Al sana en kolay yolAma Türkiye de bürokrasi angaryası çok, böyle uygulamalar maalesef yok: Gaza asılınca çıkan sese dikkat..
http://www.youtube.com/watch?v=uCsjBD8WSxw
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD350 E-6c Daytona
İstanbul
0 Rh (+)Al sana en kolay yolAma Türkiye de bürokrasi angaryası çok, böyle uygulamalar maalesef yok: Gaza asılınca çıkan sese dikkat..
http://www.youtube.com/watch?v=uCsjBD8WSxw
Konu TWO-WHEEL TANGO tarafından (13.Ekim.2011 Saat 10:22 ) değiştirilmiştir.
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)onu yapana kadar ağlatırlar adamı bu ülkede. ya adamların bu yaşam tarzına hastayım zaten. heriflerin evlerınde garajları var. her garajda delı gıbı alet takımı var :D kımı rc arabalarla ugraşıyo kımı model ucakla kımı motorla kımı arabayla. adamlar her turlu kıtabıda bulabılıyor. evde yemek kıtabından kurabıye pişirir gibi motor modifiye ediyolar uyuz oluyorum yaaa
DD350 E-6c Daytona
İstanbul
0 Rh (+)Polonya'daki (veya yanlış hatırlamıyorsam herhalde Polonya idi) arkadaş Daytona'sına (Junak'ına) ön cam takmış. Ön farı büyük takınca cam fena durmuyor sanki. İkinci videoda extra far aksesuarı var. Aksesuarla birlikte bir güzel gözüküyor, bir gözükmüyor, karar veremedim.
http://www.youtube.com/watch?v=NfqgY...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=eqRuZ...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=_E4sU...eature=related
Konu TWO-WHEEL TANGO tarafından (20.Kasım.2011 Saat 01:51 ) değiştirilmiştir.
Regal Raptor dd250 e9b
mersin
B Rh (+)arkadaşlar bende bu dişli küçültme konusunu araştırıyorum motorun ön dişlisini koruyan kapağı açtırdım geçenlerde 250 e 9b modeli bendeki ön dişliyi büyütecek kadar yer yok motor bloğuna değiyor arkayı küçültmek lazım.. arka daişli bulan varsa banada haber versin 9b lerde 34 diş var arkada 32 diş arıyorum bende
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)RR Daytona ve Spyder rüştünü ispatladı arkadaşlar.
Dün akşam Celil'le Kadıköy dönüşü yağmura yakalandık.Sefaköy civarı resmen kovadan dökülür gibi yağmur yağmaya başladı.Afedersiniz donumuza kadar ıslandık motorların su girmedik yeri kalmadı resmen su içinde yol aldık fakat motorlarda tık yoktu stabil olarak sorunsuz çalıştılar.
Bu motorsikletleri alan arkadaşlar.
-Sonuna kadar yolda kalmayacağınızı bilerek güvenle binebilirsiniz.
Daytona ile başımdan geçen her tecrübe sonrasında motorumu daha çok seviyorum.değmesin
(Gerçi Celilciğimlelıkları aldık ama olsun o kadar:mrgreen::mrgreen::mrgreen
![]()
daytona 350
istanbul
B Rh (+)merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ve sizlerden bu motor hakkında çok şey öğrendim öncelikle teşekkür ederim.daytona modeli gerçekten çok hoşuma gitti ve sıfır sayılacak 300 km de asya motorun ghost 350 sini buldum ve aldım. tamamen rr ile aynı hatta koltugu soktüğümde altında regal raptor yazıyordu :D .ama bazı sorunlarım var bu konuda sizlerinde teçrubelerinden fazdalanmak isterim şimdiden teşekkür ediyorum.
1- arka amortisorden ses geliyor(yeni motordan boyle ses gelince insan rahatsız oluyo külüstürmüş gibi)
2- motorun amortisorleri çok sert uzun yoldo bütün çukurları içinde hissediyorsun(marcos arkadasımız seleyi değiştirmiş acaba faydası olur mu?)
3- arka teker çamurluğa sürtüyor ve içteli kabloları tıraşlıyor. (arkama ağır birini oturtunca farkettim kabloları tamir ettim daha sonra baktığımda yine olmuş ben 70 kg mım yine de yapınca acaba benim motorda mı problem var dedim.
görüntüsü sesi ve gücüyle tatmimkar motor ama benim için konfor da önemli ve seslere karşı çok titizim motor saat gibi olacak biraz hassasım sanırım. bu konularda fikri olan varsa bana çok yardımcı olacak şimdiden çok teşekkür ederim.
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)biz boşunamı verdık 3 5 kurus fazladan....
insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
Benzinim bittiğinde anladım
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Aynı sorunu (kablo traşlama) ben de yaşadım, hatta Marcos sağolsun uyandırdı. Kablo çıplak tel çıkmış vaziyette idi. Bakır tel sardım, bu kez geçen hafta lastik tel sarılı kabloya asılıp kopardı. Üçlü mantolu normal bir kablo alıp, mevcut kabloya ek yapıp, mantosunu farın girdiği yer itibariyle sıyırıp, açığa çıkardığım üç tane kabloyu yanyana sıralayıp teneke ile sardım ve çekiçle yassılaştırdım, çamurlukla aynı eğimde kavis verdim, neredeyse hemzemin oldular. Artçı veya hızlıca girilen geniş kasisler, tümsekler karşısında seleyi kaldırmak ne kadar kurtarır bilmem ama sardığım teneke sanırım uzunca bir müddet gider.
Arka amortisörler maalesef hardtail gibi.
Amortisöre birşey diyemem ama balatalar bir müddet sonra ötmeye başlıyor. Ses hususunda kusursuz makinelere sahip değiliz, yeter ki bloktan şanzımandan gelmesin.
Konu Salih tarafından (12.Haziran.2012 Saat 23:19 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba Mehmet yeni makinan hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin
asya ghost makinada regal raptorun imal ettiği makina fakat çinli firma siparişi veren firmanın seçtiği kalitedeki parçaları ucuz yada pahalı üzerine takıp imal ediyor asyanın parça kalitesini henüz bilmiyoruz piyasada pek fazla yok satışı pek olmadığındanda yenisini getirmiyorlar diye duydum bu yüzden ikinci el piyasası çok zayıf
ama tüm parça ve bakım işlemlerini regal raptor üzerinden halledebilirsin özellikle parça fiatlarını asya ve regal karşılaştırma yapmadan alma fiatlar farklılık gösteriyor
1-arka amörtisörden geldiğini söylediğin ses makina esnedikçe gırc gırc şeklindeyse
arka salıncak göbeginden geliyor olabilir yağlama yeri var oradan yağlat geçer
2-amortisörlerin ayarını yaptırarak çok az yumuşatabilirsin ama genel yapısı serttir
3-arka çamurluk altı kablo sıyırma sıkıntısı fabrika montaj hatasından kaynaklanıyor kabloyu üst zeminden ayırıp çamurluğun iç yan zeminine montaj yapmak gerekiyor
kolay gelsin![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)