Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 304 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salih Özler
    Serbest
     Harley Davidson XL883L Superlow
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    24
    Alıntı kimyaci_84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arka teker çamurluğa sürtüyor ve içteli kabloları tıraşlıyor. (arkama ağır birini oturtunca farkettim kabloları tamir ettim daha sonra baktığımda yine olmuş ben 70 kg mım yine de yapınca acaba benim motorda mı problem var dedim.
    Aynı sorunu (kablo traşlama) ben de yaşadım, hatta Marcos sağolsun uyandırdı. Kablo çıplak tel çıkmış vaziyette idi. Bakır tel sardım, bu kez geçen hafta lastik tel sarılı kabloya asılıp kopardı. Üçlü mantolu normal bir kablo alıp, mevcut kabloya ek yapıp, mantosunu farın girdiği yer itibariyle sıyırıp, açığa çıkardığım üç tane kabloyu yanyana sıralayıp teneke ile sardım ve çekiçle yassılaştırdım, çamurlukla aynı eğimde kavis verdim, neredeyse hemzemin oldular. Artçı veya hızlıca girilen geniş kasisler, tümsekler karşısında seleyi kaldırmak ne kadar kurtarır bilmem ama sardığım teneke sanırım uzunca bir müddet gider.
    Arka amortisörler maalesef hardtail gibi.
    Amortisöre birşey diyemem ama balatalar bir müddet sonra ötmeye başlıyor. Ses hususunda kusursuz makinelere sahip değiliz, yeter ki bloktan şanzımandan gelmesin.
    Konu Salih tarafından (12.June.2012 Saat 23:19 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)