Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 9 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu
Toplam 304 adet sonuctan sayfa basi 81 ile 90 arasi kadar sonuc gösteriliyor

MaRCoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Apocan
    BDO
     Tabanvay
     İst-Avp / 60
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla hiçte şakaya benzemiyor Apo'cuğum bundan sonraki fiyat düzeyi bu olacak hatta şunu söyleyebilirim talep arttıkça fiyat daha da yükselecektir Haziran Temmuz aylarında 9000 tl civarı olur fiyatlar diye düşünüyorum.
    dolayısıyla 2.el fiyatıda artmış oluyor Daytonaların gerçi şu an 2.eli yok ama
    hemen benim makinayı satışa cıkartıyorum atilla abi :PPP

Eski: RR 350 Daytona
    Eski: XT 660 R
    Yeni: ...tabanvay
    Yeni: hyndai blue

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Herkese merhaba..
    Öncelikle kazası sürüşler dilerim. Nisan başında motorland den aldığım Daytona'm ile 750 km yol yaptım. Motosiklet görüntü olarak oldukça tatmin edici, ancakuygun doz ve dizaynda olması koşulu ile bir cruiser'i daha güzel gösterenin aksesuarları olduğunu düşünüyorum. Öte yandan başka başka markalar altında satılan bu modelin dünyadaki tüm örneklerine baktığımda hiç kimsenin aksesuar uygulamadığını görüyorum.
    Şu örnek dışında : http://www.youtube.com/user/jogi69ly.../1/1At0m06TEwM
    Bir cruiserde olabilecek 3 temel aksesuar:
    1-koruma demiri en azından yana yatmalarda (ki asıl Allah kimseye vermesin kazalarda) çok faydalı, bence gerekli..
    2-ön cam
    3-çanta
    Çanta görüntüyü bozuyor gibi, ya da ben uygun bir örnek bulamadım. Motorland de denediğim çanta artçı peglerine dayandığı gibi makineyi çok çirkinleştirdi.
    Koruma demiri için motorland in beklediği bir sipariş vardı ..Hatta 3 haftadır siparişi geciktiren demirciye Mustafa(usta) son gördüğümde iltifat yağdırıyordu ..Bu arada yukarıda linkini verdiğim Polonya daki arkadaşa maille ulaştım 90 Euro fiyat çekti.Ve bağlantıları gösteren bir resim de gönderdi(Pek forumlara katılmadığım için resmi nasıl yükleyeceğimi bulamadım) Hatta bu resmi de motorland'e gönderdim belki fikir olur diye.Son durum nedir bilmiyorum, koruma demiri de sorun değil..Ancak..
    Ön cam bağlantı olayını çözemedim.Cam sorun değil.Şişhanede pleksici yapıyor.Ama kendim bir tasarım yaptığım halde ön maşaya bağlayabileceğim kelepçeleri Perşembe pazarı gibi bir kelepçe cennetinde maalesef bulamadım..
    Forumda Daytona kullanan arkadaşlar aksesuar ile ilgili birşeyler düşünüyorlar mı? Özellikle koruma demiri ve ön cam. Bu arada Mustafa 'aman abi sakın kırma, ayaklıkların takımı 350 tl dedi. Bu da kouma demirini gözümde neredeyse kutsallaştırdı :)

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba..
    Öncelikle kazası sürüşler dilerim. Nisan başında motorland den aldığım Daytona'm ile 750 km yol yaptım. Motosiklet görüntü olarak oldukça tatmin edici, ancakuygun doz ve dizaynda olması koşulu ile bir cruiser'i daha güzel gösterenin aksesuarları olduğunu düşünüyorum. Öte yandan başka başka markalar altında satılan bu modelin dünyadaki tüm örneklerine baktığımda hiç kimsenin aksesuar uygulamadığını görüyorum.
    Şu örnek dışında : http://www.youtube.com/user/jogi69ly.../1/1At0m06TEwM
    Bir cruiserde olabilecek 3 temel aksesuar:
    1-koruma demiri en azından yana yatmalarda (ki asıl Allah kimseye vermesin kazalarda) çok faydalı, bence gerekli..
    2-ön cam
    3-çanta
    Çanta görüntüyü bozuyor gibi, ya da ben uygun bir örnek bulamadım. Motorland de denediğim çanta artçı peglerine dayandığı gibi makineyi çok çirkinleştirdi.
    Koruma demiri için motorland in beklediği bir sipariş vardı ..Hatta 3 haftadır siparişi geciktiren demirciye Mustafa(usta) son gördüğümde iltifat yağdırıyordu ..Bu arada yukarıda linkini verdiğim Polonya daki arkadaşa maille ulaştım 90 Euro fiyat çekti.Ve bağlantıları gösteren bir resim de gönderdi(Pek forumlara katılmadığım için resmi nasıl yükleyeceğimi bulamadım) Hatta bu resmi de motorland'e gönderdim belki fikir olur diye.Son durum nedir bilmiyorum, koruma demiri de sorun değil..Ancak..
    Ön cam bağlantı olayını çözemedim.Cam sorun değil.Şişhanede pleksici yapıyor.Ama kendim bir tasarım yaptığım halde ön maşaya bağlayabileceğim kelepçeleri Perşembe pazarı gibi bir kelepçe cennetinde maalesef bulamadım..
    Forumda Daytona kullanan arkadaşlar aksesuar ile ilgili birşeyler düşünüyorlar mı? Özellikle koruma demiri ve ön cam. Bu arada Mustafa 'aman abi sakın kırma, ayaklıkların takımı 350 tl dedi. Bu da kouma demirini gözümde neredeyse kutsallaştırdı :)
    dostum öncelikle aramıza hoşgeldin .keşke tanışma başlığı altında kendinden bahsetseydin neyse sorularına elimden geldince cevap .öncelikle ben ve 3 arkadaşım doytona kullanıyoruz senin anlattıklarını bizlerde düşünüyoruz
    1 koruma demiri : normalde motorda bulunak ayaklıklar koruma demiri görevini görüyor fakat daha güvenli olsun istesen benim şöyle bir düşüncem var.artçı kısnında kenarlarda metal cubukları bağlayan vidalara var. cbr lerde olan 4 5 cm dısarı cıkcak şekilde lamaları o vidalara bağlamak en şıkıdır atmak .bundan başkada koruma demiri atılmaz sanırım.ayrıca motorland aynı koruma demiri işini banada söyledi ama bana biraz hikaye gibi geldi kendin bak çaresine bence

2 ön cam : bugun motolarnda bakım için gittimde orda boşta bir öncam vardi elimde motorumnun önüne tutum söyle bi yakıştı baya s,sanırım dragstar camıyıdı .direksiyonca camı ilave edecek yerler yapılmış önceden yani öyle bi sorunu yok motorların .yarın ilgili yerin bağlama vida yerlerinin bi resmini çakip atarım

3.çanta. evet bende çantaları fazla yakıştıramıyorum bi arkdaş taktırdı çanta ama benim fazla hoşuma gitmedi o yuzden illa çanta diyorsan özel ebatlarda çanta diktir derim bi ölçğ vermek gerekirse normal yan çantaların 3/2 si kadar büyüklük kafidir

4 sormadın ama ilerde soracağını tahmit ediyoum peşin cevap veriyim koltukların uzun yollarda rahatsız edici olması .aramızda o soruna henüz çözüm bulan olmadı boş olduğujm bir ara moto saydan fiyat ve model almayı düşünüyorum eğer sen benden önce davranırsan .bunu bizlerlede paylaş
    son olarak sanırım ist desin bizde ağırlık daytona olmak üzere regal gurubu olarak hafta sonlar toplu sürüş keyifleri yapıyoruz sende bizlere katılabilirsin salıcakla kal
    Konu ağfndrdm tarafından (04.June.2011 Saat 02:09 ) değiştirilmiştir.

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum öncelikle aramıza hoşgeldin .keşke tanışma başlığı altında kendinden bahsetseydin neyse sorularına elimden geldince cevap .öncelikle ben ve 3 arkadaşım doytona kullanıyoruz senin anlattıklarını bizlerde düşünüyoruz
    1 koruma demiri : normalde motorda bulunak ayaklıklar koruma demiri görevini görüyor fakat daha güvenli olsun istesen benim şöyle bir düşüncem var.artçı kısnında kenarlarda metal cubukları bağlayan vidalara var. cbr lerde olan 4 5 cm dısarı cıkcak şekilde lamaları o vidalara bağlamak en şıkıdır atmak .bundan başkada koruma demiri atılmaz sanırım.ayrıca motorland aynı koruma demiri işini banada söyledi ama bana biraz hikaye gibi geldi kendin bak çaresine bence

2 ön cam : bugun motolarnda bakım için gittimde orda boşta bir öncam vardi elimde motorumnun önüne tutum söyle bi yakıştı baya s,sanırım dragstar camıyıdı .direksiyonca camı ilave edecek yerler yapılmış önceden yani öyle bi sorunu yok motorların .yarın ilgili yerin bağlama vida yerlerinin bi resmini çakip atarım

3.çanta. evet bende çantaları fazla yakıştıramıyorum bi arkdaş taktırdı çanta ama benim fazla hoşuma gitmedi o yuzden illa çanta diyorsan özel ebatlarda çanta diktir derim bi ölçğ vermek gerekirse normal yan çantaların 3/2 si kadar büyüklük kafidir

4 sormadın ama ilerde soracağını tahmit ediyoum peşin cevap veriyim koltukların uzun yollarda rahatsız edici olması .aramızda o soruna henüz çözüm bulan olmadı boş olduğujm bir ara moto saydan fiyat ve model almayı düşünüyorum eğer sen benden önce davranırsan .bunu bizlerlede paylaş
    son olarak sanırım ist desin bizde ağırlık daytona olmak üzere regal gurubu olarak hafta sonlar toplu sürüş keyifleri yapıyoruz sende bizlere katılabilirsin salıcakla kal
    Teşekkür ederim.. Koruma demiri için kafamda pek çok tasarım var..Hatta racing makinelerde kullanılan takoz benzeri görüntü kirliliği yapmayacak yine demirci işi bir koruma da düşünebilirim ..HD 883 sportster benzeri bir makineye sahibiz, belki 883 deki uygulamalar kopyalanabilir.Fakat-kişisel görüşüm- 883 de pek aksesuar kaldırmıyor sanki..
    Ön cam için HD rocker c modeline ait şu örnekler var:
    http://capetown.olx.co.za/2008-harle...-iid-144533255
    http://www.motorcycledaily.com/wp-co...2507middle.jpg
    Bana göre camda geleneksel cruiser camlarına nispeten daha fazla kavis olmalı..gösterge farın neredeyse hemen dibinde yer aldığı için cam önce düz olarak yükselip göstergenin hemen üzerinden arkaya doğru kavis yapacak sanırım..Koltuk konusunda şimdilik sorunum yok ancak uzun yolda muhakkak problem yaratacaktır. Ön cam bağlantısı için bahsettiğin
    vida yerlerine ait bir resim ya da detaylı bilgi verirsen sevinirim..
    Bu arada ismim Salih, yaşım 34.
    Hafta sonları gezileri için ise forumu takip edeceğim...
    Tekrar teşekkür ederim

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Merhaba salih aramıza hoş geldin
    Şu an bilgimiz tek DAYTONA grubu burada senide aramızda görmekten mutlu oluruz bu makinalar tarz olarak pek fazla aksesura yatkın değil fakat ihtiyaç duyulan bazı zorunlu aksesuarları birlikte paylaşımlarda bulunarak zamanla bulup veya yaptırıp makinaları en uygun kullanım ve zevkinize uygun hale getirebilirsiniz ve o zaman makinadan daha fazla keyif alırsınız

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba salih aramıza hoş geldin
    Şu an bilgimiz tek DAYTONA grubu burada senide aramızda görmekten mutlu oluruz bu makinalar tarz olarak pek fazla aksesura yatkın değil fakat ihtiyaç duyulan bazı zorunlu aksesuarları birlikte paylaşımlarda bulunarak zamanla bulup veya yaptırıp makinaları en uygun kullanım ve zevkinize uygun hale getirebilirsiniz ve o zaman makinadan daha fazla keyif alırsınız
    Hoşbulduk,teşekkür ederim..Aranıza katılmak beni de mutlu eder
    Koruma demiri bağlantısı için aşağıdaki resim belki fikir verir..

Ben bu resmi motorland'e de gönderdim ama son durum nedir bilmiyorum.. Mustafa'nın bahsettiği koruma demiri alt bağlantısı, ayaklık şase bağlantılarının dış kısmında, içinde değil... 1000 bakımına gidince öğrenip bilgi vereceğim..
    Bu arada ileride oluşabilecek sorunlarla ilgili siz tecrübeli RR kullanıcılarının yer aldığı bu site gerçekten çok faydalı.. Fikir beyan eden, yardımcı olan herkesin emeğine sağlık, umarım benim de katkım olur

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşbulduk,teşekkür ederim..Aranıza katılmak beni de mutlu eder
    Koruma demiri bağlantısı için aşağıdaki resim belki fikir verir..

Ben bu resmi motorland'e de gönderdim ama son durum nedir bilmiyorum.. Mustafa'nın bahsettiği koruma demiri alt bağlantısı, ayaklık şase bağlantılarının dış kısmında, içinde değil... 1000 bakımına gidince öğrenip bilgi vereceğim..
    Bu arada ileride oluşabilecek sorunlarla ilgili siz tecrübeli RR kullanıcılarının yer aldığı bu site gerçekten çok faydalı.. Fikir beyan eden, yardımcı olan herkesin emeğine sağlık, umarım benim de katkım olur
    gerçekten iyi bağlantı olmuş resimde benim kafama yattı .ayrıca kardeş motorlanda bel bağlama iyi bi usta bulup bu resmi ona göstersen bir günde çıkarır monte eder .ben yavaştan düşünmeye başladım saolasın paylaşım için

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    güzelmiş bizim eski kasaların koruma demiri belki daytonayada uydurulubilir

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    ayrıca salih fazla akresuar yok doğru ama .benim aklımda spike elcik custom, ayna ,3gen ucu kıvrımlı sisibar ,öncam koruma demiri özel dikim yançantalar var inş yaparsam görüşrüzünüz .
    birde öncamın nereye monte edileceği için foto sözüm vardı .unutmadım:

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerçekten iyi bağlantı olmuş resimde benim kafama yattı .ayrıca kardeş motorlanda bel bağlama iyi bi usta bulup bu resmi ona göstersen bir günde çıkarır monte eder .ben yavaştan düşünmeye başladım saolasın paylaşım için
    Edirnekapı-Eyüp civarında benim bir arkadaşımın tanıdığı demirci ustası var.. Fakat benim arkadaşla aram şu aralar biraz bozuk..Adamı da o tanıyor..Daha önce BMW F650 ve Kawasaki KLE 650 ye koruma demiri yaptırttı, adam sanatkar..Ancak tanımadığı kişiye fazla fiyat çekiyormuş İnternette araştırdım, Kartal'da bir usta var. O da bana çok uzak :( Başka da tanımıyorum..

Sayfa 9 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)