tamer bende senin gibi bir kaç tatlı olay yaşadım ama hep tatlı olmadı .anlatımıycaktım ama madem yeri gelmiş bu acı olayı anlaşıyım sizlerle.pazartesi kız arkadaşımla bakırköye çay içmeye indik güzel vakit geçirmiştik hoş beş sohbet filan nese bindik diönüyoruz eve ,bakırköy köprüsünden e-5 e geçtim usul usul giderken yanımdan dandik bi race geçti oda yavaştı üstünde iki tane liseli yaşlarda genç vardı.e-5 ten cıktım bahçelievler içine girdim tabi bu gençlerde öndeydi .ışıklarda durakladık bi ara neyse hatuna baktım suratı beş karış . dedim noldu ,yok birşey diye cevap verdi,anladım bişeylerin ters gitiğini ısırar etmim noldudu dedim. nese söle di bu kendini bilmezlerin artçısı bizi sollarken pantalanunu indiri cinsel organını göstermiş .bu arada hale ışıkları bekliyoruz bu kendini bilmezlerde.... deliye döndüm bastım yanlarına gitmek için o arada ışıklar yandı bunlar bastı kaçtı tabi yetişemedim . bi tahminde bulundum bunların nereye gideceğiyle ilgili bu bahçelievler karakolunu yanında bi motor tamircisi var orada olacaklarını umud ederek gittim ..
evet tahminin doğruydu motor ordaydı ama bunlar yoktu nese işletme sahibini buldum ona sordum oda kem küm etti iki küfürletştik nese araya girenler oldu . daha sonra karakola gittim şikayetçi olmak için .fakat memur beyler pek ilgilenmek istemedi .olur öyle diye geçiştirmeye çalıştılar .bende ifademi almadıkları taktirde savcılığa suç duyurunsa bulunacağımı söyledim öylelikle ifademi aldılar aldım iki tane polisi yanıma gittik dükkana çocuklar yine yok işletme sahibide söylemiyor .en sonunda polis o çocukları getirmesseniz motora el koyacaklarını sölediler .bende tutanak tutup salı günü denetime geleceğimi söledim nese adam aradı çocukları geldi bunlar aldılar ifadelerini sonra ağladılar özür dilediler filan memurlarında araya girmesiyle ifademi geri aldım ama ehiyetsiz araç sürmekten ceza kesilmesi şartıyla soalsun bi bayan memur vardı o tamm dedi
kestiler cezayı elemanlara .. bende böylece tatmşn ooldum ve o sinirli halimden eser kalmadı mutu mesut döndük eve