istedi.tamam parça ediyodur o kar belki ama motorumu yeni aldım ve maddiyeten beni üzer bu fiyat.başkaca bir önerisi tavsiyesi olabilecek bi arkadaş olursa çok sewinirim.şimdiden teşekkürler...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    merhaba aramıza hoş geldin motorun hayırlı olsun eksozlar malesef o fiata alternatif olarak diğer markalardan uyan varmı araştırmak lazım daha ucuz olabilir birde oto eksozcularının bazıları motor eksozuda yapıyor daha ucuza eksoz yaparlarmı bakmak lazım yada benim gibi esozların içinden susturucuları söktürücen devam edicen kolay gelsin

Uzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uzay
    Bilg. Müh
     Xevo 400
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Aramıza hoşgeldin. Umarım sıkıntını bir an önce ucuza çözersin. Ama ben egzozlarının durumunu anlamadım. İkisinin de değişmesi lazım demişsin. Şu an motoru kullanamayacak derecede mi egzoz problemin var? Yoksa sesi mi?
    .

[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]

kurshot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kürşat
    aynasız
     ACAR
     kuşadası
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Uzay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoşgeldin. Umarım sıkıntını bir an önce ucuza çözersin. Ama ben egzozlarının durumunu anlamadım. İkisinin de değişmesi lazım demişsin. Şu an motoru kullanamayacak derecede mi egzoz problemin var? Yoksa sesi mi?
    celil arkadaşım sana da çok teşekkür ederim tavsiyelerini dikkate alıcam.hocam senin soruna gelirsek de egzozlar ses yapıyor şikayetiyle çok güvendiğim bir ustama gittim.o da baktı etti söktü taktı bi civatası eksikmiş onu da tamamladı ancak yine dewam etti sorun o da iki egzozu birbirine bağlicak bi delik deldi ve ikisinin de içinden bir saplama yaptı ve sıktı evet egzozlar şu an sallanmıyor ama şimdi de yeni bir ses var o da metalin birbirine sürtme sesi ve motor çalışır çalışmaz başlıyo ve hiç kesilmiyo :( yolda giderken herkes bakıyor... işte sorun bu hocam.ayrıca hoş bulduk ve ilginize teşekkürler..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    Alıntı kurshot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    celil arkadaşım sana da çok teşekkür ederim tavsiyelerini dikkate alıcam.hocam senin soruna gelirsek de egzozlar ses yapıyor şikayetiyle çok güvendiğim bir ustama gittim.o da baktı etti söktü taktı bi civatası eksikmiş onu da tamamladı ancak yine dewam etti sorun o da iki egzozu birbirine bağlicak bi delik deldi ve ikisinin de içinden bir saplama yaptı ve sıktı evet egzozlar şu an sallanmıyor ama şimdi de yeni bir ses var o da metalin birbirine sürtme sesi ve motor çalışır çalışmaz başlıyo ve hiç kesilmiyo :( yolda giderken herkes bakıyor... işte sorun bu hocam.ayrıca hoş bulduk ve ilginize teşekkürler..
    bu durumda eksozu yapan ustaya götür metalin vuruntu yaptığı noktayı tespit edip arasını açsın bence çözülebilir kolay gelsin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)