Alıntı Eecho89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar. 2 yıldır yazları yazlıkta scooter kullanıyordum. Geçen yaz pek kullanamadım Yurtdışında olduğum için ordada harley- davidson haftasında bir arkadaşın harley- davidson ına artçılık yaptım ve bende türkiyede kesin almalıyım dedim. Sadece bu kadar
Ya REGAL RAPTOR 250 E9-B modeli yada
LEDOW CXM 250A modelini tavsiye ederim her ikiside kullanıcısını maddi manevi üzmez her ikiside denge bakımından çok iyi motorlardır yeni başlayacaklar için biçilmiş kaftandırlar 2 yıldır LEDOW 250 kullanıyordum 6000 km yaptım herhangi bir sorun çıkarmadı yamaha virago replikasıdır kışın ortasında bile sorunsuz çalışır RR250 E9-B ise Amarikan Johny Pag tasarımı fiyatı diğerine an biraz daha fazladır ama parça kalitesinin daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Ayrıca yeni başlayacaksan motoru 2.el alma sorunlarla boğuşmaktan dolayı bütün motorsiklet hevesin kaçar maddi anlamda sinirlerin bozulur.5 yaşından beri bisiklet dahil şu an 38 yaşına geldim 2 teker üzerindeyim.Fazla araştırma yapmana yorulmana gerek yok belirttiğim modellerden herhangi birini al keyfine bak .
Benim sana söyleyeceklerim bu kadar