Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

slamdunk_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bakmıştım bu motorlara ama 150 lik alcam diye çok incelememiştim. bildiğim kadarıyla asyalarda gösterge gidonda değil depoda arka fren kampana değil disk,tabi bu farklar regal için 2010-2011 model farklılığındanda olabilir emin değilim. asyalarda arka maşa daha kalın gelmişti bana ama ikisinide yanyana görmedim bide yanlış hatırlamıosam asyalarda marş pedalı vardı.

heee asıl söylemem gerekeni unuttum ya :D 2006 2007 yıllarında biçok marka mondial çelik bisan vs..vs.. ki hatta bisanın bi modeli vardı birebir yamaha virago250 kopyasıydı... cruise model satıyolardı fakat beklentilerinden az satış olduğundan dolayı sanırım şu an mobilet scooter vs. gbi modellere ağırlık veriolar yani kısaca bundan 2 3 sene sonra asya elini çekerse cruiselardan o motorların bi değeri olmucak parça içinde regal servislerine gidilcektir diye düşünüyorum.
    Cevap için çok teşekkürler.
    Aslında buna en iyi cevabı 2011 model 9B alan ve ne aldığını bilen deneyimli bir kullanıcı cevap verecek gibi duruyor.
    Bu soruyu sormamın asıl nedeni sizin de tahmin edebileceğiniz gibi piyasada RR den çok Asya Pars bulunması. Bayi sayısı fazlalığından olabilir belkide, nedenini bilmiyorum ama RR-9B neredeyse yok denecek kadar az.
    Bende; bulabilirsem RR-9B, bulamazsam Pars alayım gibi bir düşünce var. Bu düşüncemin mantıklı olup olmadığını sorguluyorum aslında.

Tekar teşekkürler.

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı slamdunk_tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevap için çok teşekkürler.
    Aslında buna en iyi cevabı 2011 model 9B alan ve ne aldığını bilen deneyimli bir kullanıcı cevap verecek gibi duruyor.
    Bu soruyu sormamın asıl nedeni sizin de tahmin edebileceğiniz gibi piyasada RR den çok Asya Pars bulunması. Bayi sayısı fazlalığından olabilir belkide, nedenini bilmiyorum ama RR-9B neredeyse yok denecek kadar az.
    Bende; bulabilirsem RR-9B, bulamazsam Pars alayım gibi bir düşünce var. Bu düşüncemin mantıklı olup olmadığını sorguluyorum aslında.

Tekar teşekkürler.
    rr dan çok asya bulunmasının nedeni iki firmanın yatırım satış ve stok(veya gümrük transport işlemleri düzensiz) stratejisinin farklı olmasından kaynaklanıyor olabilir. bildiğim kadarıyla biçok kişi daytona spyder bobber gibi modellerde adını yazdırıp gelir gelmez almak istemeleridir.reklam olmasın diye isim vermek istemem ama bi bayideki listeyi görmüştüm.yani geldiği gibi ürün bitmeye yakın olabilir buda emre motorun arz-talebi karşılayamamasından kaynaklanıyor tahminimce...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    Regal Raptor fabrika linki

http://www.regal-raptor.com/#

http://regalraptor.com.sg/regalraptormotorcycles/

internetten alıntı

Regal-Raptor motorsikletler ,LIFENG Group adına çin 'in Wen zhou kentinde üretiliyor ve Shanghai de montajlanıyorlar.9 yıllık sektör tecrübeleri var.sadece chopper/custom , cruiser , sport motor üretiyorlar.350 cc ye kadar motor üretebilen bu firmanın tüm malları euro 3 standartlarına sahiptir.parçaların %70 inden fazlasını kendileri geliştirip üretiyorlar.yedek parça temini ve yaptıkları testler sayesinde iso9000 belgesi almışlardır.boyama ve 4 katlı krom kaplama işçilikleri sektörün en iyilerindendir.yakıt tankı,çamurluk ve cantlar,tekerler yine kendi üretimleridir.250 ve 350 cc lik motorlarda çinli rakiplerinin en iyileri olduklarını vurguluyorlar.buna ek olarak montaj ve aksesuar atölyeleri,silindir kapağı ve krank mili için aluminyum işleme atölyeleri bulunmaktadır.arka taşıyıcı,şasi ve gidon gibi çelik parçaları da üretiyorlar.
    Konu CELİL tarafından (09.June.2011 Saat 12:59 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)