ozaman ben yaptırabilirim alper abi hihihyav lastiklerim zaten kabak oldu drift yapıyorum yolda zamanı gelmişti :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda Shadow 750
İstanbul
A Rh (+)ozaman ben yaptırabilirim alper abi hihihyav lastiklerim zaten kabak oldu drift yapıyorum yolda zamanı gelmişti :D
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)
DD 250E-6C
istanbul
A Rh (-)Ömer sen gönüllü oldun bakiorum hemen alıyorum 3 4 tane beyaz kalem boya boyuyoruz ona göre ve süper olucak eminim
Spyder
İstanbul
0 Rh (-)benim makinede de hoş durabilir beyaz klasik
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Arkadaşlar konu eski hortlattım. Tuğrul cevap sende aslında senin kawasakide vardı sanırım. Cevabını bekliyorum.
350 daytonamın lastiklerine beyaz yanak taktırmak istiyorum. Motorsiklette Yanak kullanan arkadaşlar illaki olmuştur. Dezavantajı varmı. Tehlike yaratırmı. Balans problemi yaşarsın diyolar. Da diyenler motorsiklet kullanmış değiller. Görsel olarak çok beğeniyorum. Fikir görüş ve yardımlarınızı bekliyorum. Forumda görsel bulamadım bu konuda.![]()
Harley Davidson Sportster XL883L
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
AB Rh (+)
Harley Davidson Sportster XL883 Custom
İstanbul - Sultanbeyli (Anadolu Yakası)
0 Rh (-)baya baya eskidenlastikteki beyaz yanak lastiklerdeki yapım faklılığı belirlermiş fakat günümüzdeki lastiklerin hepsi teknolojiyle beraber tek tip olduğu için günümüzde beyaz yanaklı lastikler sadece şekil den ibaret yani demek istediğim dezavantajlı bi durum yok renk ve zevk meselesi kanımca. 👍
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LİVE TO RİDE
RİDE TO LİVE
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Bu beyaz yanak dediginiz olay şu takılan çerçeve gibi dalga doğru dimi ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)