Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Günay Üngüder
    Medya
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

kararsızım..

Merhaba, konuyu umarım doğru yere açmışımdır. yanlış ise kusura bakmayın.
    4-5 aydır elektrikli bisiklet kullanıyorum. artık gerçek bir motor almak amacındayım.
    ancak kararsız kaldım.
    regal raptor 150 yada 250 olabilir, bunun dışında mondial in yeni modeli mondial 125 MT VULTURE arasında kararsız kaldım.
    sizce hangisi tercih edilmeli.
    şimdiden teşekkürler.

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı gnyx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, konuyu umarım doğru yere açmışımdır. yanlış ise kusura bakmayın.
    4-5 aydır elektrikli bisiklet kullanıyorum. artık gerçek bir motor almak amacındayım.
    ancak kararsız kaldım.
    regal raptor 150 yada 250 olabilir, bunun dışında mondial in yeni modeli mondial 125 MT VULTURE arasında kararsız kaldım.
    sizce hangisi tercih edilmeli.
    şimdiden teşekkürler.
    Arkadaşım merhaba öncelikle gönlündeki motoru almanı tavsiye edeceğim gönlün hangisini istiyorsa onu al.
    Ama diğer yanda da su soğutmalı motor (RR 250 9-B)her zaman tercih sebebidir yaz sıcaklarında şişmez uzun yol yapabilirsin karar senin

arat1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tamer Kılıç
    Sigortacı
     DD 350 E-6C DAYTONA
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım merhaba öncelikle gönlündeki motoru almanı tavsiye edeceğim gönlün hangisini istiyorsa onu al.
    Ama diğer yanda da su soğutmalı motor (RR 250 9-B)her zaman tercih sebebidir yaz sıcaklarında şişmez uzun yol yapabilirsin karar senin
    şimdiden hayırlı olsun arkadaşım... ben de daha yeni 150 rr aldım... Öncelikle Raptor da karar kıl derim... sonra iş tecrübe ve bütçe ye gelir... hani bir nefes alayım, biraz tecrübe edineyim dersen 150 cc yeter derim... gayet iyi gidiyor, kullanımı da rahat... yok gerekmez dersen, 250 lik de olur... bu sefer bütçe ye geliyoruz... sıfır motor almayacaksan... 2007 model 250 lik motora 3000 - 3500 fiyat çekiliyor... motorun içini dışını da bilmiyorsun... bu durumda 3100 - 3300 arası 0 km 150 lik alabilirsin... bakım arıza tantanasıyla da uğraşmak zorunda kalmazsın... ya da 5200 ü gözden çıkartacaksın sıfır 250 lik alacaksın... her ne alırsan kılık kıyafete para ayır... gidip 100 tl lik kaskı " çok iyidir abi bu" diyen satıcıdan alma... emin ol o kadar da iyi değildir... neyse yine gevezeliğim tuttu...şimdiden hayırlı olsun...
    Tamer Kılıç
    Kızıltoprak
    0 Rh(+)
    34 CCA 69

Audere est Facere "Cesaret etmek yapmaktır"

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,143
    merhaba günay aramıza hoş geldin
    mondial 125 MT VULTURE modelini tanımıyorum internetten baktım yanlış değilse 1 tane yeni model dediğinden buldum kasası honda titana benziyor
    önceliklle regal raptorla tarzları farklı makinalar. bize sorduğun zaman choper kullanıcıları olarak tarzı olan ve her türlü yol için uygun regal raptor 250cc yi öneririm uzun zaman sorun yaşamadan sıkılmadan binecegin bir makina

Günay Üngüder
    Medya
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ilginiz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. sanırım 125 cc E ideal gibi. ben sıfır almak istiyorum, ikinci el mutlaka bir gün moral ve şevk kırılmasına yol açacak diye düşünüyorum.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,143
    Alıntı gnyx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilginiz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. sanırım 125 cc E ideal gibi. ben sıfır almak istiyorum, ikinci el mutlaka bir gün moral ve şevk kırılmasına yol açacak diye düşünüyorum.
    tabii sıfır her zaman daha iyi sorun yaşamazsın 125 cc rr makinalar 150 cc olandan daha iyi çünki 125 cc iki silidirli makinası var torku daha kuvvetli 150 cc tek silindirlidir bütçene ve tazına göre son kararı sen vericen tabii kolay gelsin

Uzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uzay
    Bilg. Müh
     Xevo 400
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Sıfır yerine temiz bir ikinci eli tavsiye ederim. Anlayan biri ile görmeye gidin, dışını beğenirseniz içidir, çekişidir, kazası var mı yok mu gibi soruları iyi bir usta 15 dakika bile sürmeyen bir inceleme ile size söyleyebilir.

RR 250 önerimdir.

Şimdiden hayırlı olsun
    .

[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]

Günay Üngüder
    Medya
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ikinci el fiyatlarına da baktım, neredeyse sıfır fiyatı. uygun fiyatta bulursam neden olmasın. ama belirttiğin gibi bilen biriyle gitmek lazım. maalesef etrafımda konuya hakim kişi yok.

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)