Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 79 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Ekrem Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem ÖZDEMİR
    Mühendis
     Yamaha XVS 950A
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    48
    Merhaba arkadaşlar ve üstatlar. Bende aranıza yani şimdilik foruma 3 ay içerisindede sokaklarda aranıza katılmayı düşünüyorum... A2 ehliyeti için başvurdum bir aksilik olmazsa 3 ay sonra ehliyetimi almış olacağım. Forum sitelerinden araştırdığım ve sokakta 2. kez gördükten sonra (İlk görüşte bu ne böyle hangi markaymış diye yaklaştım ve regal raptor yazısını görünce küçük bir şok yaşadım. Çok daha tanınmış bir japon markası bekliyordum ve haftalardır. Bu motoru araştırıyorum. Yalnız benim bazı cevaplara ihtiyacım var. Malum üniversite öğrencisiyim ve bütcem kısıtlı (3.000tl) ve bu benim ilk motorum olacak. ve bunun raptor DADYW DD250E-9 olmasını çok istiyorum.
    Şimdi sorularıma gelecek olursak;
    1. Raptor DADYW DD250E-9 benim ilk cruiserim olacak uygun motor mudur ? (boy 1.80cm 85kg istanbul gibi bir trafiktede 5 yıllık araba tecrübem var yani trafikten çekinmem ama tabiki motor çok çok daha farklı bir ustalık ve teknik ister biliyorum)
    2. Üniversiteyi Sivasta okuyorum. ve malum sivas bol yağmur, kar ve oldukça soğuk bir memleket ( Bugün nisanın 6sı ve dolu yağdı misal son senem motorumla okula gidip gelmeyi ve İstanbul - Sivas arasını artık otobüsler yerine motorumla gitmeyi düşünüyorum. bu kadarına arıza vermeden beni bezdirmeden istediklerime cevap verebilecek bir motor mudur?
    3. Bugün sivastaki motorcuları dolaştım malesef raptor yok. bir dükkan sahibi istersem getirebileceğini (mayısın 2. haftası) onunda 5.400tl tutacağını söyledi. 3.000tl peşin gerisini taksit imkanıyla karşılayabilirim ? (mantıklı mı ?)
    4. Bir dükkanda ise raptora çok benzemesi benim düşüncem tabi truva gördüm 2.200 tl olduğunu 2010 model sahibi gurbetçiymiş sadece yazın kullanmış ve 1.200km yapmış sonra mıcırlı yolda ön freni sıkınca düşüp gidonu eğmiş ve farı kırılmış onlar orjinalleriyle değişmiş. Şimdi kararsız truvada raptordan farklı olarak sadece su soğutması olduğunu işçiliğin aynı olduğunu okudum bazı forumlarda bu konuya kalıtır mısınız ? 3.000tl sizce raptor mu yoksa truva mı ?
    Konu Ekrem Özdemir tarafından (07.April.2011 Saat 14:56 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)