Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    tolgagokce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tolga gökçe
    bir zamanlar askerdik
     regal spider 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

hoşbuldum :)

herkese merhaba öncelikle,
    Tolga ben bakırköyde oturuyorum, 31 yaşındayım, hep cruiser motor kullanmak istemiştim, aslında chopper sanıyordum ama değilmiş yeni öğrendim,
    bu aralar çalışmıyorum, işsizim. neyse fazla uzatmayayım, motor fuarına gittim gezmeye spyder modeli çok hoşuma gitti, hiç1 bilgim yoktu motor konusunda, çok yakmasın dedim; az yakar dediler. pahalı olmasın dedim; pek değil dediler, hiç motor (scooter bile) kullanmadım dedim, o zaman dur dediler, ben o zaman durmadım, fuardan sonra ötv de düştü motoru aldım. kıyafet felan sordum iyi bunlar dediler, onları da aldım. yavaş yavaş binmeye başladım 0dan. şimdi 300 km oldu fena gitmiyor. trafiğe kapalı alanda 1 gün kullandım sonra trafiğe çıktım, ilk gün dönüş yaparken düştüm 1 kez. sorun değil, tam techizatlıydım )
    bana önerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. yalnız tekerleği ilk defa görmüş 1 kişiyle konuşur gibi konuşmayın lütfen !!
    örneğin, yeni 1 cep telefonu alan kişiye özelliklerini anlatsam üzerindeki rakamlara sarıp matematikten bahsetmem komik olur bence.
    daha önce forum sitesine de üye olmadım ve okumadım, siteye de yeni alışıyorum. gezinti felan olursa gelmek isterim herkese saygılar...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,142
    tolga merhaba ramıza hoş geldin
    allah kaza bela vermesin keyifle bin
    başlangıç makinası için en zorlusunu seçmişsin spayder in ön çatal uzun oldugundan kalkış ve dar dönüşlerde digerlerine göre braz daha zorlar ama ilk aşamada 300 km yapabildiysen işi çözmüşsün demektir seni dönüşler zorlayacak zaten onuda test etmişsin korumaları hemen almakla birinci doğru adımı atmışsın ikici adım hondanın verdiği veya işi bilen birinden sürüş eğitimi alman çok iyi olur hazır olduğun zamanda turlara başlarsın işte o zaman makinanın keyifi başlıyacak
    Konu CELİL tarafından (11.April.2011 Saat 11:53 ) değiştirilmiştir.

tolgagokce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tolga gökçe
    bir zamanlar askerdik
     regal spider 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    teşekkür ederim,
    hondanın kursunu takip ediyorum şartları uygun olursa gideceğim. gezilerede sürüş ilerletme açısından elimden geldiği kadar katılım sağlayacağım. dediğin gibi henüz zevkine varamadım, ancak uzaktan seyrederken zevk alıyorum :D

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)