| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha XVS 950A
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Arkadaşlar internetten motorsiklet eğitim kurslarını araştırıyordum. Bu konuda en iyisi honda nın eğitimleri gibime geldi. Ordan eğitim alanınız var mı ? yada eğitime gerek duydunuz mu ?
DD 350 E-6C DAYTONA
Istanbul
0 Rh (+)Merhaba arkadaşlar,
uzun uğraşlar sonunda ve bir yığın forum gezdikten sonra rr de karar kılanlardanım... sorum şu: 125 mi ? 150 mi? emin olamadım.. alırsam bunları sıfır alırım... ya da 250 ee kullanılmış mı tercih etmeliyim... beni konu ile ilgili aydınlatabilirmisiniz... teşekkürler...

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba tamer aramıza hoş geldin
125 cc makinalar çift silindir hava soğutmalıdır
150cc makinalar tek silindir hava soğutmalıdır
bu ikisi arasında 125 cc daha kuvvetli ve pahalıdır fakat bu iki makinada başlangıç için iş görsede kısa sürede 250 cc makina aramaya başlarsın o zamanda elindekini satma sorunu olur 250 cc ikinci el temiz az km li bir makina bulursan uzun süre hem şehir trafiğinde hem uzun yolda su soğutmalı model olduğu için şişmez her yola gider sıkıntı yaşamadan kullanırsın![]()
DD 350 E-6C DAYTONA
Istanbul
0 Rh (+)yorumlariniz icin tesekkur ederim... rr 150 aldim.... devamini sizlerle hafta sonu paylasirim...
sevgiler saygilar

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)hayırlı olsun allah kaza bela vermesin![]()
DD 350 E-6C DAYTONA
Istanbul
0 Rh (+)merhaba tekrar... bugun rr 150 mi motomania murat kardesimden teslim aldim.... özellikle kendisine tesekkur ederim cünkü söz vermemekle beraber cumaya islemleri bitirmek icin elinden geleni yapacagini soyledi ve beni hafta sonu motor keyfinden mahrum etmedi.... coluk cocuk malum hafta sonu cok kilometre yapamadim ama buna ragmen keyfini cikarttim diyebilirim... insallah kazasiz belasiz nice yollar yaparim... 42 yasimdayim... tam 15 yildir motor diye yanip tutusuyorum... bunca yil sonra hanimi ikna ettik.... yani ben bugun coook mutluyum... sizlerle bu mutlulugumu paylasmak istedim.... saglicakla ve kazasiz belasiz kalin hepiniz....
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)