Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu
Toplam 79 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    neckermenn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali Saraçoğlu
    Superonline MT ADSL teknik Destek
     YOK
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ali öncelikle aramıza hoş geldin
    her zaman dediğimiz gibi önce ehliyet almakla ilk adımı doğru atarak işe başlamışsın davamı çorap söküğü gibi yürür
    eskişehirde RR cu arkadaşlar çoğaldı bilikte her sorunu halledersiniz eskişehirde servis konusunu sayfanın üstünde emre ltd nin linki var ( motoru türkiyeye getiren firma ) içinde servis listesi var ve ayrıca parça temininide sorunsuzca güvenle oradan ve üstte yine linki olan ali ustadan yapabilirsin
    Hoşbulduk Celil bey;
    Teşekkür ederim alakanız için. Emre motorun listesini kontrol ettim. Ne yazık ki Eskişehir de bir bayiiye rast gelemedim. Afyonda mevcut, Ankarada mevcut bana yakın olarak.
    Kurs için evraklarımıda topladım bugün itibarı ile. B ehliyet alırken keşke A2 de alsaymışım şu anda aynı işlemleri tekrarlıyorum nerdeyse.
    İrtibata geçmeye çalıştım emre motor ile eğer kargo gibi bir seçenek sunarlarsa kargo ile almaı planladım şimdilik. Veya motor kullanmayı iyi bilen bir dostumla Afyona yada Ankaraya gidip alıp gelebilirim. Ehliyeti alır almaz uzun yol yapamayacağımı biliyorum. Desteğiniz ilginiz için tekrar teşekkürler.
    İyi forumlar
    Konu neckermenn tarafından (29.Mart.2011 Saat 16:25 ) değiştirilmiştir.

fatih öncel
    Bİlişim
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    herkese selam. istanbul dan fatih ben. daha önce sadece 250 m mobilet kullandım.onun haricinde hiç bir tecrübem yok. 2007 model 16000 km de 250DD E9 almayı planlıyorum. sizce bir acemiye uygun bir motor mudur. 250 cc nin biraz daha titreştiğini ve yokuşlarda biraz zorlandığını okudum. ben genel olarak şehir içinde veya yakın mesafe şehir dışı kullanmayı düşünüyorum. aile de enduro kullanıcısı var ve sürekli olarak chopper ın kullanımının daha zor olduğunu söylüyor. özellikle trafikde manevra kabiliyetinin daha az olması sebebiyle sıkıntı yaşayabileceğimi ve virajlarda dönüşlerde zorlanacağımı söylüyor. bir de kıyafetler sebebiyle daha az korumam olacağını belirtiyor. gerçi ben gerek kask gerekse mont vs de tarzı dikkate alacak olsam da, beni koruyacak olan kıyafetleri seçeceğim. burada amacım enduro-chopper tartışması açmak değil çünkü biliyorum ki, herkes kendi kullandığının daha iyi olduğunu düşünüyor. ancak söyledikleri ne derece doğru siz deneyimli chopper kullanıcılarına danışmak istedim. iyi akşamlar.

sir82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serhat Koçak
    Montaj personeli
     Regal Raptor 250 DADYW
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Öncelikle chopper motorlar tarz işidir bir yaşam tarzı gibi evinden bir üye gibidir kardeşim. Ben kısmen bol grenajlı motorlara karşı öyle hissedemiyorum ama chopperlar gerek egsozlarının tok sesi, parıldayan kromaj aksamları, gösterişli deri çantaları işlemeleri ile bi hobi bi anlayıştır bu sebeple markası ne olursa olsun bu motorlarda o kadar ayrıntılı düşünmeyeceksin evet tur olarak biraz ağır ama ben trafikte çok rahat geziyorum hiçbi sıkıntım olmadı. Güvenlik açısından çok hızlı gitme olasılığın bu motorlarda düşük olduğu için kaza yapma riskin çok düşük malum uzun yol motorudur bunlar. Rahatına diyecek yok yayılarak kullanabilirsin bende enduro düşünmedim değil amma chopper tarzı yapıştımı çıkmıyor işte cc yükseltecek olsam yine bu tarz motor alırım

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,198
    Beğenilmiş
    6,938
    merhaba fatih öncelikle aramıza hoş geldin
    sir 82 arkadaşımız çok güzel anlatmış choper bir tarzdır tutkudur tabi bu kişinin hangi tarzı kendine yakın hissetmesinle alakalı bende istanbul trafiginde 5 yıldır kullanıyorum başka bir motorun aralardan sıyrılıp geçtiği benim geçemediğim bir durum olmadı konfor olarak tüm motorlardan konforlu ve güvenli modeldir regal raptor 250 cc ye gelince titreşim fazla değil her makinada olan kadar sert yokuşlarda bile 2 kişi 80 km nın altına düşmez su soğutmalı olduğundan şehir içi ve dışında şişme yapmaz uzun yola bayılır 2 gün evel grupca kartepeye gittik 400km yol yaptım ve guruptaki makinalrın hepsi benden güçlü makinalardı hiç zorluk çekmeden gittim geldim karar senin iki makinayada bin dene herkesin tarzı farklıdır kendini hanğisinde rahat hissedersen ona yönel
    Konu CELİL tarafından (31.Mart.2011 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir.

fatih öncel
    Bİlişim
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    her ikinize de değerli düşünceleriniz için teşekkür ediyorum. açıkçası enduro daha iyidir deseydiniz hayal kırıklığı olacaktı. ama şimdi içimde bir ukte olmaksızın alacağım motorumu. şimdiden isim bile koydum . eğer bir aksilik olmazsa 20 gün içinde bir 250DD E9 sahibi olacağım kısmet olursa. o yüzden sanıyorum artık kursa başlamamda fayda olacaktır . peki tekrar soru sorsam ben. motor ustasına muhakka göstereceğim motoru. ancak özellikle regal üzerine çalışan motor ustası var mı istanbul da tavsiye edebileceğiniz. teşekkürler.
    o zaman şimdiden hayırlısı olsun diyelim
    ist. hangi yakadasın bilemiyorum ama avrupa yakasında 2 usta var biri beşiktaşta ali usta RR türkiyedeki ilk ustası birde sefaköyde RR merkez servisi emre ltd de mustafa usta var anadolu yakasındada servis var ama onla çalışmadım durumunu bilmiyorum bunların adreslerine sayfanın üstünde linklerinden ulaşabilirsin
    Konu CELİL tarafından (01.Nisan.2011 Saat 09:02 ) değiştirilmiştir.

bende ılkkez vıteslı m otor kullanıcam aldıgımda ve kesınlıkle rr alıcam bu ıyıce kesınlestı.tarzıma da uyuyoo.rahat bı kısıyım .işte bunda korkuyorum.motoru aldıktan sonra gene vurdumduymazlıgım nuksederse yazık olur makınamada paramada. gercekten samımıyetle ''AL KARDESIM'' dıyebılıomusunuzz...çanakkalelıyım ama zonguldakta okuyorum .unıversıte ogrencısıyım.en fazla 2900 falan cıkartabılıırım.yazları dondurma satıyorum ve konserlere fala gidıorum.bu yıl fedakarlık edıp motor alıcam.bu ay ıcınde elıme ınsallah para gecıcek ve yazın gerı oduycem..yardım edın.bu paraya bulmalıyım

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    52,198
    Beğenilmiş
    6,938
    parana göre alabileceğin en dayanıklı çin makina RR diğerleri daha çabuk dagılır ve o kadar para verdikten sonra ilk masraftan sonra ister istemez dikkatli davranırsın

sophist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yagız
    ogretmen
     RR 250E-9 35 HTS 87
     ızmır
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı tagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende ılkkez vıteslı m otor kullanıcam aldıgımda ve kesınlıkle rr alıcam bu ıyıce kesınlestı.tarzıma da uyuyoo.rahat bı kısıyım .işte bunda korkuyorum.motoru aldıktan sonra gene vurdumduymazlıgım nuksederse yazık olur makınamada paramada. gercekten samımıyetle ''AL KARDESIM'' dıyebılıomusunuzz...çanakkalelıyım ama zonguldakta okuyorum .unıversıte ogrencısıyım.en fazla 2900 falan cıkartabılıırım.yazları dondurma satıyorum ve konserlere fala gidıorum.bu yıl fedakarlık edıp motor alıcam.bu ay ıcınde elıme ınsallah para gecıcek ve yazın gerı oduycem..yardım edın.bu paraya bulmalıyım
    al kardeşim

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Arkadaşlar Evveeet sonunda aldım DAYTONA'yı plaka ve vergi işlemleri yapılıyor en geç Çarşamba günü gibi teslim alabileceğim alır almaz da eve kadar yaklaşık 40 km civarı yol yapacağım ilk izlenimlerimi paylaşacağım

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    52,198
    Beğenilmiş
    6,938
    hayırlı olsun detaylar ve izlenimlerini bekliyoruz

Sayfa 4 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)