dene gidebilir kaul olmaz ise pasta cila olması gerekir pastayı iyice yedirerek sür sonra temiz bi bez ile sil hatta pamuk kullanırsan daha iyi olur sonra cilayı vur parlasın tekrar geçmiş olsun
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
dd250E-9
İstanbul
0 Rh (+)dene gidebilir kaul olmaz ise pasta cila olması gerekir pastayı iyice yedirerek sür sonra temiz bi bez ile sil hatta pamuk kullanırsan daha iyi olur sonra cilayı vur parlasın tekrar geçmiş olsun
Tabanvay
İst-Avp / 60
0 Rh (+)sağlam bi pasta cila işe yarayacaktır.
Regal Raptor Daytona
Ankara
A Rh (+)Arkadaşlar,
Krom aksam için önerileriniz maalesef sonuç vermedi. Parlaklığı arttı ancak bozulmalar gitmedi.
Ama Sonax Türkiye konuya el attı. Kendi ürünlerinden kaynaklandığı için hasarı ortadan kaldıracaklar. :D
The best motorcycle rider is the one who lives long enough to carry his grandchildren on the back of his bike.
Bad riders can not see those days.
dd250E-9
İstanbul
0 Rh (+)hadi hayırlı olsun cebinden para cıkmayacakeğer parcalar değişirse cıkan parcaları serviste bırakma iste sende dursun nasılsa senden onlar için para düşmeyecekler ne olur ne olmaz sana yada baskasına lazım olur sen yolunu bulmuş olursun başkasınında ihtiyacı giderilmiş olur
![]()
Regal Raptor Daytona
Ankara
A Rh (+)Motosikletler için profesyonel Krom kaplama yapan bir yer ile görüşüp kaplama yaptırmayı planlıyorlar. Bu hafta içinde netlik kazanacak, ancak ben yenisi ile değiştirilmesi taraftarıyım. Eskileri de kesinlikle geri alırım, önerin çok doğru ve yerinde.
Bu arada hafta sonu Çanakkale'yi geçtik :D
Buji kesti makine, B. Anafartalar da kaldım. Bunca yıllık araç ve motosiklet konuları içindeyim ilk kez duydum bunu. Yenileri ile değiştirdim 10 km daha gitti yine durdu. Sonra çalışmak istedi herhalde düzensiz bir şekilde çalıştı 55-60 km daha gitti artık çalışmaz oldu. Kaldığım yer şehitlik abidesi ve kuş uçmaz kervan geçmez bir yoldaydım. Ecabat'ta usta bulup tamir ettirene kadar 6 saat harcadım. Şehitlik ziyareti yapacak olursanız mutlaka deponuzu doldurun. Yakıt bulmakta oldukça zor. 3 motor gittik 3 motorda yakıt konusunda dibi gördü. Birde yakıt sorunu yaşasaydım tam bir kepazelik olacaktı.
The best motorcycle rider is the one who lives long enough to carry his grandchildren on the back of his bike.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)uzun yol gezi çok keyiflidir birde buji kesmese harika olacakmış sen üzerindeki orjinal çin bujileri değişmişmiydin birde piyasada nkg bujilerin pek çogu çakma çıkıyor yolda bırakıyor
dd250E-9
İstanbul
0 Rh (+)neden buji kesmis ne olmus ne yaptılar bilgilendirirmisin
Regal Raptor Daytona
Ankara
A Rh (+)ilk 500 km de yağ değişimi için Mustafa'ya gittiğimde buji'leri değiştirmişti. 1000 km yol yaptıktan sonra uzun yola çıktım, beraber gittiğim arkadaşlara yetişmek için motoru sıkıştırdım biraz uzun süre 120km/h ile 155 km/h arasında yol aldık. Aslında istemediğim bir durumdu bu hızlar ancak grup üyeleri bana uymayınca ben onlara uydum :(
Muhtemelen bundandır diye düşünüyoruz ustada aynı şeyi söyledi.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)bence makinaya yüklenmeden değil bujilerin kalitesinden olan bir durum mustafanın takdıgı ngk lar bir parti sorunlu çıktı onlardan olabilir kaliteli orjinal buji taktınmı bence sorun olmaz birde fuarda bir buji satıcısı bujilerin çalışma ısıları oldugunu yazlık kışlık olarak ayrı ayrı satıldıgını söylemişti uygun çalışma ısısında olmayan buji çok yüklenince aşırı ısıdan patlayabilir![]()
Konu CELİL tarafından (12.Eylül.2011 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)