Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 79 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Ekrem Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem ÖZDEMİR
    Mühendis
     Yamaha XVS 950A
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    48
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba ekrem aramıza hoş geldin

1 - cruiser için 1.80 boy 85 kilo 250cc normal makinalar için biraz uzun boy diz mesafesi seni rahatsız edebilir fakat bu konu tüm modeller için geçerli kilo sorun değil 140 kğ yu makina çekebilir fakat RR speyder kasası uzun onda sorunun olmaz
    2 - RR gurubu arsında dediğin yola gidebilecek tek makinadır su soğutmalı olduğu için uzun yolda şişmez zorlamazsan fizana bile gider ben geçen sezon parça parça 5000 km yol yaptım hiç yolda kalmadım ama sivas -istanbul bayagı yol adamı zorlar
    3 -fiat 5400 fazla sıfır fiatı 4800 hatta kampanya yapıp dahada inenler var sahibinden com a bak orada çok var şu an sıfırlarda kampanya var peşin fiatına 12 ay taksit yapıyorlar makinayı türkiyeye getiren emre motordur yukarıda linki var bağlantı kur onlar bayiler ve fiatlar hakkında seni bilğilendirirler tecrübeli bir motorcu oldugunu yazmışsın o zaman sıfır alıp uzun zaman keyifle binebilirsin ikinci el düşünürsen 3000tl ye orta karar temizlikte bir makina bulabirsin
    4 - truva alırsan son sahibi olursun RR ile yan yana bile telafuz etmek gerekmez
    benden bu kadar kolay gelsin
    Yorumunuz için teşekkürler. Benden kaynaklanan bir hata var belirtmeyi unuttum. İstanbul trafiğinde araba tecrübem var. Uzun yolda ise İstanbul-Yozgat ve İstanbul- İzmir arası yapmışlığım ama tabiki bir motor çok çok daha farklıdır. Daha önce hiç motor tecrübem olmadı artçı olmayı saymıyorum
    o zaman ikinci el bir makinayla ısınmak daha iyi olur :=
    Konu CELİL tarafından (07.April.2011 Saat 15:14 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)