yarın akşama kadar netleştirelim, yer ve zaman konusu bana uyar, neticede işsizim, sadece trafik olmayan yolları seçelim, sıkıntı yaşayıp canımız sıkılmasın odur yani..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal spider 250
istanbul
A Rh (+)yarın akşama kadar netleştirelim, yer ve zaman konusu bana uyar, neticede işsizim, sadece trafik olmayan yolları seçelim, sıkıntı yaşayıp canımız sıkılmasın odur yani..
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Abi geziyi Pazar günü yapalım Ağafendi'nin çalışma durumu Cumartesi uymuyor Terkos Karaburun tarafı gayet güzel Sarıyer'e daha sonra gideriz.Yanılmıyorsam aşağı yukarı herkezin ilk bakımları oldu galiba bende 300 e yaklaştım Cuma'da ben bakıma gideceğim biraz yol yapalım motorlar açılsın.Hem hava sıcaklığı Cumartesi den daha sıcak olacakmış.
Ne dersiniz arkadaşlar
Konu Rona tarafından (28.April.2011 Saat 15:05 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)o zaman pazar saat 10-45 de belikdüzü bauhaus e5 kapısında buluşup 11-00 da durusu karaburuna gidiyoruz okey mi![]()
V strom
istanbul
0 Rh (+)tamam dır abi bana uyar
regal spider 250
istanbul
A Rh (+)bana da uyar, pazar günü ;)
regal spider 250
istanbul
A Rh (+)bazı internet sitelerinde pazara yağış veriyor, bizim sitede hava açık ama işi tehlikeye atmayalım derim..

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)yağmur olması durumunda gezi iptal olur hava durumu yerli çatalca bölgeye akşama doğru bölgesel yağmur veriyor yabancı site az bulutlu açık veriyor her an değişiyor pazar sabah hava açık olursa gideriz kapalı yağmur olmazsada yakın bir kafeye gider muhabbet ederiz![]()
Konu CELİL tarafından (29.April.2011 Saat 09:04 ) değiştirilmiştir.
regal spider 250
istanbul
A Rh (+)pazar gününe beni ekleyin![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)