uzun bir süredir (bir tanecik unicorn' umu bir kaç yıl evvel içine düştüğüm ekonomik sıkıntılar nedeniyle satmak zorunda kaldığımdan beri) hem iki teker sevdasından hem de bu sevdayı paylaştığım sizlerden ayrı kalmıştım... işlerimi yavaş yavaş yola koymaya başlamam üzerine asıl olarak sahibinden.com üzerinde 12.000 TL' ye kadar ikinci el japonlara bakarken, bir de öylesine Regal Raptor' e bakayım demem üzerine daha önce "getirilmeyeceği" söylenen yeni bebekleri (Spyder, Daytona & Bobber) gördüm ve resmen dibim düştü, yüksek hacimli japon cruiser sevdam da başlamadan bitti... (aradığım fiyat aralığında hep aynı marka/modellerin bulunması ve model yıllarının epeyce eski oluşu da en büyük etkeni oldu sanırım, eskiden böyle değildi halbuki...)

artçı mevhumundan öteden beri hazzetmediğim (her kim olursa olsun fark etmeksizin) ve görünümü itibariyle de bir anda çarpıldığım için Bobber' dan yöne fena halde meyletmiş vaziyetteyim, ancak vaktiyle yaşanan belirsizliklerin halen devam ettiğini görmek de (distribütör, servis, yedek parça, aynı marka/model makinalar arasında yaşanan kalite farkları vs) epeyce bir canımı sıktı...

açıkçası tam olarak karar verebilmiş değilim halen daha, fakat bir anlık gaz sonucu muhtemelen kendimi bayide bulup bir Bobber edinecek gibi duruyorum şu an için...

hakkımızda hayırlısı, bu vesileyle tekrar aranıza dönüp grup sürüşleri ve buluşmalara katılmak da güzel olacaktır sanırım...