herkese merhaba öncelikle,
Tolga ben bakırköyde oturuyorum, 31 yaşındayım, hep cruiser motor kullanmak istemiştim, aslında chopper sanıyordum ama değilmiş yeni öğrendim,
bu aralar çalışmıyorum, işsizim. neyse fazla uzatmayayım, motor fuarına gittim gezmeye spyder modeli çok hoşuma gitti, hiç1 bilgim yoktu motor konusunda, çok yakmasın dedim; az yakar dediler. pahalı olmasın dedim; pek değil dediler, hiç motor (scooter bile) kullanmadım dedim, o zaman dur dediler, ben o zaman durmadım, fuardan sonra ötv de düştü motoru aldım. kıyafet felan sordum iyi bunlar dediler, onları da aldım. yavaş yavaş binmeye başladım 0dan. şimdi 300 km oldu fena gitmiyor. trafiğe kapalı alanda 1 gün kullandım sonra trafiğe çıktım, ilk gün dönüş yaparken düştüm 1 kez. sorun değil, tam techizatlıydım)
bana önerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. yalnız tekerleği ilk defa görmüş 1 kişiyle konuşur gibi konuşmayın lütfen !!
örneğin, yeni 1 cep telefonu alan kişiye özelliklerini anlatsam üzerindeki rakamlara sarıp matematikten bahsetmem komik olur bence.
daha önce forum sitesine de üye olmadım ve okumadım, siteye de yeni alışıyorum. gezinti felan olursa gelmek isterim herkese saygılar...

regal spider 250
istanbul
A Rh (+)
)