her halde ben alacağım gibi Türkiyede bu motor hakkında yorum yok
yabancı sitelerde motor için harika yorumları yapılıyor Almanya Polonya Amerika Brezilya vs ayrıca motora balansor ve titreşim takozuda eklemişler klasik RR titreşimi olmayacak diye düşünüyorum.Yav zaten ne kadar titreşim yapacak ki Hiç biri MZ kadar titreyemez

DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)

selam arkadaşlar, adım Korutürk, istanbul pendikte yaşıyorum, Üniversite yıllarında bi kaç yıl motor kullanmışlığım var fakat uzun yıllardır 4 tekere alışkanlıktan motor sevdası ukte olarak kaldı.. Bir arkadaşımın hevesiyle yine aklıma düştü.. Kısa bir araştırmadan sonra Regal Raptorda karar kıldık, arkadaşım bu hafta kadıköyden 250 e10 spyder alacak, 5100 tl 30% peşin gerisi 12 ay vade farksız.. Bende 250 spyderi beğendim boyutu ve şekli hoş.Asya motorun parsıyla aynı hemen hemen ancak çatal biraz daha uzun gibi geldi bana.. Pars kadar küçük durmuyor bu nedenle.. Sizden ricam tecrübelerinize dayanarak RR nin kronik sorunu varmıdır? Pendiğe yakın servisi varmıdır? Yukarıda yazdığım fiyat makulmü? bildiğiniz daha uygun bir yer varmı? Bir RR grubu varmı yani birlikte yazları turlayacağımız? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler