Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 6 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu
Toplam 79 adet sonuctan sayfa basi 51 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,198
    Beğenilmiş
    6,938
    merhaba ekrem aramıza hoş geldin

1 - cruiser için 1.80 boy 85 kilo 250cc normal makinalar için biraz uzun boy diz mesafesi seni rahatsız edebilir fakat bu konu tüm modeller için geçerli kilo sorun değil 140 kğ yu makina çekebilir fakat RR speyder kasası uzun onda sorunun olmaz
    2 - RR gurubu arsında dediğin yola gidebilecek tek makinadır su soğutmalı olduğu için uzun yolda şişmez zorlamazsan fizana bile gider ben geçen sezon parça parça 5000 km yol yaptım hiç yolda kalmadım ama sivas -istanbul bayagı yol adamı zorlar
    3 -fiat 5400 fazla sıfır fiatı 4800 hatta kampanya yapıp dahada inenler var sahibinden com a bak orada çok var şu an sıfırlarda kampanya var peşin fiatına 12 ay taksit yapıyorlar makinayı türkiyeye getiren emre motordur yukarıda linki var bağlantı kur onlar bayiler ve fiatlar hakkında seni bilğilendirirler tecrübeli bir motorcu oldugunu yazmışsın o zaman sıfır alıp uzun zaman keyifle binebilirsin ikinci el düşünürsen 3000tl ye orta karar temizlikte bir makina bulabirsin
    4 - truva alırsan son sahibi olursun RR ile yan yana bile telafuz etmek gerekmez
    benden bu kadar kolay gelsin

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Veeee dün akşam Kadıköy Motosikletçim (Yüksel Bey e teşşekkür ederim)den sonunda aldım Daytona mı
    Eve (Avcılar)gidene kadar 38 km yol yaptım ilgili ilgisiz herkez bakıyor alete fena albenisi var en kısa sürede boncuğu takacağım.
    Motor gerçekten daha öncede dediğim gibi 80-90 km titreşim yok gibi sanki elektrikli scoter kullanıyormuşçasına gidiyor,torku harika fazla abanmaya gelmiyor.Amortisorler biraz sert ama derin çukurlarda sıkıntısız.Oturma pozisyonu biraz öne doğru kolu kısa olanlar için yorucu olabilir ben pek sorun yaşamadım

Ekrem Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem ÖZDEMİR
    Mühendis
     Yamaha XVS 950A
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    48
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba ekrem aramıza hoş geldin

1 - cruiser için 1.80 boy 85 kilo 250cc normal makinalar için biraz uzun boy diz mesafesi seni rahatsız edebilir fakat bu konu tüm modeller için geçerli kilo sorun değil 140 kğ yu makina çekebilir fakat RR speyder kasası uzun onda sorunun olmaz
    2 - RR gurubu arsında dediğin yola gidebilecek tek makinadır su soğutmalı olduğu için uzun yolda şişmez zorlamazsan fizana bile gider ben geçen sezon parça parça 5000 km yol yaptım hiç yolda kalmadım ama sivas -istanbul bayagı yol adamı zorlar
    3 -fiat 5400 fazla sıfır fiatı 4800 hatta kampanya yapıp dahada inenler var sahibinden com a bak orada çok var şu an sıfırlarda kampanya var peşin fiatına 12 ay taksit yapıyorlar makinayı türkiyeye getiren emre motordur yukarıda linki var bağlantı kur onlar bayiler ve fiatlar hakkında seni bilğilendirirler tecrübeli bir motorcu oldugunu yazmışsın o zaman sıfır alıp uzun zaman keyifle binebilirsin ikinci el düşünürsen 3000tl ye orta karar temizlikte bir makina bulabirsin
    4 - truva alırsan son sahibi olursun RR ile yan yana bile telafuz etmek gerekmez
    benden bu kadar kolay gelsin
    Yorumunuz için teşekkürler. Benden kaynaklanan bir hata var belirtmeyi unuttum. İstanbul trafiğinde araba tecrübem var. Uzun yolda ise İstanbul-Yozgat ve İstanbul- İzmir arası yapmışlığım ama tabiki bir motor çok çok daha farklıdır. Daha önce hiç motor tecrübem olmadı artçı olmayı saymıyorum
    o zaman ikinci el bir makinayla ısınmak daha iyi olur :=
    Konu CELİL tarafından (07.Nisan.2011 Saat 15:14 ) değiştirilmiştir.

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Eecho89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumunuz için teşekkürler. Benden kaynaklanan bir hata var belirtmeyi unuttum. İstanbul trafiğinde araba tecrübem var. Uzun yolda ise İstanbul-Yozgat ve İstanbul- İzmir arası yapmışlığım ama tabiki bir motor çok çok daha farklıdır. Daha önce hiç motor tecrübem olmadı artçı olmayı saymıyorum
    Arkadaşım Merhaba sana bir şey sormak isterim ne kadar zamandan bu yana 2 tekerlekli araç kullandın cevabına göre tavsiyede bulunmak isterim

Ekrem Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem ÖZDEMİR
    Mühendis
     Yamaha XVS 950A
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    48
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım Merhaba sana bir şey sormak isterim ne kadar zamandan bu yana 2 tekerlekli araç kullandın cevabına göre tavsiyede bulunmak isterim
    Merhabalar. 2 yıldır yazları yazlıkta scooter kullanıyordum. Geçen yaz pek kullanamadım Yurtdışında olduğum için ordada harley- davidson haftasında bir arkadaşın harley- davidson ına artçılık yaptım ve bende türkiyede kesin almalıyım dedim. Sadece bu kadar

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,198
    Beğenilmiş
    6,938
    Merhabalar. 2 yıldır yazları yazlıkta scooter kullanıyordum. Geçen yaz pek kullanamadım Yurtdışında olduğum için ordada harley- davidson haftasında bir arkadaşın harley- davidson ına artçılık yaptım ve bende türkiyede kesin almalıyım dedim. Sadece bu kadar
    azda olsa motor kullanmayı biliyorsun arabada kullandığın için vitesli makinayı çok çabuk kavrarsın ama bu durumda ikinci el bir makina alışma döneminde daha iyi olur

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Ya REGAL RAPTOR 250 E9-B modeli yada
    LEDOW CXM 250A modelini tavsiye ederim her ikiside kullanıcısını maddi manevi üzmez her ikiside denge bakımından çok iyi motorlardır yeni başlayacaklar için biçilmiş kaftandırlar 2 yıldır LEDOW 250 kullanıyordum 6000 km yaptım herhangi bir sorun çıkarmadı yamaha virago replikasıdır kışın ortasında bile sorunsuz çalışır RR250 E9-B ise Amarikan Johny Pag tasarımı fiyatı diğerine an biraz daha fazladır ama parça kalitesinin daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Ayrıca yeni başlayacaksan motoru 2.el alma sorunlarla boğuşmaktan dolayı bütün motorsiklet hevesin kaçar maddi anlamda sinirlerin bozulur.5 yaşından beri bisiklet dahil şu an 38 yaşına geldim 2 teker üzerindeyim.Fazla araştırma yapmana yorulmana gerek yok belirttiğim modellerden herhangi birini al keyfine bak .
    Benim sana söyleyeceklerim bu kadar

fatih öncel
    Bİlişim
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    tekrar selam. motor alanları gördükçe içim gidiyor. sanıyorum para biriktirmeyi beklmeyeceğim ve 0 bir makina alacağım bu gidişle ben yeni fark ettiğim bir ayrıntıyı danışacaktım size. şimdi T gidon ve kartal gidon var. bunların şekilleri haricinde kullanım ve manevra olarak farkları nedir? şimdiden teşekkürler.

Önder
    Gıda teknikeri
     250e-9b
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı faithfoxy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tekrar selam. motor alanları gördükçe içim gidiyor. sanıyorum para biriktirmeyi beklmeyeceğim ve 0 bir makina alacağım bu gidişle ben yeni fark ettiğim bir ayrıntıyı danışacaktım size. şimdi T gidon ve kartal gidon var. bunların şekilleri haricinde kullanım ve manevra olarak farkları nedir? şimdiden teşekkürler.
    t gidon mütiş sadece farkı o kartal kullanmadım hiç ama t gidonu sürmesi çok keyifli..

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    atilla bey çok soru soruyoruz size de mazur görün bi sorum daha var plaka ruhsat işlemleriniz ne kadar tuttu aracıyamı verdiniz yoksa kendinizmi uğraştınız.

Sayfa 6 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)