Alıntı DAYTONA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar, Ramazan bayramınızı kutlarım, :D

motorun hızı düşük vites yüksekte ise, örneğin hızınız 30km vites 3 te ise gaz verdiğinizde motordan bahsettiğiniz ses geliyor, devrini alınca ses kesiliyor tabi bu arada stop etmezse. Bu durum bence uzun vadede zincire kısa vadede şanzumana zarar verecektir. Köksallar otoda Ali diye aklı başında birisi motoru bana anlatmıştı. İki önemli kuraldan bahsetti, 5-10 saat çalışmadan motor durduysa motoru çalıştırmadan önce üzerine oturmamı düz duruma getirerek yağ seviyesinin düzelmesini beklememi istedi. Bu süre yaklaşık 30 sn civarında. Bu süre sonunda çalıştırmamın daha iyi olacağını belirtti ki bence çok mantıklı, yağlamanın daha sağlıklı olması için gerekli diye düşünüyorum. İkincisi vites geçişlerinde racing'ler gibi kısa aralıklar kullanmamam gerektiği, motorun yüksek devirlerdeki sesine göre vites değiştirmem gerektiğini vurgulamıştı. Ben ikisinede dikkat etmeye çalışıyorum. Devir düşükken motordan garip sesler gelebiliyor ama devirli olunca sorun kalmıyor.

Motorumun başına gelen bir şeyi paylaşayım sizlerle, Beylikdüzü 5M migros Koçtaş sonax oto yıkamada motorumu yıkattım, başında durarak tazikli suyu yağmurlama yapmasını sağladım ve sorun olmadı ama başka bir konuyu atlamışım. Jant temizliği için kullanılan ilacı Jantlara ve krom aksama sürmüş, sonuç felaket, ilacın temas ettiği tüm civata ve krom kaplamalarda kalıcı bozulmalar oldu. Mustafa 1085 TL masraf çıkarttı malesef. Şimdi bu konuyu Sonax ile çözmeye çalışıyorum umarım olumlu sonuç alabilirim. Mustafa'nın demesine göre başka bir Daytona da ziebart'ta kurban gitmiş. En güzeli kendimizin yıkaması :(
geçmiş olsun hocam bayramın arefe günü motoland a gelen arkadaş senmiydin onları sen bi kaul ile denesene kaul krom nikelaj parlatıcısıdır birde varsa pasta cıla ile dene cıkar diye tahmin ediyorum denemeden belli olmaz