Alıntı kimyaci_84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ve sizlerden bu motor hakkında çok şey öğrendim öncelikle teşekkür ederim.daytona modeli gerçekten çok hoşuma gitti ve sıfır sayılacak 300 km de asya motorun ghost 350 sini buldum ve aldım. tamamen rr ile aynı hatta koltugu soktüğümde altında regal raptor yazıyordu :D .ama bazı sorunlarım var bu konuda sizlerinde teçrubelerinden fazdalanmak isterim şimdiden teşekkür ediyorum.

1- arka amortisorden ses geliyor (yeni motordan boyle ses gelince insan rahatsız oluyo külüstürmüş gibi)
2- motorun amortisorleri çok sert uzun yoldo bütün çukurları içinde hissediyorsun(marcos arkadasımız seleyi değiştirmiş acaba faydası olur mu?)
3- arka teker çamurluğa sürtüyor ve içteli kabloları tıraşlıyor. (arkama ağır birini oturtunca farkettim kabloları tamir ettim daha sonra baktığımda yine olmuş ben 70 kg mım yine de yapınca acaba benim motorda mı problem var dedim.

görüntüsü sesi ve gücüyle tatmimkar motor ama benim için konfor da önemli ve seslere karşı çok titizim motor saat gibi olacak biraz hassasım sanırım. bu konularda fikri olan varsa bana çok yardımcı olacak şimdiden çok teşekkür ederim.
1.Mehmet arka amortisörü ara sıra yağlamak gerekli zannedersem bu güne dek hiç yağlanmamış.Bir yağdanlık veya zincir spreyi işini görür(yapamazsan hafta sonu buluşur yardımcı olurum)
2.seleyi değiştirmen amortisörlerin sert olduğu gerçeğini değiştirmez.Amortisörler sert,gerçekten sert.Ammma amortisorlerin sert olması yol tutuşunu harika yapan en önemli unsur.
3.Arka teker Çamurluğa sürtüyorsa arka bumper(amortisor yerine takılan şok emici)ların ayarları yumuşak konumdadır.sertleştirmek gerekir bunu da anca serviste yaptırabilirsin çünkü motorun lifte kalkması gerek.Salih arkadaşımız kablo koruması hakkında gerekeni yazmış gayette sağlam olmuş.