Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı faithfoxy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese selam. şimdi benim biraz aklım karıştı. tam kavrayamadım konuyu. hem de fikir almak istedim sizden. şimdi regal çin markası. Asya Motorun getirdiği motorlarda regal olup kendi markasıyla mı satıyor yoksa regal den farklı bir marka mı? Asya motorun getirdiği motorla Regal arasındaki kalite farkı ne kadar? hangisini tavsiye edersiniz? ya da ikise muadiller mi? teşekkürler.
    Daytona 350 ABD'de Johnny Pag (kendi tasarımcısı), ve şu an hatırlayamadığım diğer bir marka adı altında, sanırım İspanya'da Leonart (kullanıcılar İspanyolca konuşuyor), Rusya tarafında Geon, Güney Afrika'ydı yanlış hatırlamıyorsam Hunter adı altında satılıyor. Asya'yı ilk gördüğümde Motorland'i arayıp bilgilendirmiş, 'aynı makine değil' şeklinde bir cevap almış, fakat yetkiliden daha önce 'bu makineler aslında Tayvan'da üretiliyor' gibi bir yorum geldiği için (-ki makineyi-markayı asla kötülemem ama basbayağı çin işte) bu cevabı önemsememiştim.Ama Celil beyin dediği gibi kalite farkları olabilir...Regal'den şaşmamalı bence:lol:

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    su sogutmalı bır motor dıger motorların sılındır bloklarından daha farklı bır blogo sahıptir ve ayrıca motorda vıbrasyon oldukca azdır rahatsız etmeyecek kadar dıyebılırız çin malı deselerde parcalarının tamamı koredir.. çinde üretımı yapılmaktadır..

Başka bir forumda regal ile ilgili olarak yukarıdaki yoruma rastladım..Tayvan filan değil, basbayağı Çinli dedik ama galiba adamın günahını aldık Acaba Lifeng firması Tayvan, Kore, vs ülkeler ile fason mu çalışıyor?? Çünkü parçalar gerçekten muadili olan Çinlilerden oldukça kaliteli..

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    su sogutmalı bır motor dıger motorların sılındır bloklarından daha farklı bır blogo sahıptir ve ayrıca motorda vıbrasyon oldukca azdır rahatsız etmeyecek kadar dıyebılırız çin malı deselerde parcalarının tamamı koredir.. çinde üretımı yapılmaktadır..

Başka bir forumda regal ile ilgili olarak yukarıdaki yoruma rastladım..Tayvan filan değil, basbayağı Çinli dedik ama galiba adamın günahını aldık Acaba Lifeng firması Tayvan, Kore, vs ülkeler ile fason mu çalışıyor?? Çünkü parçalar gerçekten muadili olan Çinlilerden oldukça kaliteli..
    abi cindir bence çünkü musfata usta zamanda cine gidip bu motorların üretim yerlerini görmüş

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi cindir bence çünkü musfata usta zamanda cine gidip bu motorların üretim yerlerini görmüş
    Çin'e gidip fabrikayı basıp posta falan koymuşlar diye birşeyler anlatmıştı Mustafa, fabrika anlaşmaya mı uymamış ne :?: Gittiğinde aklına gelirse sor.. Anlattı, tam anlayamadım :mrgreen: Mustafa'ya Asya'nın Ghost modelini (Daytona'nın beyazı) söylediğimde, Hyosung'un ithalatçısı ve ST Kanuni arasındaki yetkili ithalatçı kavgasını,açılan davaları hatırlatıp siz davalık olmuyor musunuz dediğimde mevzu açılmıştı... Demek kendisi de gitmiş.. Abi bu makinelerin daha hacimli olanları var yurtdışına filan vermiyor demişti...

slamdunk_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    allaha emanet alacağız yani.. :P

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı slamdunk_tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevap için çok teşekkürler.
    Aslında buna en iyi cevabı 2011 model 9B alan ve ne aldığını bilen deneyimli bir kullanıcı cevap verecek gibi duruyor.
    Bu soruyu sormamın asıl nedeni sizin de tahmin edebileceğiniz gibi piyasada RR den çok Asya Pars bulunması. Bayi sayısı fazlalığından olabilir belkide, nedenini bilmiyorum ama RR-9B neredeyse yok denecek kadar az.
    Bende; bulabilirsem RR-9B, bulamazsam Pars alayım gibi bir düşünce var. Bu düşüncemin mantıklı olup olmadığını sorguluyorum aslında.

Tekar teşekkürler.
    rr dan çok asya bulunmasının nedeni iki firmanın yatırım satış ve stok(veya gümrük transport işlemleri düzensiz) stratejisinin farklı olmasından kaynaklanıyor olabilir. bildiğim kadarıyla biçok kişi daytona spyder bobber gibi modellerde adını yazdırıp gelir gelmez almak istemeleridir.reklam olmasın diye isim vermek istemem ama bi bayideki listeyi görmüştüm.yani geldiği gibi ürün bitmeye yakın olabilir buda emre motorun arz-talebi karşılayamamasından kaynaklanıyor tahminimce...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    Regal Raptor fabrika linki

http://www.regal-raptor.com/#

http://regalraptor.com.sg/regalraptormotorcycles/

internetten alıntı

Regal-Raptor motorsikletler ,LIFENG Group adına çin 'in Wen zhou kentinde üretiliyor ve Shanghai de montajlanıyorlar.9 yıllık sektör tecrübeleri var.sadece chopper/custom , cruiser , sport motor üretiyorlar.350 cc ye kadar motor üretebilen bu firmanın tüm malları euro 3 standartlarına sahiptir.parçaların %70 inden fazlasını kendileri geliştirip üretiyorlar.yedek parça temini ve yaptıkları testler sayesinde iso9000 belgesi almışlardır.boyama ve 4 katlı krom kaplama işçilikleri sektörün en iyilerindendir.yakıt tankı,çamurluk ve cantlar,tekerler yine kendi üretimleridir.250 ve 350 cc lik motorlarda çinli rakiplerinin en iyileri olduklarını vurguluyorlar.buna ek olarak montaj ve aksesuar atölyeleri,silindir kapağı ve krank mili için aluminyum işleme atölyeleri bulunmaktadır.arka taşıyıcı,şasi ve gidon gibi çelik parçaları da üretiyorlar.
    Konu CELİL tarafından (09.June.2011 Saat 12:59 ) değiştirilmiştir.

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    bu işin sonu şöyle olur gibi .asya motor fiyatları regale göre biraz daha pahalı oludğu için itialatı durdur .böylece emre yedek parçadan parayı kırar.bu durum bisanın yamaha vigora tarzı v motorlarının sonu benziyo biraz

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    ağa ya katılıyorum RR a bu fiatlarla rakip olması mümkün değil ileride patlar

slamdunk_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ağa ya katılıyorum RR a bu fiatlarla rakip olması mümkün değil ileride patlar
    Ben satabilmesinden yanayım aslında. Ne kadar çok motor varsa, o kadar çok yedek parça, usta, hizmet vs.. bulmak kolay olacaktır. Bence fiyatının yüksek olmasının tek sebebi Asya motor'un servis ve bayii ağının RR'a göre çok daha geniş olması. İstanbul dışında hizmet verdiği illerin fazlalığı. Atıyorum Tokat'tan motor alacaksam ve Asya bayii varsa +300 daha verip Asya alırdım.

Belki de fiyatları aşağıya çekerler biraz, kim bilir.

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)