Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 23 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 132122232425 ... SonuncuSonuncu
Toplam 304 adet sonuctan sayfa basi 221 ile 230 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı DIESEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buarada dişli yapan 2 adamla konustum bugun. admlar sunu soyluyor. onden 1 dişli, arkadan 3 dışlıye tekabır eder bunun olcusu bellıdır dıyolar. yanı motoru hızlandırmak ıcın ha arka dışlıyı kucultmussun ha on dıştıyı +1 buyutmussun.torkunda da hızında da 2 ıslem arasında bı degısıklık olmaz dıyorlar.
    orjınalıne gore ise bu ıkı ıslemden bırını yaptıgında max. hız artar fakat çekişi düşer, yanı motorun ılk hareketınde one fırlaması ve yokuşlarda kı çekişi düşer fakat 140 değilde max. hızda 160 görür diyolar.
    bende dıyorum kı e usta bız bunları sehır ıcınde kullanıyoruz havaalanında değilki. mx. hız +20 olcak dıye torkumu değişmem ben
    ama torku bozmadan hızı +40 arttırmanın bı yolunu soyledı bana, kafam yerınden cıktı. ben anladım ama kağıt kalem olmadan nasıl anlatcam sıze onu bılemıyorum
    Al sana en kolay yol Ama Türkiye de bürokrasi angaryası çok, böyle uygulamalar maalesef yok: Gaza asılınca çıkan sese dikkat..
    http://www.youtube.com/watch?v=uCsjBD8WSxw
    Konu TWO-WHEEL TANGO tarafından (13.Ekim.2011 Saat 10:22 ) değiştirilmiştir.

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    onu yapana kadar ağlatırlar adamı bu ülkede. ya adamların bu yaşam tarzına hastayım zaten. heriflerin evlerınde garajları var. her garajda delı gıbı alet takımı var :D kımı rc arabalarla ugraşıyo kımı model ucakla kımı motorla kımı arabayla. adamlar her turlu kıtabıda bulabılıyor. evde yemek kıtabından kurabıye pişirir gibi motor modifiye ediyolar uyuz oluyorum yaaa

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Polonya'daki (veya yanlış hatırlamıyorsam herhalde Polonya idi ) arkadaş Daytona'sına (Junak'ına) ön cam takmış. Ön farı büyük takınca cam fena durmuyor sanki. İkinci videoda extra far aksesuarı var. Aksesuarla birlikte bir güzel gözüküyor, bir gözükmüyor, karar veremedim.
    http://www.youtube.com/watch?v=NfqgY...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=eqRuZ...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=_E4sU...eature=related
    Konu TWO-WHEEL TANGO tarafından (20.Kasım.2011 Saat 01:51 ) değiştirilmiştir.

synapse333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hsyn slvi
    öğrenci
     Regal Raptor dd250 e9b
     mersin
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    arkadaşlar bende bu dişli küçültme konusunu araştırıyorum motorun ön dişlisini koruyan kapağı açtırdım geçenlerde 250 e 9b modeli bendeki ön dişliyi büyütecek kadar yer yok motor bloğuna değiyor arkayı küçültmek lazım.. arka daişli bulan varsa banada haber versin 9b lerde 34 diş var arkada 32 diş arıyorum bende

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    RR Daytona ve Spyder rüştünü ispatladı arkadaşlar.

Dün akşam Celil'le Kadıköy dönüşü yağmura yakalandık.Sefaköy civarı resmen kovadan dökülür gibi yağmur yağmaya başladı.Afedersiniz donumuza kadar ıslandık motorların su girmedik yeri kalmadı resmen su içinde yol aldık fakat motorlarda tık yoktu stabil olarak sorunsuz çalıştılar.

Bu motorsikletleri alan arkadaşlar.
    -Sonuna kadar yolda kalmayacağınızı bilerek güvenle binebilirsiniz.

Daytona ile başımdan geçen her tecrübe sonrasında motorumu daha çok seviyorum.değmesin
    (Gerçi Celilciğimle lıkları aldık ama olsun o kadar:mrgreen::mrgreen::mrgreen

kimyaci_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet ali hekimoğlu
    kimya müh.
     daytona 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ve sizlerden bu motor hakkında çok şey öğrendim öncelikle teşekkür ederim.daytona modeli gerçekten çok hoşuma gitti ve sıfır sayılacak 300 km de asya motorun ghost 350 sini buldum ve aldım. tamamen rr ile aynı hatta koltugu soktüğümde altında regal raptor yazıyordu :D .ama bazı sorunlarım var bu konuda sizlerinde teçrubelerinden fazdalanmak isterim şimdiden teşekkür ediyorum.

1- arka amortisorden ses geliyor (yeni motordan boyle ses gelince insan rahatsız oluyo külüstürmüş gibi)
    2- motorun amortisorleri çok sert uzun yoldo bütün çukurları içinde hissediyorsun(marcos arkadasımız seleyi değiştirmiş acaba faydası olur mu?)
    3- arka teker çamurluğa sürtüyor ve içteli kabloları tıraşlıyor. (arkama ağır birini oturtunca farkettim kabloları tamir ettim daha sonra baktığımda yine olmuş ben 70 kg mım yine de yapınca acaba benim motorda mı problem var dedim.

görüntüsü sesi ve gücüyle tatmimkar motor ama benim için konfor da önemli ve seslere karşı çok titizim motor saat gibi olacak biraz hassasım sanırım. bu konularda fikri olan varsa bana çok yardımcı olacak şimdiden çok teşekkür ederim.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı kimyaci_84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ve sizlerden bu motor hakkında çok şey öğrendim öncelikle teşekkür ederim.daytona modeli gerçekten çok hoşuma gitti ve sıfır sayılacak 300 km de asya motorun ghost 350 sini buldum ve aldım. tamamen rr ile aynı hatta koltugu soktüğümde altında regal raptor yazıyordu :D .ama bazı sorunlarım var bu konuda sizlerinde teçrubelerinden fazdalanmak isterim şimdiden teşekkür ediyorum.

1- arka amortisorden ses geliyor (yeni motordan boyle ses gelince insan rahatsız oluyo külüstürmüş gibi)
    2- motorun amortisorleri çok sert uzun yoldo bütün çukurları içinde hissediyorsun(marcos arkadasımız seleyi değiştirmiş acaba faydası olur mu?)
    3- arka teker çamurluğa sürtüyor ve içteli kabloları tıraşlıyor. (arkama ağır birini oturtunca farkettim kabloları tamir ettim daha sonra baktığımda yine olmuş ben 70 kg mım yine de yapınca acaba benim motorda mı problem var dedim.

görüntüsü sesi ve gücüyle tatmimkar motor ama benim için konfor da önemli ve seslere karşı çok titizim motor saat gibi olacak biraz hassasım sanırım. bu konularda fikri olan varsa bana çok yardımcı olacak şimdiden çok teşekkür ederim.

Aldığın kişi motorun arka amortisörünü indirmiş olabilir mi bunu bir araştır. Aynısı benim ilk motorumda başıma gelmişti. Amortisör seviyesini indirip motoru alçaltıyorlar, bu yan etkileri gösteriyor.

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    biz boşunamı verdık 3 5 kurus fazladan....
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salih Özler
    Serbest
     Harley Davidson XL883L Superlow
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    20
    arka teker çamurluğa sürtüyor ve içteli kabloları tıraşlıyor. (arkama ağır birini oturtunca farkettim kabloları tamir ettim daha sonra baktığımda yine olmuş ben 70 kg mım yine de yapınca acaba benim motorda mı problem var dedim.
    Aynı sorunu (kablo traşlama) ben de yaşadım, hatta Marcos sağolsun uyandırdı. Kablo çıplak tel çıkmış vaziyette idi. Bakır tel sardım, bu kez geçen hafta lastik tel sarılı kabloya asılıp kopardı. Üçlü mantolu normal bir kablo alıp, mevcut kabloya ek yapıp, mantosunu farın girdiği yer itibariyle sıyırıp, açığa çıkardığım üç tane kabloyu yanyana sıralayıp teneke ile sardım ve çekiçle yassılaştırdım, çamurlukla aynı eğimde kavis verdim, neredeyse hemzemin oldular. Artçı veya hızlıca girilen geniş kasisler, tümsekler karşısında seleyi kaldırmak ne kadar kurtarır bilmem ama sardığım teneke sanırım uzunca bir müddet gider.
    Arka amortisörler maalesef hardtail gibi.
    Amortisöre birşey diyemem ama balatalar bir müddet sonra ötmeye başlıyor. Ses hususunda kusursuz makinelere sahip değiliz, yeter ki bloktan şanzımandan gelmesin.
    Konu Salih tarafından (12.Haziran.2012 Saat 23:19 ) değiştirilmiştir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,658
    Beğenilmiş
    6,885

merhaba Mehmet yeni makinan hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin
    asya ghost makinada regal raptorun imal ettiği makina fakat çinli firma siparişi veren firmanın seçtiği kalitedeki parçaları ucuz yada pahalı üzerine takıp imal ediyor asyanın parça kalitesini henüz bilmiyoruz piyasada pek fazla yok satışı pek olmadığındanda yenisini getirmiyorlar diye duydum bu yüzden ikinci el piyasası çok zayıf
    ama tüm parça ve bakım işlemlerini regal raptor üzerinden halledebilirsin özellikle parça fiatlarını asya ve regal karşılaştırma yapmadan alma fiatlar farklılık gösteriyor

1-arka amörtisörden geldiğini söylediğin ses makina esnedikçe gırc gırc şeklindeyse
    arka salıncak göbeginden geliyor olabilir yağlama yeri var oradan yağlat geçer

2-amortisörlerin ayarını yaptırarak çok az yumuşatabilirsin ama genel yapısı serttir

3-arka çamurluk altı kablo sıyırma sıkıntısı fabrika montaj hatasından kaynaklanıyor kabloyu üst zeminden ayırıp çamurluğun iç yan zeminine montaj yapmak gerekiyor
    kolay gelsin

Sayfa 23 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 132122232425 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)