herkese selam. istanbul dan fatih ben. daha önce sadece 250 m mobilet kullandım.onun haricinde hiç bir tecrübem yok. 2007 model 16000 km de 250DD E9 almayı planlıyorum. sizce bir acemiye uygun bir motor mudur. 250 cc nin biraz daha titreştiğini ve yokuşlarda biraz zorlandığını okudum. ben genel olarak şehir içinde veya yakın mesafe şehir dışı kullanmayı düşünüyorum. aile de enduro kullanıcısı var ve sürekli olarak chopper ın kullanımının daha zor olduğunu söylüyor. özellikle trafikde manevra kabiliyetinin daha az olması sebebiyle sıkıntı yaşayabileceğimi ve virajlarda dönüşlerde zorlanacağımı söylüyor. bir de kıyafetler sebebiyle daha az korumam olacağını belirtiyor. gerçi ben gerek kask gerekse mont vs de tarzı dikkate alacak olsam da, beni koruyacak olan kıyafetleri seçeceğim. burada amacım enduro-chopper tartışması açmak değilçünkü biliyorum ki, herkes kendi kullandığının daha iyi olduğunu düşünüyor. ancak söyledikleri ne derece doğru siz deneyimli chopper kullanıcılarına danışmak istedim. iyi akşamlar.

YOK
İstanbul
B Rh (+)
çünkü biliyorum ki, herkes kendi kullandığının daha iyi olduğunu düşünüyor. ancak söyledikleri ne derece doğru siz deneyimli chopper kullanıcılarına danışmak istedim. iyi akşamlar.