selam arkadaşlar bu makina beni yıldırdı. geçenlerde memleketim aksaraydan samsuna uzun bir yolculuk yaptım. yolda hiçbir sorun çıkartmadı. dedim 10000 km oldu bi bakıma götüreyim. ancak samsunlu olanlar bilir yantura götürdüm motorumu. bir kaç parçam da eksikdi (yan kapaklar falan) onları aldım ve dedim birde bakım yapalım yağ zincir falan. ogünden sonra motorum bir türlü düzen tutmadı 460tl yantura varmiştim. ancak hiçbir bakım yapılmamış subap ayarları yanlış yapılmış galiba motor yağ yakmış ve sonunda motor kitledi gitmedi başka tamirciye götürdüm orda dediler yağ yok zincir falan gevşek motordan ses gelio bakım falan yapmamışlar buna.. neyse elinden geleni yaptı 260 da ona verdim.. şimdi bindim motora gaz yemiyo gitmiyo motor ve farklı bir ses var motorda. gittim ustaya dedi karburatörle baya oynamışlar falan filan sonra dedi buji bozulmuş değiştirdi düzeldi. iki gün oldu bu sabah bastım gaza yine aynı ses yine aynı sorun motor gitmiyo çekmiyo hiç atik değil.. anlayamadım bir türlü bu ustalar birşeyden anlamıyo mu okdar masraf çıktı ortaya hala aynı sorunlar nedir bu motorun derdi yardımcı olabilir misiniz.. ya da samsunlu olan var mı güvenilir bir usta var mı daha fazla masraf yapmak istemiorum artık :( :( :(

3. Yamaha Dragstar650 2006
2. Kawasaki EN500 2005
1. Raptor 250e 9b 2005
Bursa
A Rh (+)