Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 21 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 111920212223 ... SonuncuSonuncu
Toplam 304 adet sonuctan sayfa basi 201 ile 210 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ekrem Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem ÖZDEMİR
    Mühendis
     Yamaha XVS 950A
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    48
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tutyayı bildiğim kadarıyla tekne saç tabanını kaplamak için kullanıyorlar. Doğru..metal değil, yalıtkan zaten.. Ancak ben anahtarlık ya da incik boncuk işlerinde kullanılan mıknatısın çekmediği parlak metal benzeri malzemeyi de tutya olarak tanıdım,bildim.. Bu arada kaynakçı da tutya dedi, frezeci de..Ama Çin tutya kılığına girmiş, demirden hafif çekmeyi becerebilen pik döküm icat etmişse bilemem :mrgreen:. Motor düştüğü anda ayaklık katlanmışsa, muhtemelen takoz vazifesi görmüştür. Katlanma+sürtünme..ayaklığın bağlantı yerine darbeden ziyade yük bindirmeye neden olmuşsa kırılmamıştır falan filan.. Motor kazaları futbol maçı gibidir, tartışması çok olur. O yüzden zevkli ya zaten
    Valla bende Metalurji ve Malzeme Mühendisliğini bitirip, Sivasta Yüksek lisans yapmaktayım. Özellikle metalleri üzerinde uzmanlık kazanmaya çalışıyorum. Gelişen teknolojiyle bir çok kompozit malzeme kaplamasıyla metalleri mıknatıs çekmez hale getirmek mcümkün. Ayrıca bende emin olmak için olayı doçent hocalama danıştığımda tutyadan olmasına imkan yok dedi. Tabiki kaynakçı yada frezeci o kadar eminse söyleyecek birşey yok. Bu arada diesel arkadaşım gerçekten çok geçmiş olsun kaza yazını okumuştum. Her zaman için cana geleceğine mala gelsin
    Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,666
    Beğenilmiş
    6,886
    salih geçmiş olsun o ayaklar gerçekten önden darbe alınca ters açı oldugundan zannedersem oyuncak gibi kırılıyor bir gezide yanımdaki arkadaşında başına geldi fiatı duyunca bizimde dudagımız uçuklamıştı ve arkadaşta tutya kaynagıyla hallettirdi eskisinden sağlam oldu bence ayakları iyi koruyun

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    salih geçmiş olsun o ayaklar gerçekten önden darbe alınca ters açı oldugundan zannedersem oyuncak gibi kırılıyor bir gezide yanımdaki arkadaşında başına geldi fiatı duyunca bizimde dudagımız uçuklamıştı ve arkadaşta tutya kaynagıyla hallettirdi eskisinden sağlam oldu bence ayakları iyi koruyun
    Yola gidecek olsam yedek olarak bir tane yanıma almak isterim.. Ama takım halinde satılınca mümkün olmuyor, takımı da çok uçuk fiyat..çok saçma..

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı DIESEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

buarada bobber ı bi görün... bildiğin 2. dünya savaşında almanların kullandığı efsane modelın aynısı. motor ben military yim diye bağırıyo. daytona ile aynı motor var üzerinde ama daytonaya göre çok feci hafif. yolda daytonayı tokatlarmıs gibi geldi bana :D sevdim bobberı nekadar tarzım olmasada
    Bobber'ı ben motoru aldığımda Sefaköy'e Emre'ye getirmişlerdi. Benim de hafifliği dikkatimi çekti. Ancak birşeyi merak ediyordum, öğrenemedim. Arka dişlinin diş sayısı bizim Daytonalar ile aynı mı? ABD'de pro street'e 30 dişli takıp performansı artırıyorlar. http://www.johnnypagapparel.com/prod...cket-Kit-.html Eğer arka dişli küçükse Max sürat ve deparda kesin Daytona'yı tokatlar. Artçı yok..Hafiflik te var..
    Konu TWO-WHEEL TANGO tarafından (10.Ekim.2011 Saat 11:56 ) değiştirilmiştir.

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    valla hocam aynı olması lazım. hiç aklıma gelmedı montajı yaparken. hanı aynı motor aynı deprıyaj be aynı fren sıstemı var uzerınde. dışleride aynıdır buyuk ıhtımalle... ama her turlu deparda yer daytonayı hafiflikten ona garantı verebılırım.

slamdunk_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    vay... cruiser ları mı kapıştırıyosunuz.. kamyon yarışı gibi bişey olur herhalde..

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı slamdunk_tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay... cruiser ları mı kapıştırıyosunuz.. kamyon yarışı gibi bişey olur herhalde..
    Makineye 160 yaptırayım diye yırtınırken yanından 200 küsurla geçen racing bir an 'Biz n'apıyoruz hacı ?' sorusuyla adamı başbaşa bırakır muhtemelen.

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Makineye 160 yaptırayım diye yırtınırken yanından 200 küsurla geçen racing bir an 'Biz n'apıyoruz hacı ?' sorusuyla adamı başbaşa bırakır muhtemelen.
    bilirim o duyguyu kardeşim...
    biz 2 keeway süperlight ile köprü yolunda KENDİ sınırlarımızı zorlayıp 120 km/h yapmaya çalışırken, yanımızdan bıızzuuvvvv bızu bızzuwww diye geçen 3 adet racing in rüzgarında sormuştuk o soruyu birbirimize, gözlerimizde ''hassi.... yaaa!! :? '' ifadesiyle...

berbat bi duyguydu len. hızlarımızı 75-80 e düşürüp sağ şeritte otobüsleri bile sollamadan bitirmiştik yolumuzu

sonra sattım keeway i zaten daytonamı aldım

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı DIESEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sonra sattım keeway i zaten daytonamı aldım
    Yeter, yeter.. Racing sürücüsünün her daim artçısı var: siyah kukuletalı, elinde tırpanla geziyor. İyi birşey değil..

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Daytonayla 160 mı? :mrgreen:
    150 km/h civarı gaz kesiciye giriyor araç nasıl beceriyorsunuz ?
    km göstergeniz hatalı gösteriyor olmasın

Sayfa 21 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 111920212223 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)