Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 17 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 7151617181927 ... SonuncuSonuncu
Toplam 304 adet sonuctan sayfa basi 161 ile 170 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saol abi uzun süredir bende düşünüyordüm ve şüpheliydim yakışmıyacağı konusunda .şimdi ise eminim
    Rica ederim. Ağa sen biraz regalden soğumuşsun gibi geldi. Eğer beğendiysen ne mutlu hepimize...
    Linki de vereyim. Bunlardan müsait olduğum bir zaman bağlantı ile ilgili bir-iki resim göndermelerini rica edip camın-bağlantının markasını soracağım.
    http://www.mmt.com.pl/st/sprzed_junak350.php
    Konu TWO-WHEEL TANGO tarafından (23.August.2011 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir.

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı guento Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.youtube.com/watch?v=E7n2cf6k4bs

Youtube ta şans eseri buldum Daytona yerine "junak" adında... İşte istediğim krom sinyaller, far, km saati... TR de bulabilirmiyim bu parçaları sizce?

valla geç oldu ama yeni gördüm bu yorumu daha sonra isteyenler olur diye yazıyorum

bu sinyalleri SYM bayisinden temin edebilirsiniz. SYM WOLF 125 marka model motorun siyanyalleri ile aynı sym'ninki daha kibar ;)
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

DAYTONA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Savaş Şahin
    Mühendis
     Regal Raptor Daytona
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Arkadaşlar,

Daytona tarz olarak biraz spor durduğundan ne çanta nede cam gözüme hoş görünmüyor bir türlü. Ama ağfndrdm arkadaşın paylaşımı fena değil. Yaptıran olursa benimde niyetim var ama hala tam olarak aklıma yatmıyor. Şimdilik depo üstü çanta ile konuyu çözdüm görüntüyü de bozmadığını düşünüyorum.

Daytona için 2 sorunum var. Arka kısımdan sürekli mekanik bir ses alıyorum. Amartisörün teki serviste garantiden değişti ama azda olsa ses devam ediyor. Aranızda benzer sorun yaşayan var mı bulamadım sesi bir türlü can sıkmaya başladı :(

İkincisi, ön fren kapma yapıyor. Servis balatayı temizledik sorun kalmadı dedi 2 km sonra tekrar etmeye başladı. Disklerden şüpheleniyorum ama emin olamadım. Öneriniz var mı?

Kazasız sürüşler.
    The best motorcycle rider is the one who lives long enough to carry his grandchildren on the back of his bike.
    Bad riders can not see those days.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    daytonaların kasası aksesuarı pek sevmiyor deri çantalar fena durmuyor bayagı işede yarıyor ama cam bence kesinlikle makinaya yakışmıyor

makinadan gelen ses ya değişmeyen diger amartisören geliyor yada genel olrak pek çok makinada oldugu gibi arka lastik salıncagının motora baglandıgı göbekten yapabilir
    fren konusu genel olarak balataların kalitesinden kaynaklanıyor kaliteli balata takmadan kalıcı bir çözüm olmuyor

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Exclamation

Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla geç oldu ama yeni gördüm bu yorumu daha sonra isteyenler olur diye yazıyorum

bu sinyalleri SYM bayisinden temin edebilirsiniz. SYM WOLF 125 marka model motorun siyanyalleri ile aynı sym'ninki daha kibar ;)
    Teşekkürler ama eğer aşağıdaki adresteki sym wolf 125 ise videodaki ile alakası yok gibi geldi bana? yoksa yanlış motosiklete mi bakıyorum?

http://www.motosiklet.net/forum/gunc...olf-125-a.html
    Konu guento tarafından (25.August.2011 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir.

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı guento Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler ama eğer aşağıdaki adresteki sym wolf 125 ise videodaki ile alakası yok gibi geldi bana? yoksa yanlış motosiklete mi bakıyorum?

http://www.motosiklet.net/forum/gunc...olf-125-a.html

evet yanlış motora bakmışsınız
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

DAYTONA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Savaş Şahin
    Mühendis
     Regal Raptor Daytona
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daytonaların kasası aksesuarı pek sevmiyor deri çantalar fena durmuyor bayagı işede yarıyor ama cam bence kesinlikle makinaya yakışmıyor

makinadan gelen ses ya değişmeyen diger amartisören geliyor yada genel olrak pek çok makinada oldugu gibi arka lastik salıncagının motora baglandıgı göbekten yapabilir
    fren konusu genel olarak balataların kalitesinden kaynaklanıyor kaliteli balata takmadan kalıcı bir çözüm olmuyor
    Çok yararlı oldu bu bilgiler teşekkür ederim. Ancak servis neden bu tarz bilgilere sahip değil anlamış değilim :D
    The best motorcycle rider is the one who lives long enough to carry his grandchildren on the back of his bike.
    Bad riders can not see those days.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı DAYTONA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok yararlı oldu bu bilgiler teşekkür ederim. Ancak servis neden bu tarz bilgilere sahip değil anlamış değilim :D
    aslında bilmedikleri şeyler değilde ugraşmıyorlar

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı DAYTONA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,

Daytona tarz olarak biraz spor durduğundan ne çanta nede cam gözüme hoş görünmüyor bir türlü. Ama ağfndrdm arkadaşın paylaşımı fena değil. Yaptıran olursa benimde niyetim var ama hala tam olarak aklıma yatmıyor. Şimdilik depo üstü çanta ile konuyu çözdüm görüntüyü de bozmadığını düşünüyorum.

Daytona için 2 sorunum var. Arka kısımdan sürekli mekanik bir ses alıyorum. Amartisörün teki serviste garantiden değişti ama azda olsa ses devam ediyor. Aranızda benzer sorun yaşayan var mı bulamadım sesi bir türlü can sıkmaya başladı :(

İkincisi, ön fren kapma yapıyor. Servis balatayı temizledik sorun kalmadı dedi 2 km sonra tekrar etmeye başladı. Disklerden şüpheleniyorum ama emin olamadım. Öneriniz var mı?

Kazasız sürüşler.
    Bana göre ön camın yakışmadığı makine yoktur.Ama Daytona'ya uygun cam ne yazık ki piyasada yok. Dar, geriye hafif kavisli ve sportif kısa cam fena durmayacaktır. Resimdeki camın önden nasıl durduğu konusunda benim de çekincelerim var. Çünkü motor en kısımdan ince, cam ise geniş. Uygun çanta da piyasada maalesef yok.
    Ses ile ilgili olarak son 1 haftadır benim makinede de tuhaf bir tıkırtı sesi var.Daha önce kullandığım 250 lik regalde de aynı ses vardı. Artçı varken devirsiz ya da vites büyütürken 2. ve 3. viteslerde devir yükseltirken ilk anlarda sesi duyuyorum.Devir yükselince kesiliyor. Tek başına kullanırken ise yok. 250 lik regal keçeyi bozup şanzıman dağıtmıştı, sesi de bunun öncüsü olarak yorumlamıştık ama makine daha 1700 km de. Sanki vibrasyona bağlı, elektrik aksamının olduğu kutudan gelen sese de benziyor, çözemedim.

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana göre ön camın yakışmadığı makine yoktur.Ama Daytona'ya uygun cam ne yazık ki piyasada yok. Dar, geriye hafif kavisli ve sportif kısa cam fena durmayacaktır. Resimdeki camın önden nasıl durduğu konusunda benim de çekincelerim var. Çünkü motor en kısımdan ince, cam ise geniş. Uygun çanta da piyasada maalesef yok.
    Ses ile ilgili olarak son 1 haftadır benim makinede de tuhaf bir tıkırtı sesi var.Daha önce kullandığım 250 lik regalde de aynı ses vardı. Artçı varken devirsiz ya da vites büyütürken 2. ve 3. viteslerde devir yükseltirken ilk anlarda sesi duyuyorum.Devir yükselince kesiliyor. Tek başına kullanırken ise yok. 250 lik regal keçeyi bozup şanzıman dağıtmıştı, sesi de bunun öncüsü olarak yorumlamıştık ama makine daha 1700 km de. Sanki vibrasyona bağlı, elektrik aksamının olduğu kutudan gelen sese de benziyor, çözemedim.
    abi eğer ses çalıştırırken ve 1. viteste geliyorsa yüksel hızlarda kesiliyorsa ve 100 kmden sonra titreşim fazlalaştıysa bi yorumda bulunacağım öylemi???

Sayfa 17 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 7151617181927 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)